L'Oreal La Palette Nude

21.4.16

Va aratam saptamana trecuta ca am cateva produse noi din magazinul Blacknight si daca cititi blogul de ceva vreme probabil ca ati fost putin mirate de alegerile mele pentru ca L'Oreal nu este un brand cu care eu sunt prietena, in afara de rimeluri (care chiar imi plac, desi mi se pare ca sunt extrem de scumpe - noroc cu magazinile on-line cu oferte bune) nu am nici un alt produs de la ei si cred ca sunt ani buni de cand n-am mai incercat nimic.

Insa despre La Palette (atat variantele pentru ochi, cat si cele pentru buze) am citit numai de bine, m-am uitat la swatchuri on-line si am devenit curioasa. Cei de la Blacknight au multe produse interesante care la noi nu se gasesc sau se gasesc greu, m-au tentat si paletele Covergirl Trunaked (le gasiti aici pe toate), dar pana la urma am ramas la ce mi-a atras atentia initial.


La Palette Nude 2 este o paleta cu 10 farduri, cu gramaj mai mult decat generos (17,5 grame - cele de la Maybelline de exemplu au mai putin de 10 grame) si cu pret accesibil pentru cea ce ofera (65 lei la Blacknight la oferta acum). Fardurile sunt extrem de pigmentate (swatchurile de mai jos sunt fara primer si cu o simpla trecere a degetului peste farduri), iar culorile imi plac la nebunie.

Sunt atat farduri mate, cat si satinate, se pot crea combinatii atat pentru un machiaj de zi cu zi, dar si pentru ocazii mai speciale. Mi s-a parut interesanta si varianta 01, insa asta pe care am ales-o eu mi se pare mult mai versatila. Paleta a fost gandita bine, are o oglinda micuta si un aplicator cu burete la un capat si cu o pensula la celalalt, iar fardurile sunt destul de late cat sa se poate folosi orice pensula fara probleme (sunt sigura ca ati dat si voi de palete cu farduri atat de inguste incat era un chin folosirea lor).

Paleta chiar imi place si ma bucur ca am luat-o pentru ca m-am tot jucat cu ea zilele astea si e chiar misto. Daca va plac fardurile de genul asta si nu vreti sa va bateti capul cu nuante si texturi si o gramada de farduri imprastiate in multe alte palete merita s-o incercati.


Cealalta paleta care mi-a starnit curiozitatea este La Palette Lip Nude 02 (pe site mai e disponibila si varianta Ruby 01 - aici). Are 4,2 grame si contine 5 nuante de ruj si o mini pensula pentru aplicare (care nu e rea deloc). Imi plac toate cele 5 nuante, sunt purtabile, cea din mijloc este exact nuante buzelor mele si am purtat-o cel mai des, dar nici restul nu-mi displac.

N-am mai avut de mult timp o paleta cu rujuri, e o schimbare care chiar imi place, iar rujurile chiar mi se par bune - nu sunt foarte pigmentate, insa au un finish placut si nu usuca deloc buzele. Nu exceleaza la capitolul rezistenta, insa nici nu ma asteptam la asa ceva. A fost o alegere inspirata si sunt sigura ca o sa intind des mana dupa ea.


Cum vi se par cele doua palete? Ce produse va tenteaza din magazinul Blacknight?

14 comentarii

  1. Fardurile nu-mi plac foarte mult,cred c-am văzut vreo 4 mai decente pentru experiența mea, dar 2 dintre ele mi se par prea închise pentru machiaje de zi. Despre rujuri nu mi-am format o părere așa că nu-ți spun nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu te referi la fardurile pe care le-ai tu sau la ce? Ca n-am inteles din comentariul tau.

      Ștergere

  2. Hello from Spain: fabulous beauty products. Great .. We keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie chiar imi place L'Oreal. Acum, stii, mai intervine si obijnuinta si faptul ca nu poti sa te hotarasti in magazin cu copilul printre picioare si cu geanta de gat. As sta o zi sa testez mai multe marci, produse, dar sa fiu linistita si nu pe fuga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar nu stiu cum sunt produsele lor in ultima vreme, dar tot mari mi se par preturile. :)

      Ștergere
  4. Imi plac fardurile foarte tare, desi as fi preferat niste culori putin mai vii. Si rujurile sunt ok, in special cea de-a 2-a nuanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paleta de farduri este Nude, nuantele sunt exact ce-ar trebui sa fie. Mai au si alte variante de palete si sunt sigura ca sunt si culorii mai vii pentru cine cauta asa ceva.

      Ștergere
  5. Cât de bine arată fardurile! Se vede din swatch cât sunt de pigmentate și ce textură plăcută au. Mai are paleta asta și fix nuanțe de care abuzez eu în ultima vreme... dar tot n-am nevoie. :)) Nu? Sau am?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu-ti raspund, dar, da, fardurile sunt misto de tot. :)

      Ștergere
  6. M-am învârtit și eu destul de mult în jurul paletelor de farduri și cred că până la urmă voi ceda și-mi voi cumpăra una. Swatch-urile arată mult mai bine decât mă așteptam.
    Cu paletele de buze nu mă împac bine în general, prefer rujurile în ”formatul” normal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma innebunesc dupa palete de rujuri, insa asta chiar mi se pare practica, mai ales ca eu n-am nici un ruj L'Oreal. :))

      Ștergere
  7. Ce frumoase sunt amandoua, grozave alegeri ai facut! :) Retin paleta de rujuri, chiar mi-ar placea una caci n-am avut pana acum. Weekend placut! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am fosr inspirata, mi se pare interesanta si paleta pe care ai luat-o tu. :)

      Ștergere