Walk with Me, Talk to Me

6.4.16

De cateva zile imi tot vine in minte melodia Here comes the rain again a celor de la Eurythmics, n-am mai auzit-o de ani de zile si acum imi tot vine s-o fredonez (nu ca as avea vreun pic de voce, dar ce conteaza?). Nu stiu exact ce amintiri mi-a trezit sau de ce mi-am amintit-o tocmai acum, dar am tot ascultat-o si imi da o stare care imi place.

Intr-una din serile trecute am profitat de caldura si de soarele de afara si am iesit sa ma plimb, mi-am bagat castile in urechi, mi-am lasat telefonul acasa (am de gand sa fac asta mult mai des de acum inainte) si m-am plimbat pe strazi, prin gradini, prin parcuri, m-am rupt de toata nebunia din jurul meu si m-am gandit la multe. Va spuneam zilele trecute ca incerc sa ma regasesc, incerc sa-mi amintesc cine sunt, incerc sa las in spate tot ce mi-a apasat umerii in ultimii 10 ani (ani deloc usori si care au lasat cicatricii adanci in inima mea), incerc sa ma privesc din nou si sa o iau de la inceput.

Nu e deloc usor, dar cred ca primii pasii i-am facut ... nu e un subiect care poate fi acoperit in 3 paragrafe si nici nu stiu cat de multe vreau sa spun, dar daca o sa simt ca am ceva de spus o s-o fac la un moment dat. Zilele trecute am pus pe profilul meu personal de Facebook un citat si cred ca reprezinta cel mai bine momentul in care sunt acum, il puteti vedea in ultima poza.

Posibil sa aiba legatura cu faptul ca viata m-a pus iar fata in fata cu o bucata importanta din trecutul meu, posibil sa fie doar cursul normal al vietii, nici macar nu conteaza. Am varsat destul de multe lacrimi in ultimii ani si merit sa rad cel putin pe atat de mult. 

Fusta albastra e de fapt o rochie (v-am lasat link sub poze in caz ca vreti sa vedeti cum arata la origine) pe care am facut-o fusta, nu mi-a placut deloc partea de sus. Materialul nu e cel mai bun din cate am nimerit, dar imi place ca e colorata, larga, are buzunare si pot sa respir in ea. Cand ies la plimbare prefer tenisii, chiar daca de multe ori matur pe jos cu fustele (dar si asta e un aspect care imi place), acum trec printr-o faza cu tenisi in dungi, i-am tot purtat pe astia roz cu dungi colorate si inca o pereche negru cu alb, tot in dungi. Si ma tot uit peste tot dupa rochii de vara si dupa chestii albastre, dar o sa va spun zilele astea mai multe despre obsesia mea curenta pentru tot ce inseamna albastru.

rochie - AICI

 Here comes the rain again
Falling on my head like a memory
Falling on my head like a new emotion
(Here it comes again, here it comes again)
I want to walk in the open wind
I want to talk like lovers do
I want to dive into your ocean
Is it raining with you 

Care este starea voastra de spirit zilele astea?

23 de comentarii

  1. La fel si eu, atat cu regasirea cat si cu obsesia pentru albastru :) Lipsesc timpul petrecut cu mine, meditatia si curajul de a schimba unele lucruri. Sper sa vina zile senine si sa ne ghideze pasii catre ani mai frumosi. Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu meditez ... si tot incerc, curajul nu-mi lipseste, sper doar sa gasesc cheia sa pot sa depasesc blocajul in care ma scald de atata amar de vreme. Sper sa ne fie bine. :)

      Ștergere
  2. Ești pe drumul cel bun, sunt sigură că o să te regăsești și o să urmeze perioade mult mai frumoase de acum în colo!
    Timpul cu mine îmi cam lipsește, ar trebui să fac și eu exercițiul cu telefonul lăsat acasă. Sau luat închis, că dacă nu-l am la mine sigur se întâmplă să am nevoie.
    Obsesia pentru albastru la mine e veche, dar în ultima vreme parcă am lăsat-o mai moale. Însă acum că văd nuanța asta superbă la rochia ta transformată în fustă parcă-mi vine chef de ceva albastru... în haine, pe unghii, poate chiar și-n machiaj. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie asa, ultima data cand am zis gata, nu se mai poate, a venit nenorocirea cu Bella si am simtit ca am imbatranit cel putin 10 ani.

      Ștergere
  3. Minunata fusta asta <3 Eu sunt addicted vara de fuste lungi, mi se par genial de comode :D Te pup !ps: esti foarte tare ca te-ai decis sa te rupi unh pic de telefon, eu sunt obsedata de el...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, rochii si fuste lungi si largi in care sa respir. Tehnologia asta ne omoara, chiar vreau sa iau pauze din ce in ce mai dese. :)

      Ștergere
  4. Si mie îmi place culoarea albastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albastrul roial e atat de frumos si de vibrant, e cam greu sa ii rezisti. :)

      Ștergere
  5. Camelia, mult curaj, o sa fie totul bine! Don't worry..be happy! Incerc sa iti transmit din starea mea super pozitiva. Sanatosi sa fim, ca restul se rezolva!
    Un lucru mi s-a adeverit in ultimul timp: cand faci un bine, il primesti inapoi inzecit, insutit cand nici nu te astepti.
    M-am regasit mereu in starile tale..suntem luptatoare, tu leu, eu berbec!
    O sa fie totul bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi lipseste curajul, cred doar ca la un moment dat am pierdut motivatia ... de cate ori am incercat sa ma ridic am luat-o cate una in plin si mintea mea a avut un fel ciudat de a reactia. Asta incerc sa schimb, stiu ca pot, trebuie doar sa-mi dovedesc mie niste lucruri. :)

      Ștergere
  6. Eu sincer ma intreb daca ma voi mai regasi vreodata. Momentan sunt in faza de stagnare maxima. Iti ador paul. Vreau si eu fard ondulat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand va fi momentul o vei face si pe asta. Banuiesc ca vrei par, nu fard ondulat. :))

      Ștergere
    2. Am zis fard? Trebuie sa prevetez :))

      Ștergere
    3. Cred ca visai tu la ceva. :)

      Ștergere
  7. Ce frumoasa e fusta, ai fost inspirata sa o transformi .
    Si eu am parul foarte lung dar al meu e drept si subtire . M-am indurat sa tai putin din el saptamana trecuta, dar imi creste atat de repede .
    Camelia, iti doresc tot ce iti doresti tu , cu siguranta va fi bine.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit de la inceput ca o s-o fac fusta, am mai vazut una tot in genul asta dar mai subtire pe care o cam vreau. Multumesc pentru gandurile bune. :)

      Ștergere
  8. Ma simt la fel de blocata ca si tine! Caut solutii si am speranta ca lucrurile se vor imbunatati cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea,
    Sigur o rezolvi tu! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar depinde numai de mine ar fi bine, dar are viata asta un stil sa dea cateodata. :)

      Ștergere
  10. Cred ca pe toate ne-a lovit astenia si depresia! Ne-a lipsit puritatea zapezii, albul imaculat. Parca vine sfarsitul lumii asa ma simt. Hai, o sa trecem cu bine peste tot. Capul sus, privirea inainte si un zambet maree. Hai fetelor ca avem o primavara frumoasa, doar ca in ca nu ne dam seama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are nici o treaba cu vremea de afara, era simplu sa fie doar asta, dar mergem inainte ... ca zambetul pe buze. :)

      Ștergere
  11. Probabil ca asa trebuie sa fie ... dar uneori cautarile astea te termina ...

    RăspundețiȘtergere