7 intr-o saptamana #64

24.4.16


Saptamana asta a inceput prost, a continuat si mai prost, dar s-a terminat bine. Nu stiu ce sa spun ca a fost mai urat: raceala si durerile de cap, dezamagirea (nu vreau sa intru in detalii, poate o sa scriu cumva despre gustul amar pe care il lasa unii oameni si cum reusesc sa stearga amintirile frumoase cu un comportament de rahat), sursa de la pc care s-a ars cand eram in mijlocul unui proiect, sperietura pe care am tras-o cu Foxy (niste probleme cu rinichii) sau sperietura pe care am tras-o cand am gasit cazut intr-un subsol un catel pe care l-am cautat doua zile si nu reuseam sa-l scoatem. Toate s-au terminat cu bine, mai putin partea cu dezamagirea cu care inca ma lupt si care mi-a dat o lectie de viata importanta, dar urata.

Dar mai bine sa vorbim despre lucruri frumoase care ne fac sa zambim si ne bucura sufletul decat sa ne gandim la momentele mai putin reusite. Am folosit Flowerbomb de la Viktor&Rolf saptamana asta dupa o perioada de pauza si simt ca l-am redescoperit. Am reusit sa fac niste "cartofi prajiti" (bineinteles ca nu prajiti) din cartofi dulci si ne-au placut atat de mult incat i-am facut 3 zile la rand si cred ca o sa ii fac des de acum inainte.

Produsele de machiaj marca proprie Douglas au implinit un an si am primit o surpriza frumoasa din partea lor: o paleta de farduri, un ruj lichid mat, baza peel off pentru unghii si top coatul Happy Party (1 - Graphic Chic) si niste macaroons delicioase. O alta surpriza a fost samponul uscat Moroccanoil care se gaseste la Topline, chiar sunt curioasa sa-l incerc si sa vad cum e fata de cele pe care le-am incercat pana acum.

Cei de la Pupa m-au invitat sa le fac o vizita in unul din magazinele din Bucuresti (Mega Mall sau Promenada) si sa-mi aleg o caseta Pupart XXL. Stiam ca e cea mai mare caseta a lor, dar tot m-a intimidat putin cand am luat-o acasa. Eu am ales varianta 01 (cealalta varianta este 012 - o puteti vedea la Federova mai bine) si chiar o sa ma joc cu ea in perioada urmatoare, are o gramada de farduri, pudra de fixare, bronzer, iluminatoare, primer, corectoare, blush cremos si pudra, creioane de ochi si buze, tusuri de ochi, rimeluri, rujuri si glossuri - daca vreti sa va povestesc mai multe despre ea sa-mi spuneti, eu inca sunt la faza de admirat si minunat cat de mare e.

Mi-a ajuns o comanda de pe Choies (ultimele doua comenzi au venit la posta de cartier si n-a fost nevoie sa ma mai duc la vama, ceea ce nu poate decat sa ma bucure). Mi-am luat doua perechi de ochelari de soare care arata foarte bine. Cei gri de aici imi plac mai mult decat ma asteptam si cred ca o sa ii port foarte des, insa cea de-a doua pereche (ii puteti vedea aici) m-a dezamagit putin datorita culorii. Forma imi place mult si ei arata foarte bine, insa nu prea sunt rose gold cum e mentionat pe site - culoarea este mult mai intensa si lentilele oglinda ii fac sa bata in portocaliu mai degraba decat roz. N-am nici o pereche asa colorata, asa ca nu e mare problema, dar mi-ar fi placut mai mult sa arate ca pe site. In acelasi colet a ajuns si rochia rosie de aici, care arata foarte bine, insa are jupa scurta si marimile nu prea au nici o treaba cu realitatea, asa ca din pacate n-o sa ramana la mine. Si a mai fost ceva in colet, v-am spus ceva pe Facebook zilele trecute, e o surpriza pentru una dintre voi.

Am inceput cu flori si am terminat tot cu flori pentru ca astazi sunt Floriile si e si ziua mea (la multi ani daca va sarbatoriti astazi ziua de nume sau daca ati sarbatorit-o ieri) si vreau sa ma bucur de lucrurile si oamenii frumosi pe care ii am in jurul meu si sa uit de tot ce mi-a apasat umerii zilele trecute.

Sa aveti o duminica minunata si sper ca saptamana voastra a fost mai buna decat a mea.

19 comentarii

  1. Camelia, cum faci tu acei "cartofi prajiti" ? Am incercat si eu doua variante - una in care inainte fierb cartofii apoi ii pun pe hartie de copt la cuptor si a doua in care ii pun direct pe hartia de copt si ii tot intorc. Ai tu vreun alt secret?
    Cred ca azi e ziua ta de nume, asa ca, la multi ani :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secretul e ca nu sunt facuti in cuptor, ci direct pe aragaz intr-o tigaie de teflon cu o lingurita de ulei de cocos (ca sa se prinda condimentele de ei). Si asta e tot.

      Ștergere
  2. La multi ani !
    Abia astept sa ne povestesti despre samponul uscat .
    Acei cartofi prajiti cum i-ai facut ? Arata tare bine .
    Nu stiu de ce dar pe mine nu m-au atras niciodata acele casete uriase :)
    Iti doresc o saptamana mai buna decat aceasta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt facuti in tigaie pe aragaz, cu o lingurita de ulei de cocos ca sa se "prinda" condimentele de ei. Cand ii fac la cuptor prefer sa ii fac cum v-am aratat in postare cu ce-am mancat ieri.

      Ștergere
  3. La Multi Ani cu sanatate, Camelia si cu multe multe lucruri frumoase in viata! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulți ani, Camelia! 🎉
    Puuuuupaaaaaa......
    Să ai o nouă săptămână de vis!

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine când totul (aproape, în cazul de față) se încheie cu bine, iar săptămâna ce urmează să vină TREBUIE să fie cât mai plină de lucruri frumoase.
    La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani inca o data! Cartofii ”prajiti” la cuptor sunt printre preferatii mei. Mai ales cei dulci! Mr. nu se impaca cu ei, dar eu nu-i ratez, fac de cate ori am ocazia. Paleta Pupa arata intr-un mare fel! PS: Rautatile nu trebuie bagate in seama. Da, omul e un animal pervers. Dar trebuie sa ne inconjuram doar de persoane cu energie pozitiva, nicidecum de oricine! Saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Si mie imi plac mult cartofii dulci si iau mereu cand ajung la cumparaturi. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  7. La muuuulti ani fata frumoasa!
    Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste tot si toate, peste dezamagiri, peste tot..
    Daca ne incredem in El.. sper ca esti mai bine acum..❤
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce pofta de cartofi prăjiți mi-ai facut. Nu am încercat marocanoil dar sper sa o fac cat mai curand.
    Imi plac ochelarii de soare si rochita este tare simpatica

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma bucur ca in sfarsit e soare in Bucuresti si pot sa scot si eu la plimbare ochelarii. :)

      Ștergere