Oferta Yves Rocher de aprilie

4.4.16

Cei de la Yves Rocher au lansat noua campanie pentru aprilie si mi se pare o oferta chiar buna, in plus am vazut si cateva noutati pe site (destul de tentante), asa ca m-am decis sa va povestesc si voua despre oferta si sa va spun ce ma tenteaza pe mine. AICI puteti sa vedeti cadourile care se ofera luna asta la comenzile pe site.

http://bit.ly/1qjfJff
http://bit.ly/1qjfJff
http://bit.ly/1qjfJff
Ca sa nu ma lungesc mult:

- pentru o comanda de minim 59 lei puteti sa va alegeti una din cele 3 surprize: apa de toaleta Flori de Cires (eu pe asta as alege-o), laptele pentru corp Trandafir Proaspat sau crema pentru hidratare intensa 24 ore

- pentru o comanda de minim 99 lei primiti setul de 3 bagaje Elegance

- transportul este gratuita pentru comenzile de minim 79 lei

In plus pe site sunt si cateva oferte:

- set sampon pentru volum + spray pentru coafura cu volum la 20 lei (daca comandati de minim 99 lei)

- set 2 produse demachiante (la alegere) + sacosa shopping la 40 lei - AICI

- reduceri de pana la 30% la anumite produse (inclusiv cateva parfumuri) - AICI

Sunt o multime de produse noi in gama Plaisirs Nature, le puteti vedea pe toate aici. Am vazut geluri de dus, creme de corp, cuburi efervescente pentru baie, diverse variante de exfoliant, geluri de dus gomante, uleiuri pentru dus, lapte de corp, iar despre arome nici nu va mai zic, mi se extrem de interesante: Vanilie Bourbon, Nuca de Cocos, Mango & Coriandru, Lavanda & Mure, Zmeura & Menta, Migdale & Flori de Portocal, Mandarina, Lamaie & Cedru, Flori de Citrice & Lavanda. 

Pe langa astea sunt si produsele nou lansate saptamanile trecute, fondul de ten Cushion (care este la oferta acum) si noile nuante de ruj-creion stralucitor ma tenteaza rau de tot. Ma mananca rau degetele sa dau o comanda, voi ce ziceti? Va tenteaza sau nu noua oferta, dar mai ales noile produse Plaisirs Nature?

4 comentarii

  1. Eu am primit o oferta prin posta cu noua gama Plaisirs Nature...o sa pun o comanda saptamana asta in care o sa includ si rujul creion stralucitor Bordeaux...il am pe cel mov-regal...e atat de moale <3 Ma mai tenteaza si un gel de dus Lavanda si Mure :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mai primit oferte prin posta de ceva vreme, chiar mi se pare misto ce au scos nou in gama Plaisirs Nature. :)

      Ștergere
  2. Noua gama e tentanta, in schimb oferta cu surprizele mi se pare slabuta. Aici ma uit mai mult spre genti :))

    RăspundețiȘtergere