Shopping din dulap

6.4.16

Ultima data cand am scris o postare de genul asta a fost acum aproape un an si jumatate ... nu stiu de ce a trecut atata timp pana am reluat formatul asta pentru ca shopping din sertare/ dulap fac mereu, important e ca mi-am amintit si am revenit. Azi dimineata am decis ca am "nevoie" de cateva produse noi, asa ca am cautat comori prin sertarele mele si am scos la lumina cateva produse care promit, unele sunt noutati, altele le-am mai avut.


Produsele Pai nu sunt o noutate pentru mine, le-am mai avut pe amandoua si mi-au placut la nebunie, asa ca am zis ca e cazul sa le scot pe ultimele doua din dulap si sa ma bucur de ele. Cred ca v-am povestit de amandoua pe blog atunci cand le-am incercat prima data, tot ce-am incercat pana acum de la Pai mi-a placut, insa astea doua le-as tot cumpara. Produsele Pai le gasiti aici, transportul este gratuit.


Masca cu rodie de la Korres am mai avut-o tot in formatul asta mini dintr-un set de calatorii cumparat in urma cu ceva vreme, asa ca m-am bucurat cand am primit-o si de-abia astept s-o folosesc diseara. Crema de ochi din gama Cellular de la Nivea este o noutate, o am de ceva vreme, insa n-am apucat s-o folosesc. M-am uitat pe ingrediente si n-am vazut nimic dubios, ingredientele benefice (acidul hialuronic in mod special) sunt in a doua jumatate a listei, deci probabil ca sunt in concentratii mici, insa cred ca pentru hidratare va face o treaba buna.


La capitolul machiaj m-am limitat la trei produse. Rimelul Definicils de la Lancome l-am luat la o super oferta de pe StrawberryNET in urma cu cateva luni, v-am mai spus pe blog ca rimelurile lor sunt printre preferatele mele din toate timpurile. In ultima perioada am folosit Grandiose si Hypnose, dar si Definicils mi-a placut in trecut, asa ca sunt curioasa cum o sa mi se para dupa atata timp.

Am scos la lumina si doua rujuri de la MAC: Nouveau-Frou si Creme D'Nude. Nouveau-Frou cred ca a mai avut o tentativa de a fi folosit, insa a ramas doar o tentativa, de data asta am de gand sa-l folosesc, nu doar sa ma uit la el. Creme D'Nude este printre preferatele mele cand vine vorba de rujuri nude, l-am avut in urma cu ceva vreme si m-a rugat o prietena sa i-l dau si mi se facuse cam dor de el, asa ca am scos rezerva din sertar si am de gand sa-l folosesc.


Astept sa mai termin cateva produse si o sa mai fac o vizita in sertarele mele cu minunatii, am mai vazut pe acolo cateva produse care par promitatoare. Voi aveti sertare cu minunatii? Ati incercat vreunul dintre produse?

17 comentarii

  1. Ce-mi place ideea de shopping din dulap! As putea spune ca ma bucura la fel de mult ca shoppingul in sine :))))
    Eu am scos de la naftalina de toate: geluri de dus, parfumuri, creme, rujuri, hainute, bijuterii. Cardul este la fel de gol, dar eu sunt plina de noutati :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă tot gândeam și eu să încep o rubrică de genul ăsta, că fac des shopping printre propriile sertare/rafturi/cutii/pungi și chiar se întâmplă să descopăr adevărate comori, de obicei uitate.
    Cu produsele Pai mă înnebunești, tot zic că trebuie să iau niște mostre și tot uit. Iar nuanța Nouveau-Frou de la MAC nu știu cum ai putut s-o ții nefolosită, e foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce mai astepti? Eu de pungi nu mai zic. :)

      O sa visezi Pai pana la urma. Nu stiu de ce nu l-am folosit pana acum, ma tot uit de ceva vreme la el. :)

      Ștergere
    2. Curaj să intru în ele. :)) Zilele trecute am cotrobăit într-o pungă în care credeam că am pungi faine și ce să vezi... am dat și de niște produse rătăcite. :))

      Nu te mai uita, poartă-l că sigur ți-ar sta bine cu el!

      Ștergere
  3. Arată bine rujul nude. Când am văzut cuvântul shopping, am crezut că-ti scoți bunătățile la vânzare... Și eram exaltată. Mi-am făcut recent un inventar al produselor, și sunt mândră că am reușit să termin câteva produse. Mie mi se întâmplă sa-mi cumpăr un anumit produs și să constat apoi ca il aveam acasă deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am terminat multe produse, ma laud maine cu ele. :)

      Ștergere
  4. Mereu imi zice mama ca pot deschide un magazin :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm nu cred ca am ajuns inca la stadiul de a avea atat de multe produse incat sa fac "shopping in dulap" :)).
    Totusi e draguta ideea :).

    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand poți, faci și un review la crema aceea Nivea pentru ochi? Mă interesează dacă mai estompează cearcănele vinete...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi place o sa scriu despre ea, insa nu exista crema (cel putin nu una pe care s-o fi intalnit-o eu pana acum) care sa poate sa lupte cu cearcanele inchise la culoare. Au alta cauza si nu crema e solutia, eu nici nu mai visez la un asemenea efect.

      Ștergere
  7. Asa mai fac si eu, cand am chef de shopping si nu vreau sa nenorocesc cardul. Uneori raman si eu uimita de ce mai gasesc prin dulapuri :D

    RăspundețiȘtergere