Youth Secrets, prima gama anti-imbatranire de la Sabon

15.4.16

Sabon a lansat oficial prima sa gama anti-imbatranire si mie mi-a placut atat de mult numele ales incat am acceptat invitatia de a participa la lansare. Suna bine Youth Secrets, nu? Gama nou lansata contine cateva produse care promit a fi o solutie revolutionara si inovativa in tratarea ridurilor prin cele doua ingrediente active: Platinum Matrix EM si BONT-L Peptide. 

Platinum Matrix EM stimuleaza secretia de compusi ai matricei extracelulare pentru a intari infrastructura dinamica, respectiv productia de colagen si elastina, iar BONT-L Peptide asigura relaxarea muscalara. Ambalajele arata foarte bine, dar cred ca asta e ceva normal pentru Sabon si nu mai surprinde pe nimeni, iar texturile sunt extrem de interesante din cate am putut eu sa vad cand am incercat produsele 

Gama cuprinde: crema de noapte, crema de zi cu SPF25, crema luminozitate (mi-a placut mult cand am incercat-o pe mana), crema de ochi (cu aplicator metalic, mi-a placut mult si ea, desi parca e putin cam parfumata pentru gustul meu, dar cred ca e o placere tinuta la rece si folosita dimineata), ser de fata cu vitamina C (nu va mai zic ca si asta mi se pare interesant, cred ca banuiti deja) si un set interesant pentru aplicat masti (spatula silicon, perie si un burete pentru indepartarea produselor). Produsele sunt deja in magazinele lor, dar si on-line aici.


Asa cum v-am obisnuit vreau sa va arat si cateva poze din cadrul evenimentului ca sa vedeti si cum arata de fapt o lansare de genul asta, nu doar din pozele oficiale. Locatia mi-a placut mult, desi n-o stiam - Mansarda Atelierul Iris (in spate la Cocor), am inteles ca se pot organiza si evenimente private micute acolo (30-40 persoane). Daca sunteti in cautare de o locatie eu zic sa aruncati o privire.

Decorul floral mi-a placut la nebunie si am admirat indelung trandafirii, ba chiar am plecat cu cativa si acasa, daca vreti sa vedeti de ce m-au tentat asa mult puteti sa vedeti poza aici. Candy barul a aratat intr-un mare fel, incat m-a facut pana si pe mine (care nu-s mare amatoare de dulciuri si de obicei nici nu le dau atentie) sa-mi pun in farfurie cateva chestii extrem de apetisante si colorate. A fost un eveniment extrem de reusit si mi-a placut mult, chiar daca eram cam obosita si fara mare chef de socializare.


Cum vi se pare noua gama Youth Secrets? Va tenteaza vreun produs?

3 comentarii

  1. Serul de fata cu vitamina C si setul pentru aplicat masti par foarte interesante. Mai ales serul acela cu vitamina C...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala ma tenteaza si pe mine cel mai tare, am cateva mostre, o sa vad cum e.

      Ștergere
    2. sa imi spuneti si mie ce rezultate aveti.

      Ștergere