O dimineata cam ... obosita

18.4.16

Am avut o noapte destul de agitata, nu stiu din ce cauza (am o banuiala, ramane doar sa testez in perioada urmatoare sa vad daca banuiesc sau nu bine) ma mananca pielea pe picioare de nu mai stiu de mine. V-am povestit ca acum 15 ani am avut o dermatita de contact extrem de urata care aproape a dat in gangrena, desi urmam tratament, de 2 zile exact in aceeasi zona (laba piciorului) am pielea iritata si niste mancarimi care imi dau o stare de nervi de nedescris.

N-am inchis ochii toate noaptea, nici o crema nu pare sa ajute, 5 minute sunt ok, dupa care imi vine sa ma scarpin in nestire (daca ati avut probleme cu pielea sunt sigura ca stiti senzatia), asa ca am patrulat toata noaptea prin casa, cu Alma dupa mine - pe la 6 dimineata nu mai putea de somn, dar tot ma urmarea prin casa sa vada ce se intampla. Poza de mai jos e marturia.

Pe langa toate astea am si o durere de gat insuportabila (nici pentru asta nu stiu cauza), sunt ragusita si nu pot vorbi, de fapt pot vorbi, insa am o voce care ma face pana si pe mine sa rad cand ma aud - tacamul perfect pentru un inceput de saptamana nu tocmai reusit. Pe la 8 am decis sa incerc totusi sa incep saptamana asta bine, chiar daca situatia nu e tocmai roz.


Am inceput cu un dus lung si cu niste ganduri frumoase, cat sa reusesc sa ies din pasa aia proasta, mi-am curatat tenul cu cleanserul de la Pai si am folosit Clarisonic Mia2, chiar simteam ca tenul meu are nevoie de putin ajutor. Pentru corp am ales spuma de dus de la Kneipp (o gasiti aici sau aici, varianta asta Good Morning Kiss mi se pare perfecta pentru dimineata, insa vreau sa incerc si Silk Flower) si dupa ce-am iesit din baie pe brate si palme am folosit Secret Escape de la Victoria's Secret.

Mi-am facut o cana de ceai si ceva de mancare, va arat maine ce si cum (daca tot ati cerut postari cu ce mananc, m-am gandit ca azi e ziua perfecta pentru asta) si m-am decis sa nu las nesomnul sa-mi afecteze ziua. Nu stiu cat de posibil e, ma ustura ochii infiorator si statul cu ochii in calculator nu ajuta mult, dar eu incerc.


Tenul meu se resimte dupa o noapte de foiala si nervi, asa ca m-am decis sa-l ajut putin si am inceput cu lotiune tonica din gama cu frunze de maslin de la Ziaja (v-am mai povestit de ea, imi place la fel de mult si pare ca nu se mai termina, desi o folosesc aproape zilnic), serul calmant de la Pai, crema de ochi GinZing de la Origins si Super-Light Daily Wrinkle Defense de la Paula's Choice. Si nu putea sa lipseasca roll-onul de la Aura Cacia, il gasiti aici, v-am povestit de el de cateva ori pana acum, este unul din produsele mele preferate din ultimele luni.


Imi imaginam ca o sa fie o zi fara prea multa treaba, dar bineinteles ca s-a intamplat exact contrariul si au venit toate gramada (nici nu mai stiu cu cate ore in urma am inceput sa scriu postarea asta). Dar am de gand sa fac o pauza dupa ce public postarea asta si sa-mi fac ceva bun de mancare si dupa aia ma reintorc la treaba. Si o sa incerc sa ignor zgomotul de afara ... e o zi perfecta de schimbat borduri in Bucuresti, nu zic mai multe.

Ziua voastra cum a inceput? Saptamana asta se anunta buna sau nu?

7 comentarii

  1. Si mine se anunta o satamaba la fel de plina...Sper sa reusesti sa te odihnesti macar din cauza oboselii acumulate azi noapte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai buna n-a fost saptamana asta pana acum, nici nu mai vreau sa ma gandesc.

      Ștergere
  2. Pentru dureri in gat la mine functioneaza mereu un spray cu propolis in apa (produs romanesc, nu-i spun numele sa nu fac reclama). Il am mereu langa mine cand sunt racita. Iar pentru mancarimi, folosesc o crema cu zinc, pentru bebelusi, luata de la DM. Sper sa te simti mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa incerc si eu spuma aia pentru dus , m-ai facut curioasa .
    Ce distractiva e Alma :) o pup .
    Sa te faci bine cat mai repede, pentru gat bea ceai fierbinte, ajuta.Si saptamana mea a inceput foarte aiurea cu nas infundat din cauza alergiei de primavara .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o incerci, mie imi place mult. Saptamana mea este aiurea si acum, dar nu mai vreau sa vorbesc de probleme. Sper ca esti mai bine acum.

      Ștergere
  4. Tratamentul de la dermatolog nu m-a ajutat, s-au mai calmat lucrurile intre timp. Merci pentru gandurile bune.

    RăspundețiȘtergere