3 produse Balea pe care le tot cumpar

20.4.16


Sunt cateva produse Balea pe care le-am tot cumparat de-a lungul anilor din DM, unele in aceeasi varianta, altele in arome diferite, sub o forma sau alta au tot ajuns in cosul meu de cele mai multe ori cand am facut cate o vizita in magazin. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iar unele din produsele Balea chiar merita cumparate pentru ca sunt foarte misto. 

Gelul de dus peeling nu este o noutate pe blog, v-am aratat diverse variante de-a lungul timpului, este - fara sa ma gandesc prea mult - produsul meu preferat de la Balea. Mereu au arome interesante, pretul este de tot rasul (5-6 lei), iar produsul in sine este si exfoliant si gel de dus. Este perfect pentru diminetile cand ma grabesc sau pentru zilele cand vreau putin rasfat dar nu am timp mult la dispozitie, am observat ca am tendinta sa-l folosesc mai des in perioadele calde, asa ca tocmai l-am dus pe cel din poza la baie.

Sarea de baie de la Balea la plic o am mereu in baie, au cateva arome pe care imi place sa le folosesc seara cand vreau sa ma relaxez. Un plic este 2-4 lei in functie de oferta si, desi nu este cea mai minunata sare de baie pe care am incercat-o, imi place s-o am in baie, aromele sunt interesante si mi se pare extrem de practic sa folosesc un plic si sa-l arunc, iar data viitoare sa imi incat simturile cu alta aroma.

Nici gelul de ras nu este la prima mentiune pe blog, varianta Sweet Vanilla este preferata mea si am luat-o de cateva ori pana acum. Exista mai multe variante (unele sunt si mai ieftine) si mereu au editii limitate cu arome care de care mai interesante. Nu consider ca gelul de ras este un must-have, dar imi place sa-l am in baie si sa-l folosesc.

Voi ce produse Balea cumparati des?

19 comentarii

  1. Geluri de dus si sapunuri lichuide de iti vine sa le mamanci :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Geluld e dus imi place si mie.. Numai ce l-am terminat pe cel cu aroma de lamaie (bine, eu as zice prajitura cu crema de lamaie) si ma pregatesc sa il incerc pe cel de vanilie (am vazut ca asta e noutatea de sezon :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost in weekend in DM si n-am vazut niciunul nou cu vanilie, sigur nu-l ratam. :)

      Ștergere
  3. Imi place la Balea ca au tot timpul arome noi, interesante, iar ambalajele pur si simplu te fac sa le cumperi :)) Si da, preturile sunt foarte bune. Nu am incercat pana acum gelul de dus exfoliant, dar data viitoare cand ajung intr-un DM o sa ma uit dupa el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu gelurile de dus le tot cumpar, cele cu "cream" si diverse arome, nu stiu sa zic o aroma preferata, ca am impresia ca tot apar altele.
    Sunt foarte bune oricum, iar pretul de 6 lei e super accesibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am si eu inca vreo 2 in afara de asta peeling in baie. :)

      Ștergere
  5. Mie îmi place crema lor de mâini cu uree. O să încerc și eu gelurile de duș

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat-o, dar am o alta crema de maini de la ei care imi plac.

      Ștergere
  6. Gelurile de dus Balea imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul peeling si eu- un produs f bun, dar m-am saturat de aroma fiindca am avut 2 deja, gelul de ras always si sapunuri lichide fructate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut vreo 4 cu aroma asta, dar nu m-am saturat, am facut pauze intre ele. :)

      Ștergere
  8. Fidelă am rămas de mult timp săpunurilor lichide Balea, aleg de obicei din cele cremoase care sunt foarte blânde și spornice, iar aromele... unele mai mișto ca altele. Tocmai am consumat unul și am început altul nou. :D
    Și gelul de duș exfoliant pe care l-am încercat mi-a plăcut mult, dar eu nu prea am văzut așa ceva în DM-ul de la Unirii, unde merg de obicei. O să mă uit mai bine data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat nici un sapun de la ei, dar o s-o fac ca prea le laudati. :)

      Ștergere
  9. Din cate imi amintesc eu formula apei micelare Balea nu e cea mai buna, d-aia n-am cumparat-o, o sa ma uit pe eticheta cand ajung intr-un magazin. Mie Bioderma nu-mi place in mod deosebit, o prefer pe cea de la Garnier.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricâte geluri de dus am în dulap sau pe raft în baie, când intru la DM dau iama în colecțiile lor.;)) Exfoliantul cu lămâie l-am încercat anul trecut și dacă a reapărut o sa îl mai iau o data, miroase suuuuper bine. Îmi tot cumpăr geluri de dus cu diverse arome in combinatii mai interesante. Acum încerc ceva cu nufăr și piersica, foarte drăguț. Spuma de ras balea o am și eu mereu în baie,e foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc senzatia, eu am ceva cu vanilie si fructe de padure in baie acum.

      Ștergere