7 intr-o saptamana #63

17.4.16


N-o sa vorbesc despre saptamana asta, cred ca ati inteles din postarea de ieri ca a fost una extrem de incarcata emotional si care m-a pus in fata unor decizii nu tocmai usoare, dar o sa va arat cateva chestii care mi-au adus zambetul pe buze si care m-au facut sa ma gandesc la lucrurile care imi fac inima sa bata mai tare si imi dau motive sa apreciez momentele simple din viata.

Daca saptamana trecuta v-am povestit de albastru, saptamana asta am avut o preferinta clara spre rosu si dupa mult timp am purtat zilele la rand Very Irresistible de la Givenchy (sticla cu pricina a fost una aniversara si-mi place mult). Am mai spus pe blog ca asta e parfumul meu de suflet, desi n-am un moment anume legat de el (cum am de cele mai multe parfumuri pe care le detin), acum i-am asociat o amintire frumoasa, dar si dureroasa, sunt curioasa daca asta o sa influenteze in vreun fel relatia mea cu parfumul asta.

Luni am fost la lansarea Guinot, de care v-am povestit zilele trecute pe blog si mi-a placut mult aranjamentul de fructe de pe mese, asa ca vi-l arat si voua acum. Cand am plecat de la Silhouette - unde a avut loc lansarea - am intrat la Madison si m-am pierdut printre produsele de la By Terry. Am vreo cinci chestii pe care le vreau, dar tinand cont de preturi cred ca vor ramane la nivel de dorinta ... dar nu se stie niciodata.

Va povesteam vineri despre lansarea Youth Secrets a celor de la Sabon si spuneam ca am "pacatuit" cu niste dulciuri, asa ca m-am gandit sa va arat ce mi-a atras privirea si mi-a incantat papilele gustative. Chestia din pahar, care habar n-am ce e, a fost delicioasa, macaroon-ul galben mi s-a parut genial, insa nici restul nu s-au lasat mai prejos.

Saptamana asta a venit cu o gramada de produse noi: produsele depilatoare lansate de Farmec, Brightening Cream din gama Youth Secrets de la Sabon, cateva produse travel size de la Guinot, dar si cateva produse de machiaj care m-au tentat din magazinul Blacknight: La Palette Nude Intense 2 si La Palette Lip Nude 02 de la L'Oreal (stiti ca nu-s mare fana L'Oreal, imi plac doar rimelurile lor, insa despre paletele astea am citit numai de bine, asa ca am vrut sa le incerc) si Ultra HD Matte Lipcolor de la Revlon (in nuanta Seduction).

Si am lasat la final o poza care ma face sa rad de cate ori o vad - Foxy nu sta la poze de nici un fel (intoarce capul in toate pozitiile posibile si imposibile doar sa nu ii faci poze), iar Alma nu stie cum sa faca sa se bage ea in toate pozele si de cele mai multe ori inchide si ochii, caraghioase ... as fi vrut sa va arat o poza cu toate 3 piticaniile insa Tasha e prima care o ia la fuga cand e vorba de poze. 

Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Ce delicii !! Tare bine arata farfuria cu cele alese de tine :) iti place sa ne faci pofta cu diverse :P
    Alma e dulce rau , dar nici Foxy nu se lasa mai prejos .
    Nu am incercat nimic de la By Terry , dar vazand poza parca le vreau pe toate !! :))
    Sa ai o saptamana mult mai buna.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cateva produse By Terry, imi plac (mai putin rimelul), dar preturile mi se par extrem de mari.

      Ștergere
  2. Deci trebuie sa îmi cumpăr și eu noile produse farmec <3 mi le voi face cadou de ziua mea, ca si asa se apropie <3

    RăspundețiȘtergere
  3. macarons :))) asta ar fi raiul in aceptiunea mea :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Saptamana mea a urmat traditia celor dinaintea ei :)))Este foarte frumoasa sticluta aniversara de la Very Irresistible.
    Astept parerea ta despre produslele depilatoare de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a mea e de cacao, ca sa fiu eleganta, asa ca nu suferi singura. :)

      Ștergere
  5. Hai că am râs copios la ultima poză, Alma e caraghioasă rău, cum s-a băgat ea moț la poză. :))
    De paleta de farduri L'Oreal sunt curioasă, iar rujuri din gama aia de la Revlon îmi trebuie neapărat!

    Săptămâna trecută n-a fost a noastră, dar asta trebuie să fie mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nu ... cel putin pentru mine, sper ca la tine e mai bine.

      Ștergere