Mastile Radiance din gama PerfectFocus de la Douglas

28.3.18

Douglas are cateva game proprii atat de ingrijire, cat si de machiaj care pe mine m-au convins in ultima perioada si m-au facut sa devin extrem de curioasa in privinta produselor lor marca proprie.. PerfectFocus este a treia gama pe care o incerc dupa AquaFocus si NutriFocus si pot sa va spun ca vreau sa mai incerc si alte produse. 

Factorii de mediu precum poluarea si stresul afecteaza toate tipurile de ten, chiar si pe cele care au o ingrijire complexa. In perioadele cu temperaturi extreme, fie mari, fie mici, pielea isi pierde hidratarea si nu de putine ori ne confruntam cu o piele terna si cu aspect neuniform. Intreaga gama PerfectFocus, pe baza de floare de portelan si hibiscus, este gandita pentru a reda luminozitatea si a ajuta tenul sa aiba un aspect mai sanatos.


In gama sunt 7 produse (doua seruri, doua masti, un ser de ochi, o crema si un BB cream 5 in 1) si un discovery kit cu 3 produse, le gasiti pe toate aici. Vreau sa va povestesc astazi despre cele doua masti pentru ca le-am folosit in ultimele saptamani si imi plac mult. Denumirea lor - ambele sunt Radiance Mask, una are si cuvantul peel - poate sa induca in eroare, sunt masti diferite, cu ingrediente diferite si actiuni diferite.

Radiance Peel Mask este o masca pe baza de acid glicolic, iar ceea ce face este sa elimine stratul de celule moarte si sa imbunatateasca aspectul tenului. Are o textura transparenta si este lipicioasa, asa cum sunt probabil va asteptati de la o masca ce are cuvantul peel in denumire, insa nu este genul clasic de masca peel-off pe care o indepartezi prin tragere de pe ten. Necesita clatire cu apa calduta, iar tenul ramane curat si luminos. In primele minute am simtit o senzatie de mancarime usoara pe ten datorita acidului glicolic, dar nu am simtit nici un fel de disconfort.


Radiance Mask este o combinatie extrem de interesanta de kaolin, ulei de migdale dulci si narcise de apa. Este o masca care absoarbe sebumul, dar in acelasi timp hidrateaza si da tenului un aspect radios, iar pe mine m-a convins de la prima folosire. Textura este extrem de placuta si ofera tenului o senzatia de prospetime care m-a incantat. Am lasat-o sa actioneze 15-20 minute, dupa care am clatit-o cu apa calduta, iar rezultatul a fost un ten curat, hidratat, neted si mai luminos. Daca ar fi sa aleg doua una dintre masti probabil as alege-o pe aceasta datorita texturii cremoase.


Ati incercat gama PerfectFocus de la Douglas? Cum vi se par produsele?

2 comentarii

  1. Imi place sa folosesc masti faciale. Aceasta gama de produse de la Douglas nu am incercat-o dar eu sunt deschisa pentru orice si chiar as vrea sa le incerc. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mastile sunt pentru mine parte din ritualul meu de rasfat. :)

      Ștergere