7 intr-o saptamana #62

10.4.16


Nu stiu ce cuvant as putea sa folosesc sa descriu saptamana asta, nici macar nu stiu daca as putea alege un singur cuvant, a fost cu suisuri si coborasuri, cu momente extrem de placute si cu momente mai putin placute, cu vesti bune si cu vesti triste, un amalgam de trairi, sentimente si ganduri. Oricum concluzia din ultimele zile este ca asteptarile de la anumiti oameni pot sa te faca praf ... o sa las gandul asta aici ...

Si azi si ieri am lenevit in pat si am luat micul dejun destul de tarziu, ceea ce n-a fost rau deloc. Mi-am acordat cateva zeci de minute mie, m-am incarcat pozitiv si am inceput ziua cu un alt tonus. Daca as reusi si sa scap de niste ganduri care nu-mi dau pace ar fi si mai bine ... dar o sa reusesc eu pana la urma, nu ma las asa usor ...

Am dat o comanda la Rangali si am cumparat 6 din cele 7 variante de batoane Nakd pe care le au (le gasiti aici), eram curioasa in privinta lor mai ales ca lista de ingrediente este foarte curata si mica. Am incercat cateva pana acum, imi plac, o sa incerc sa fac eu ceva asemanator. Si daca tot am dat comanda am luat si doua produse de la Nairn's (le gasiti aici): biscuiti cu fructe si painici fine de ovaz integral. Am mai avut alte sortimente de la ei si mi-au placut, v-am aratat pe Instagram - aici - cum obisnuiesc eu sa le consum.

Saptamana asta a venit si cu cateva cadouri care mi-au placut mult, dar vreau sa va arat cerceii sageata pe care i-am purtat deja si-mi plac mult si noul meu charm inima (pe o parte sunt pietre sub forma de labuta, iar pe partea cealalta scrie I love my pet). Am mai primit o esarfa/ un sal foarte misto din India, dar sper sa vi-l arat intr-o zi cand o sa-l port pentru ca-mi place mult.

Noutatile cosmetice ale saptamanii vin de la The Body Shop si Optima Shop. Am primit doua produse din gama cu vitamina E (Aqua Boost Essence Lotion si Moisture-Protect Emulsion SPF30 PA+++) si crema/ masca de-abia lansata din gama Oils of Life. Daca va intereseaza uitati-va pe site ca au si niste promotii la produsele astea. De la Optima Shop am primit sprayul pentru incaltaminte din gama Akileine (eu mai am produse din gama asta si-mi plac la nebunie, v-am si povestit pe blog de ele) si serul reparator pentru unghii cu 10 uleiuri pretioase. Pe langa astea am decis ca vreau sa reincep sa iau suplimentele de la ei (si de astea v-am povestit pe blog), m-am simtit mult mai bine cand le-am luat si ultima luna cat am facut pauza chiar am simtit o diferenta si chiar simteam nevoia sa le am din nou.

Nu in ultimul rand vreau sa va arat ce mi-am luat de la Melkior: o paleta magnetica (aveam cateva farduri mono pe care nu prea le foloseam si am decis ca e cazul sa le pun la treaba), doua refilluri de fard (Desert Sand - am vazut cateva swatchuri online si mi-a placut, cred ca e o culoare perfecta pentru pliu si Chocolate - de-abia lansat) si am profitat si de oferta la sprayul fixator pentru machiaj (care este formulat extrem de bine). Daca vreti sa va luati ceva nu uitati de codul melkior10coltul care va ofera reducere de 10%. Am primit cadou de la o prietena un ruj lichid de la Anastasia Beverly Hills si chiar sunt curioasa sa-l incerc.

Saptamana voastra cum a fost?

16 comentarii

  1. saptamana mea? cu febra musculara si cu multe ganduri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia cu gandurile o stiu si eu, eu am tuns-o pe Tasha mai devreme si am doare tot. :))

      Ștergere
  2. Spray-ul pentru fixare vreau să-l iau și eu cândva, sunt surprinsă de formula bună pe care o are și nici prețul nu e exagerat. Și o paletă de la ei vreau să-mi fac cândva... sau mai multe. :))
    Săptămâna următoare să fie și mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am tot uitat la el de cand a fost oferta aia 1+1, am ramas cu curiozitatea si chiar nu mai aveam nici un spray d-asta, asa ca a fost buna oferta asta. :)

      Ștergere
  3. O săptămâna obositoare si pentru mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca cea care urmeaza sa inceapa o sa fie mai buna si mai frumoasa.

      Ștergere
  4. Saptamana mea a fost idoma tuturor saptamanilor din ultimele doua luni: groaznica :)))) E super dragut noul tau charm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana viitoare trebuie sa-mi zici ca a fost o saptamana minunata. Si mie imi place mult. :)

      Ștergere
  5. Am si eu o paleta de la Melkior , dar mi-am ales nuante aprinse de vara :)
    Ma tenteaza sprayul pentru fixare , poate o sa-l iau .
    Imi place noul charm, sa-l porti cu drag .
    Pot spune ca am avut o saptamana buna, dupa multe saptamani aiurea .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a fost mai bine, am si eu cateva culori mai puternice in paleta, poate o sa va arat candva ce farduri am de la ei si o sa va povestesc mai multe. :)

      Ștergere
  6. Ai o Tasha ? Am crezut ca nu vad bine :)Eu inainte de a se naste Tasha mea o botezasem asa . Toti ma "ironizeaza" cu rusoaica mea. Oscilam intre Sasha ( daca era baietel ) si Tasha. Bine ca ea e Tasha decat atunci cand ma supara...rar. Altfel o alint cu derivate ! Ce veste buna cu sprayul de fixare . Imi plac mult mai ales vara dar majoritatea contin alcool.Am aruncat cateva dupa ce nu am cascat ochii. Este supervizat :)
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am o Tasha/ Natasha/ Rusoaica, dar am zis ceva in postarea asta de ea? Ca m-am tot uitat. :))

      Ștergere
  7. Saptamana mea se prefigura a fi una buna, insa am facut in asa fel incat sa fie doar...goala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine are ochiul format vede :). Ai spus in comentarii ca ai tuns-o si stiu ce inseamna sa nu poti sa te mai indrepti de spate de la toaletat !
    Arina

    RăspundețiȘtergere