7 intr-o saptamana #61

3.4.16


A fost o saptamana nebuna ... dar am profitat de weekend si m-am relaxat, am petrecut timp cu mine, mi-am incarcat bateriile si sunt pregatita pentru o noua saptamana. Sper sa fie una cu vreme frumoasa si sa am ocazia sa petrec cat mai mult timp in aer liber.

Intotdeauna mi-au placut farfuriile in care mancarea e aranjata intr-un anumit fel, astfel incat sa mananc cu placere si in ultima perioada am observat ca am tendinta sa fie cat mai colorat continutul. V-am aratat micul dejun si pranzul din doua zile diferite ca sa vedeti la ce ma refer si poate sa va si inspir putin daca sunteti in pana de idei.

Saptamana asta a venit cu cateva noutati cosmetice si am decis sa va arat si voua cateva dintre ele astazi. Nivea a trimis cateva produse din gama Protect & Care, care s-a lansat in urma cu ceva vreme, mie imi plac mult deodorantele Nivea, asa ca sunt chiar curioasa daca o sa-mi placa sau nu aceasta varianta. Elmiplant a lansat o noua gama de produse - Hyaluronic 3D (daca vreti sa va povestesc mai multe sa-mi spuneti) si in cadrul evenimentului de lansare am primit o planta suculenta si ma declar extrem de incantata de ea. 

Noutati am aflat si de la LPG, brand care se regaseste la TopLine, au atat produse noi, cat si aparatura pentru saloane si am observat ca se adapteaza la tendinte si cauta intr-un timp cat mai scurt sa ofere cat mai multe tratamente, ceea ce nu e deloc rau tinand cont ca nimeni nu-si mai gaseste timp pentru diverse mici (sau mai mari) placeri.

Nu v-am mai aratat-o de mult pe Alma si poza asta e prea frumoasa sa o tin numai pentru mine. Nu cred ca v-am spus pana acum, dar una din placerile ei este sa adoarma cu capul in palma mea si eu o las pentru ca-mi zambeste inima de cate ori o vad cum se cuibareste asa. Daca n-ar fi ea mi-ar fi mult mai greu ... este catelul Bucuria. 

Saptamana voastra cum a fost? V-ati bucurat de vremea de afara?

18 comentarii

  1. Daa, este superb afara ,o duminica plăcută iti doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am profitat de vremea asta frumoasa si am fost la plimbare. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  2. Ce poftă mi-ai făcut de multe fructe amestecate, arată atât de bine și-mi plac mult mai mult mâncate combinate, decât separat.
    Alma e o scumpă, mă topesc mereu când o văd.
    Să ai o săptămână cât mai bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu prefer sa le combin, mi-e mai usor sa le mananc, mai ales ca nu am fost niciodata mare amatoare de fructe, insa lucrez la asta si-mi iese. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  3. Ce e sosul de langa legume? Usturoi? Looks yummy.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mult imi place cum ai aranjat farfurioara pentru pranz! Clar am sa fac si eu, vreau sa iti zic ca am inceput in fiecare zi sa imi pregatesc un bol cu fructe ca tine..yammy si am inceput sa raresc cafeaua de dimineata.
    Eu am primit o gramada de vesti bune saptamana asta si sunt happppyyyy mai mult ca oricand. :))
    Vreau sa ne spui mai mult de noua crema Elmiplant si ce interesanta e planta!
    Alma e o scumpaaa. <3 O saptamana cat mai frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-am inspirat, sper s-o mai fac. Sa tot curga cu vesti bune, sa ai o saptamana minunata. :)

      Ștergere
  5. Mi-a fost dor de Alma.
    Trebuie sa fie prezenta pe blog mai des, merita.
    Sa ai o saptamana frumoasa.
    (Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot zis ca vi-o arat, dar mereu a aparut altceva ... cred ca intr-o zi o sa ii dedic o postare, mai ales ca in ultimele zile a facut niste boacane de am ras de ea cu gura pana la urechi. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  6. Ce scumpa e Alma :-D Nu inteleg cum e posibil sa existe oameni care nu iubesc animalele... :-(
    Ai aranjat foarte frumos totul in farfurie :-D Mi s-a facut o pofta imensa de salata dupa ce am vazut atata culoare :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e o dulceata de catel, n-am sa inteleg niciodata cum a ajuns pe strada.

      Ștergere
  7. Ce frumusete de catel. Inca nu ma conving rosiile, au un gust oribil astea din magazine. Abia astept rosiile naostre sa fac si eu niste paltouri frumoase si apetisante. Am fost o vreme fan/a Nivea, ce a scos nou?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mananc doar rosii cherry, nu ma omor dupa rosii in general, dar cu astea m-am obisnuit.

      Ștergere
  8. Alma e un copilas tare dulce. Eu dorm infinit mai bine cand Tasa mea " zgarma /rama " prin pilota sa mi se cuibareasca la marsupiu :).Si scoate un icnet de placere inconfundabil ! Imi plac farfuriile aranjate , le fac si eu printre picaturi. Nu cred ca as putea manca altfel. Mai tai o rosie , un castravete mai vorbesc la telefon . Cand simt ca imi e pofta rau trebuie sa fie farfuria pregatita . Asta cand sunt singura acasa .
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi lipseste Bella dimineata si seara incat ma doare tot - desi au trecut atatea luni, picioarele si bratele mele inca o cauta. Bucura-te de momentele astea, nu se compara cu nimic.

      Ștergere
  9. Alma e minunata, zambesc mereu cand o vad. Daca vei scrie postarea dedicata ei, abia astept sa citesc despre boacanele ei. Si pana atunci iti spun despre Jessy a mea, cersteste orice mananci dar daca o privesti se uita in alta parte, dandu-se neinteresata! :))
    Saptamana frumoasa si usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e o cersetoare si o pofticioasa de n-ai vazut asa ceva. :)) Si daca o vad pe ea ca vrea cer si celelalte, circ iese. :)

      Ștergere