Cateva produse noi de machiaj

13.3.18

In ultima perioada am muncit mult, asa ca m-am gandit ca merit si eu un mic rasfat si mi-am cumparat cateva produse noi de machiaj. As putea sa le incadrez la produse high-end, dar as zice mai curand ca am reusit sa-mi iau niste produse misto la niste preturi extrem de bune pentru ca am profitat de cateva oferte. Asta e genul de cumparaturi care imi place cel mai mult - inteligent si avantajos.


De pe Cult Beauty, unul din siteurile mele preferate pentru cumparaturi cosmetice, mi-am luat un alt gloss de la Buxom in nuanta Amber. Probabil va amintiti ca era pe lista mea de dorinte inca de la inceputul anului. Full-On Lip Polish este formula mea preferata de la Buxom si de-a lungul anilor am avut destul de multe nuante. Sunt glossuri cu efect de lip plumper, au o senzatie mentolata si eu le port extrem de des.

Am profitat de o oferta Becca cu transport gratuit si primer travel size cadou si mi-am luat Lit From Within Kit. Setul contine Backlight Priming Filter la 15 ml si Shimmering Skin Perfector Pressed in nuanta Opal (2,4 grame) si am primit cadou un alt mini primer la 15 ml. Practic am luat primerul in varianta full size si un iluminator mini cu putin peste 100 lei, in conditiile in care in Sephora primerul este 160 lei. De-asta prefer sa cumpar de pe siteurile de afara, produsele Becca le gasiti aici.


Am dat o comanda pe Aoro si am gasit cateva promotii extrem de bune, asa ca mi-am satisfacut cateva pofte mai vechi. Imi doream de ceva vreme un ser iluminator in genul celui de la By Terry care este ingrozitor de scump asa ca am ales Instant Glow Beauty Serum de la Lumene, un brand finlandez pe care imi doream de mult sa-l incerc. Produsele lor le gasiti aici, eu mai am pe lista de dorinte inca cel putin doua produse de la ei si chiar intentionez sa le cumpar luna viitoare.

Am gasit oferte foarte bune la rimelul Monsieur Big de la Lancome - 89 lei si la Rouge Interdit (nuanta Secret Nude) de la Givenchy - 99 lei, asa ca au ajuns imediat in cos. Rimelurile de la Lancome sunt preferatele mele si eram extrem de curioasa in privinta lui Monsieur Big, insa nu pot sa zic ca m-am indragostit de el, dar o sa va povestesc de ce cu alta ocazie.

Rujul pe care am vrut sa mi-l iau a fost Boy de la Chanel, un moft vechi de-al meu pe care l-am tinut in frau o lunga perioada de timp, dar cand am vazut oferta la Rouge Interdit de la Givenchy am uitat de Boy. Mai am o nuanta de Rouge Interdit si mi s-a parut ocazia perfecta sa ma tratez cu o nuanta noua de nude. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre rujurile astea spuneti-mi in comentarii si o sa fac o postare separata.


Ati incercat vreunul dintre produse? Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

11 comentarii

  1. Mi-a atras atentia setul Becca pe care chiar vreau sa l incerc. Nu am incercat niciun produs din cele mentionate de tine. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac foarte mult produsele Becca, iar iluminatoarele sunt de vis.

      Ștergere
  2. Sunt curioasă să citesc părerea ta mai pe larg pentru rujurile Givenchy. Singurul pe care-l am eu mi se pare mediocru, ba nici nu prea-mi place cum se așează pe buze, dar cred că am altă gamă, o să verific.
    Curioasă sunt de iluminatoarele Becca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa le incerci, sunt misto, eu am cateva nuante. :)

      Ștergere
  3. Da asa e , in Sephora sunt mult mai scumpe si nici nu au oferte tentante, Cult Beauty este si favoritul meu , am si eu multe noutati , de unele ti-am spus deja , sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Kitul ala de la becca e 89 lei la sephora. Am verificat pretul ca si eu vreau de ceva vreme sa il comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glow on the Go este 89 si nu are primerul, ci un iluminator lichid.

      Ștergere
  5. Iluminatoarele Becca sunt foarte bune, iar preţurile lor sunt aşa ispititoare pe CultBeauty!
    Eu mi-am luat un iluminator Lancome săptămâna trecută, Custom Highlight Drop. Nu ştiu dacă s-a lansat încă în România, l-am luat din Germania unde era new entry la raft. E super fain, am ales nuanţa Rose Glow.
    De Paşte vreau să mă răsfăţ cu o comandă pe Cult Beauty!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiu, o sa ma uit si eu pe net sa vad cum arata. Si eu vreau sa mai dau o comanda pe Cult Beauty, mai am cateva chestii pe lista de dorinte. :)

      Ștergere
  6. Ce mult îmi place rujul.

    RăspundețiȘtergere