La inceput de an ...

2.1.14

E a doua zi din 2014, an in care am intrat cu scepticism, scepticism care nu era in program, dar s-a intamplat, cum se intampla toate in viata, noroc ca a trecut repede si a fost inlocuit de lucruri si sentimente frumoase. Si sper ca tot anul sa fie asa, eu am intentia sa fac din 2014 un an memorabil, un an care sa ma faca sa consider ultimii ani doar niste incercari menite sa ma faca mai puternica, un an care sa reprezinte un nou inceput pentru mine (din multe puncte de vedere).

Nu mi-am pus dorinte la miezul noptii, nici nu mi-am facut planuri marete, insa stiu cu siguranta ce-mi doresc si o sa fac tot ce tine de mine ca sa schimb lucrurile care nu ma multumesc deplin in acest moment si ca sa ajung acolo unde imi doresc.

Dupa miezul noptii mi-am dat seama ca imi doresc foarte mult un tatuaj, nu vreau vreun desen sau ceva incarcat, nici nu ma dau in vant dupa tatuaje, insa imi doresc sa am ceva scris la incheietura mainii, mai multe detalii cand o sa fiu 100% convinsa ca n-o sa regret mai tarziu. Daca aveti vreun tatuaj mi-ar face placere sa-mi spuneti daca regretati sau nu decizia de a-l face.

Ce-mi doresc anul asta? Sa iubesc, sa zambesc, sa fiu sanatoasa, sa fiu in stare sa ajut mai mult decat am facut-o pana acum, sa ma rup de tot ce nu-mi face bine, sa accept mai usor lucrurile pe care nu le pot schimba, sa stau cat mai departe de oameni care nu stiu sa fie oameni, sa ma bucur de fiecare lucru care mi se intampla, sa traiesc.

Sa avem un an frumos care sa ne umple sufletele de iubire si implinire!

9 comentarii

  1. abia astept sa vad cat te vei decide in privinta tatuajului, si sper sa realizezi tot ce ti-ai propus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc un tatuaj de destul de mult timp, insa am tot amanat.Cred ca mi-as face ceva simplu si micut, poate initialele numelui copilului meu, nu stiu exact cum.
    Imi doresc un an care sa ma faca mandra de mine, sa fiu mai buna, sa nu am regrete si sa accept ceea ce mi se intampla si nu pot schimba.Imi doresc mai mult optimism si mai mult zambet, sa imi schimb stilul de viata, sa ma simt mai bine in pielea mea.In rest, sa avem sanatate si putere de munca, astfel incat sa simt ca nu trece timpul degeaba pe langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimii 4-5 ani din viata mea nu au fost prea buni! Am avut mult ghinion, s-a ales praful de toate planurile mele, am pierdut multe, am avut probleme de sanatate ... Asa ca imi doresc ca anul acesta sa fie extrem de bun, asa cum n-au fost ultimii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina pink, cred ca stiu ce vreau sa scriu si cum vreau sa arate, ramane doar sa iau decizia finala.

    Adina, va fi bine, nu concep altfel.

    Deea, si pentru mine ultimii 5 (de fapt 7 daca ma gandesc mai bine) au fost ani grei care au lasat urme - dar am incercat sa invat si sa iau numai ce-a fost bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa ti se implineasca toate dorintele in noul an! Sa stii ca nici eu nu sunt fan tatuaje insa chiar in noaptea de revelion am vazut unul care mi-a placut in mod deosebit. Una dintre domnisoarele de acolo avea inscriptionat mesajul "Confidence" fis la incheietura mainii. Arata deosebit si chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie mi s-au implinit toate dorintele puse de anul nou,la ziua de nastere si de Craciun.un tatuaj l-am facut la 44 de ani,un delfin pe umarul stang si nu regret ,de obicei imi place sa fiu libera in tot ce fac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, îți doresc un an bun, frumos, cu lucruri frumoase, cu sănătate. Să zâmbești, să iubești, să fii iubită. Să-ți fie bine!
    Cât despre tatuaj, eu am unul, a durat cam un an să aleg ce-mi doresc (e un detaliu dintr-o pictura și se leagă de o persoană dragă mie, care nu mai e) și încă vreo doi să fiu sigură că-s sigură. Nu regret nici un moment decizia, îmi place tatuajul meu mai mult în fiecare zi. Au trecut doi ani de atunci și îmi doresc un altul. So, dacă asta vrei, mai stai o tură, să fi 100% sigură, trage aer în piept și go for it! Gânduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună Camelia! Nu am comentat la vreo postare de-a ta până acum, deși te citesc de mai bine de un an.. dar dacă veni vorba de tatuaj nu pot să stau deoparte. Am unul pe laba piciorului, are o însemnătate aparte pentru mine (recunosc că mă distrez copios de fiecare dată când cineva îmi pune clasicele întrebări: ce-ți veni? de ce l-ai făcut? ce reprezintă? a durut?? - asta e cea mai tare, normal că a durut, doar acele alea nu te mângâie suav pe piele). S-a întâmplat să mă hotărăsc dacă să-l fac sau nu imediat după ce am împlinit 30 de ani și nu, nu a fost un capriciu de moment. Pur și simplu atunci am fost sigură că vreau să îl fac. Mă hotărâsem asupra modelului deja de mulți ani, simt și știu că mă reprezintă și îmi dă putere să merg mai departe prin viață. Mi-e drag de el și face parte din cine sunt eu. Cu siguranță va urma și al doilea tatuaj, dar mai am niște lecții de învățat și sentimente de cernut.

    Să ai un an frumos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela, ceva in genul ala vreau si eu, desi vreau mai mult de un cuvant si probabil ca va trebui sa-l scriu pe lateral, ma mai gandesc. Sa ai un an frumos, plin de tot ce-ti doresti.

    camelia, multumesc pentru mesaj, m-au facut sa zambesc mesajele voastre, iti doresc in continuare un an frumos

    Macnetize, multumesc si pentru urari (sa ai si tu un an asa cum iti doresti, plin de lucruri si oameni frumosi) si pentru parere, sunt sigura, astept doar impulsul ala "acum e momentul" - probabil ca ziua mea va insemna ceva

    Anonim, ma bucur ca ai comentat si sper sa o faci mai des de acum inainte. Nu e prima data cand ma gandesc la un tatuaj, mi-am dorit de mult unul micut pe ceafa dar am stiu ca in timp n-o sa mai fie ce vreau, cu asta de pe mana e alta poveste, cred ca o sa astept si eu pana la ziua mea si o s-o marchez cumva. Sa ai un an frumos plin de lucruri si oameni care sa-ti bucure sufletul.

    RăspundețiȘtergere