7 intr-o saptamana #158

18.3.18


A fost o saptamana agitata, cu multe lucruri de facut si de-abia am asteptat weekendul, chiar daca nu am apucat sa stau mult pe acasa. Scurtele mele momente de relaxare au fost cu multe cani de ceai, citit, muzica si capsuni, dar am reusit si sa ajung in parc de cateva ori saptamana asta, chiar daca nu au fost decat 10-15 minute "furate". Au fost momentele care m-au ajutat sa ma detasez de munca si de probleme si sa ma incarc cu energie pozitiva.

Am primit saptamana asta o multime de produse interesante de care vreau sa va povestesc cat mai repede pentru ca unele le-am si incercat si m-au impresionat. Cand vine vorba de produse de machiaj e destul de greu sa ti se potriveasca ce se trimite ca si kit de presa, unde nuantele si texturile sunt alese impersonal (nu stiu daca cuvantul asta e cel mai potrivit, dar altul mai bun nu am gasit), dar mai exista si exceptii si saptamana asta s-au aliniat cumva planetele si am descoperit produse extrem de faine.

N-a fost o saptamana deloc usoara, cateii mei au patit-o pe rand cu cate o problema si asta mi-a incurcat si mai tare programul pentru ca au trebuit supravegheati, a trebuit sa schimbam alimentatia, a fost destul de greu sa jonglam cu timpul, insa problemele s-au rezolvat in sfarsit si asta e tot ce conteaza pana la urma. Timpul meu a fost extrem de limitat si nu am apucat sa fac tot ceea ce aveam in plan.

Vineri seara am ajuns in Park Lake sa cumpar ceva si m-am plimbat putin prin magazine pentru ca nu mai ajunsesem de ceva vreme in zona aia. De la Pepco am iesit cu o sacosa plina, desi n-am avut nici o intentie sa iau ceva atunci cand am intrat - am gasit o lumanare mare in genul celor de la Yankee Candle (cu aroma de vanilie) la doar 20 lei si multe alte chestii pentru casa. In Bershka am vazut un tricou cu un mesaj care m-a facut sa zambesc larg pentru ca mai glumesc si eu cateodata cu vorbele astea.

Ieri am fost la Spring Beauty Event, un eveniment organizat de cateva bloggerite pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a discuta despre pasiunile noastre. Am petrecut cateva ore extrem de relaxante si m-am intors acasa cu o multime de produse interesante, chiar sunt curioasa sa le "studiez" mai bine pentru ca sunt cateva branduri cu care nu am avut contact pana acum. Dar o sa va povestesc mai multe intr-o postare separata si o sa va astepte si o surpriza.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Pot sa spun ca am avut o saptamana frumoasa, am fost prin oras la cumparaturi, m am plimbat prin parc, am fost la un film cu prietenele.. Ma enerveaza vremea asta de afara pentru ca este tare schimbatoare, ba cald, ba frig.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E iarna in toata regula acum, eu de-abia ma obisnuisem cu hainele mai subtiri. :)

      Ștergere
  2. Buna Camelia :)
    In sfarsit am avut parte de un weekend relaxant dupa o saptamana plina plina, dar asta e..maine e luni, incepem de la capat :) Sa avem o saptamana buna si sa fim sanatosi !..si sa vina vremea buna cu mult soare.
    Am si eu fondul de ten de la Maybelline in nuanta 105, tare fain mi se pare. Ma tenteaza la maxim pudra iluminatoare de la Gerovital, cat de frumoasa e !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iluminatorul de la Gerovital e chiar misto de tot, pe mine m-a surprins toata gama asta, o sa povestesc mai mult in curand. Sper sa plece iarna mai repede, nu-mi place deloc. :)

      Ștergere