Crema Apivita Bee Radiant SPF30

2.3.18

Protectia solara este esentiala pentru a avea un ten sanatos si frumos si fara ea nu avem cum sa protejam pielea si sa incetinim procesul de imbatranire. Multa lume ignora aspectul asta si nu realizeaza ca radiatiile solare sunt principala cauza a imbatranirii pielii, dar si a cancerului de piele. Nu conteaza ca e soare, ca e vant sau ca sunt nori, trebuie sa ne protejam pielea 365 de zile cu un produs ca factor de protectie. Eu prefer produsele cu SPF30 toamna si iarna, iar primavara si vara incerc sa folosesc SPF50.


De-a lungul anilor am folosit multe produse cu protectie solara si am fost extrem de curioasa sa incerc si noua crema lansata de Apivita in gama Bee Radiant, Age Defense Illuminating Day Cream SPF30, pentru ca in trecut m-am inteles foarte bine cu alte produse de ten cu protectie solara de la ei. Imi place tare mult ambalajul si faptul ca produsul vine cu pompita, ceea ce il face mai usor de folosit.

Formula nu contine parabeni, silicon si nici ulei mineral, crema contine 84% ingrediente naturale si vedeta - daca pot spune asa - sunt celulele stem din portocala. Produsele de la Apivita contin uleiuri esentiale pure, asa ca daca stiti ca va cauzeaza probleme mai bine nu riscati. Eu nu am avut probleme in trecut cu produsele lor, desi mirosul este cam puternic. Nici crema asta nu face exceptie, mirosul este destul de puternic si la primele folosiri am simtit ca ma deranjeaza putin la ochi, insa nu am lacrimat si nici nu m-am iritat.

Textura cremei imi place foarte mult, intra repede in piele, nu lasa pelicula alba si reuseste sa hidrateze foarte bine. Pentru un ten gras sau mixt mi se pare cam mult, dar daca aveti ten normal sau uscat o sa va placa cum se simte pe piele. Tenul ramane neted si cu un aspect luminos, iar crema in sine este o buna baza de machiaj.


Folositi produse de la Apivita? Ati incercat noua crema din gama Bee Radiant?

2 comentarii

  1. Da, folosesc produse Apivita. Pe mine produsele lor m au ajutat sa scap de matreata si de caderea parului.

    RăspundețiȘtergere