Balsam de buze eos

26.4.16


O intreaga nebunie este de niste ani buni cu balsamurile de buze eos, mereu m-am intrebat cat e adevar si cat e doar exagerare in toata publicitatea din jurul acestor produse. Am avut si o doza de curiozitate si posibilitatea de a-l cumpara dar m-am gandit ca e doar un balsam de buze si am destule deja, asa ca nu l-am incercat pana recent cand a fost lansat oficial in Douglas si l-am primit.

Balsamurile eos sunt numarul 1 in categoria balsamurilor de buze din SUA si sunt sigura ca ambalajul are si el meritul lui. Insa nici formula nu este de nebagat in seama, nu contine parabeni si vaselina, in schimb are ca ingrediente cheie uleiul de jojoba, uleiul de shea si vitamina E, deci promite ca mentine buzele moi, hidratate si foarte netede.

In Douglas se gasesc patru variante: Blueberry Acai, Strawberry Sorbet, Sweet Mint si Summer Fruit, insa in magazinele on-line gasiti si alte variante, inclusiv cele editie limitata. Eu am varianta Summer Fruit, insa m-ar fi tentat mai mult cel de aici sau acesta cu vanilie si menta. Pe langa balsamurile de buze, eos mai are si alte produse, aici gasiti o parte din ele daca nu le stiti.

Cum mi se pare mie mult laudatul balsam eos? Un balsam de buze hidratant (fara sa exceleze in vreun fel), cu o aroma placuta si o forma interesanta. E cel mai cel? Clar nu, mai ales daca aveti buzele uscate. Merita cumparat? Depinde de ce anume urmariti - daca vreti un balsam cochet si care sa miroasa bine da, daca vreti ceva care sa hidrateze in profunzime si sa repare as zice nu.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

9 comentarii

  1. Sunt defectă dacă nu mă tentează acest balsam de buze?... Oricât de mediatizat este, mie îmi aduce mai mult a balsam de duzină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu e defect ca nu e interesat de ce, avem interese si gusturi diferite. Poate sa nu-ti placa cum arata un produs sau sa nu-ti placa ceva anume la el si sa-l respingi total.

      Ștergere
  2. Macar daca m-afi tentat pe mine, dar fratele meu brea sa+si ia :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am utilizat, am unul romanesc de la tis care își face treaba f bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume lauda balsamul de buze de la TIS, eu nu l-am incercat.

      Ștergere
  4. Eu l-am avut , unul verde cu honeysuckle , l-am consumat foarte greu de asta vara pana acum cateva zile , a fost dragut , cum ai zis si tu nimic extraordinar, am facut curatenie si l-am aruncat dar nu l-as mai recumpara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are 7 grame, e destul de mare, cine stie in cat timp o sa-l consum si eu. :)

      Ștergere
  5. Este unul din cele mai calitative produse din aceasta categorie. Designul este diferit de tot ce exista pe piata, iar aromele sunt foarte diversificate. Hidrateaza mai bine decat orice alt balsam pe baza de ceara si are o forma jucausa..mi se pare altceva decat cele cu forma clasica. Il recomand :)

    RăspundețiȘtergere