Albastru, gri si alte nebunii

8.4.16

Am observat in ultimele saptamani ca am o preferinta clara pentru albastru si gri/ argintiu, fac ce fac si cand e sa aleg sau sa folosesc produse ma atrag toate nuantele de albastru si prefer argintiul in fata auriului si gri in favoarea negrului. Si nu ma refer doar la haine si accesorii, ci si la oje si produse de ingrijire, deci as putea spune glumind ca sunt intr-o faza albastra.

Si daca tot am recunoscut m-am gandit sa va arat cateva dintre accesoriile/ produsele pe care le tot folosesc si-mi plac. Ceasurile si bratarile cred ca vi le-am mai aratat, sunt luate de pe ebay/ aliexpress, n-am dat mult pe ele, insa le port des. Genul asta de cercei m-a cucerit in ultima perioada, am mai multe perechi, dar pe astea (cred ca toate modelele din poza sunt de la Parfois) cred ca le-am ales cel mai des din tot ce am.


Si in cazul culorilor pe care le port pe unghii am observat acelasi lucru - albastru/ gri, mai incerc cate o alta nuanta 2-3 zile, dar ma intorc la una din astea. Oja de la NARS imi place la nebunie, insa e un cosmar s-o sterg de pe unghii, se curata usor, insa se intinde peste tot, asa ca nu cred ca o s-o mai folosesc. Cea de la Sally Hansen a intrat rapid in topul preferintelor mele si chiar vreau sa mai incerc si alte nuante.


N-am putut sa nu va arat si poza asta cu cateva produse pentru par, corp si fata pentru ca m-a facut sa rad - albastru, in special turcoaz, dus la extrem, dar asa s-a nimerit. Gama Recovery de la Bed Head de-abia am inceput s-o folosesc si primele impresii sunt bune de tot. Batiste in varianta Fresh l-am mai avut, despre spuma de dus de la Douglas de-abia v-am povestit pe blog, produsele din gama Amplify de la Matrix incerc sa le termin (le am de ceva vreme), sprayul Akileine de la Optima Shop (il gasiti aici) imi place atat de mult incat i-am dedicat o postare pe blog, despre peelingul enzimatic din gama Marine Algae de la Ziaja v-am mai povestit, iar sprayul pentru volum de la John Frieda imi place mult, dar ambalajul e infect (pompa se blocheaza dupa un numar de utilizari si n-o sa-l mai cumpar).


Albastru si gri sunt, bineinteles, printre culorile pe care imi place sa le port des, iar bumbacul e materialul pe care il prefer de cand a venit caldura. Am observat ca am inceput sa ma uit si dupa haine intr-o nuanta de verde/ khaki aprins (nici nu stiu cum s-o descriu, chiar m-am uitat pe net ce denumirea are nuanta, dar am gasit prea multe denumiri si nici una care sa reflecte cu adevarat ceva), dar tot astea sunt prima mea alegere (nu va mai spun cate chestii bleumarin/ albastre mi-am luat).

V-am lasat mai jos linkuri catre tricou si camasa, tricoul e 100% bumbac si este extrem de comod si placut de purtat, iar camasa v-am mai aratat-o si in alta varianta, imi plac mult de tot camasile de la ei, chiar sunt croite bine, materialul e misto (tot bumbac) si marimile sunt reale. Am pus ochii pe cateva chestii mai subtiri de pe site, dar nu m-am decis daca dau sau nu comanda.

Am vazut o fusta lunga subtire albastru royal pe un alt site si chiar vreau sa o cumpar si vreau neaparat si o geanta albastra cu partea metalica argintie (am una cu auriu dar o port cam rar). Si as mai vrea niste suvite albastre in par, dar nu-mi vine sa ma decolorez. Si nu va mai zic cate altele vreau ...


tricou - AICI
camasa - AICI

Pe voi va obsedeaza vreo culoare in perioada asta? Sau numai eu am faze d-astea?

15 comentarii

  1. Galbenul ma urmareste 😁...dupa ce vreo 4 ani am fost obsedata de bej si albastru / bleumarin ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau genti galbene ... pe care sa le port cu albastru. :))

      Ștergere
  2. momentan am ceva cu o ojă turcoaz, și asta pentru a veni și a păstra vremea frumoasă, deși azi a fost înnorat & nădușeală în Oradea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce super sunt accesoriile sunt wow și ojele sunt absolut superbe <3¿

    RăspundețiȘtergere
  4. aia cu cosmeicele albastre e geniala :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si la mine tot albastru! :) Imi plac tricoul si camasa, sa le porti cu placere! Nuanta aia de gri e favorita mea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohhhh.... ce accesorii frumoase...
    Gri!!! Vad numai gri si argint in fata ochilor :)))

    RăspundețiȘtergere