Pensule de machiaj Pupa

11.4.16

Printre noutatile primite de la Pupa in urma cu cateva saptamani au fost si cateva pensule, care va spun sincer ca m-au entuziasmant mai mult decat produsele de machiaj. Stiti ca-mi plac pensulele si am spus de multe ori ca sunt mai importante decat produsele folosite. Curiozitatea mea a atins cote maxime cand le-am vazut si am simtit perii (pensulele sunt fabricate manual in Italia), de-abia asteptam sa le pun la treaba si sa vad ce si cum.

Asa ca in ultimele saptamani le-am tot folosit si astazi m-am decis sa va povestesc cateva ceva despre fiecare dintre ele. Inainte sa va spun ce face fiecare pensula si cum o folosesc, vreau sa laud aspectul lor si modul in care vin ambalate. Imi place la nebunie combinatia maner negru mat - partea metalica neagra lucioasa, pensulele sunt usor de tinut in mana si arata foarte elegant.


Pensula maxi pentru fata e de vis. Nu e o pensula ieftina (79 lei), insa din punctul meu de vedere merita fiecare leu. Perii sunt din fibre inovative DERMOCURA de origine japoneza, sunt extrem de fini si mangaie efectiv fata. Se poate folosi pentru aplicarea pudrei (atat compacta, cat si pulbere), a pudrei bronzate (pe ten sau corp), a pudrelor de tip all over sau a iluminatoarelor.

Eu o folosesc pentru pudra si n-am mai intins mana dupa pensula pe care o foloseam inainte (si pe care am folosit-o cativa ani buni, chiar imi luasem una noua de curand) de cand am descoperit-o - atat de mult imi place. Este mare, densa, extrem de fina, aplica produsul impecabil, se curata usor, e una dintre cele mai bune pensule pe care le-am incercat de-a lungul timpului.


Pensula duo fiber pentru fond de ten este una din noutatile lansate de Pupa anul asta si este gandita pentru a fi folosita cu orice tip de fond ten (lichid, pulbere sau crema) si are aceleasi fibre sintetice inovative DERMOCURA, ca si pensula pentru pudra, iar pretul este 73 lei.

Eu nu obisnuiesc sa folosesc pensulele stippling pentru fond de ten, asa ca nici pe asta nu am incercat-o asa (desi ar fi trebuit ca sa va spun cum e si folosita in mod clasic),  insa imi place la nebunie pentru bronzer. Perii sunt extrem de fini, iar pensula nu "ia" niciodata prea mult produs. Aplicarea e foarte usoara, blendingul arata impecabil fara prea mult efort, e genul de pensula care face singura treaba si care nu necesita nici un efort din partea mea. 


Pensula plata pentru ochi este din peri naturali (peri de jder 100% naturali), este compacta, are o forma rotunjita si poate fi folosita atat cu fardurile compacte, cat si cu cele pulbere. Eu am folosit-o si cu farduri crema si face o treaba nemaipomenita si asa. Desi nu ma asteptam sa-mi placa in mod deosebit, o folosesc extrem de des - "ia" produsul foarte bine, il aplica usor (nu prea mi s-a intamplat sa cada accidental fard in alte zone ale fetei) si poate fi folosita si pentru blending usor in pliu.

Costa 47 lei - chiar nu mi se pare mult pentru o pensula din peri naturali - si este o pensula care o sa va usureze mult treaba, mai ales daca obisnuiti sa aplicati o nuanta pe pleoapa si sa o estompati usor in pliu. Eu in ultima vreme am preferat pensulele sintetice, insa pensula asta m-a facut sa-mi schimb putin parerea si chiar ma bucur ca am descoperit-o.


Pensula retractabila pentru buze este o alta noutate lansata de Pupa anul asta, costa 55 lei si este din peri de jder 100% naturali. Consumatoarele de ruj stiu cat de utila este o astfel de pensula, mai ales pentru micile retusuri de-a lungul zilei. Structura fusiforma ajuta mult la o aplicare precisa chiar si in coltul gurii. Nu-s multe de spus despre o astfel de pensula, asa ca n-o sa ma lungesc inutil.


Pensulele m-au impresionat si m-au facut sa fiu extrem de curioasa si in privinta celorlalte pensule pe care le au (aici puteti sa vedeti mai multe despre ele). Nu ma asteptam sa fie atat de bune, nu au pierdut nici un fir de par, se curata extrem de usor si n-am ce sa le reprosez (bine, poate doar pretul). Saptamana asta am de gand sa ajung in magazinul din Mega Mall si sa le studiez cu atentie si pe celelalte.

Ati incercat vreo pensula de machiaj de la Pupa? Cum vi s-a parut?

10 comentarii

  1. Pensulele arată foarte ”profi” și au un mare plus pentru faptul că vin ambalate individual. Mă tentează și pe mine pensula duo fiber! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ramas surprinsa, mai ales ca nu le vazusem pana acum. Chiar au facut o treaba nemaipomenita cu pensulele astea.

      Ștergere
  2. Nici nu mi-a dat prin cap să mă uit măcar la ele când am fost în magazin, așa că e bine de știut dacă sunt faine.
    Dintre cele prezentate, pensula maxi mă atrage rău, din ce spui sigur mi-ar plăcea mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi-au atras atentia, insa saptamana asta vreau sa ajung in Mega Mall sa studiez problema mai bine. :))

      Ștergere
  3. Arata foarte bine pensulele, dar si pretul e pe masura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pensule si mai scumpe pe piata si nu sunt asa bune, tinand cont ca pensulele te tin niste ani buni merita pana la urma efortul. :)

      Ștergere