Unghii sanatoase cu Trind

31.1.14

Unghiile nu sunt punctul meu forte si cand spun asta nu ma refer ca n-am unghii sanatoase sau ca-mi fac probleme, ci la faptul ca eu lucrez cu mainile (masini de stantat, ghilotina, pistol cu ceara, benzi adezive, foarfeca si tot asa) si nu sunt rare cazurile cand imi zboara oja cu totul, cand imi fac cate o rana mica de la carton sau de la vreun instrument cu care lucrez sau cand se intampla cate un accident (vopsea, sclipici, piele agatata si altele). Asa ca in ultima perioada am preferat unghiile scurte si fara oja, insa vreau sa am unghii sanatoase si care sa arate bine, chiar daca nu sunt colorate.

La sfarsitul lunii decembrie am primit un cadou frumos de la Rouge Boutique (magazinul va fi lansat luna viitoare, insa pana atunci ii puteti urmari pe pagina de Facebook daca sunteti interesate de produse) si chiar mi-a placut modul in care au venit ambalate si atentia la detalii - cutia rosie a fost o alegere foarte inspirata. Am primit 6 produse, insa astazi o sa va vorbesc despre 4 dintre ele pentru ca pe acestea le-am folosit (Nail Repair varianta normala si cea colorata - Lilac - isi asteapta randul).


Nu stiam nimic despre produsele Trind atunci cand le-am primit (desi sunt pe piata de mai bine de 20 de ani), asa ca pisica curioasa din mine de-abia a asteptat sa le incerce. Nail Balsam a fost produsul care m-a incantat cel mai mult si primul pe care l-am incercat, este atat de usor de folosit, are un miros superb si mi-a imbunatatit conditia unghiilor. N-am mai luat suplimente cu zinc si nici n-am mai folosit serumul cu celule stem de origine vegetale de la Alta care mi-a placut la nebunie (mai am foarte putin din el), asa ca ma asteptam sa descopar niste noi "denivelari" si sa revina unghiile casante. M-am inselat, Nail Balsam (aplicat la 2 zile, uneori si la 3, desi ar fi trebuit zilnic) chiar e bun. Unghiile mele sunt lucioase, tari si au un aspect sanatos. 


Crema de maini miroase foarte bine, hidrateaza pielea si nu lasa vreo pelicula lipicioasa (ceea ce pe mine ma incanta in mod deosebit pentru ca nu am timp sa astept sa intre crema in piele), pila (desi m-a corectat spus al nail buffer, pentru ca de fapt asta e) m-a surprins placut, as spune ca este blanda (desi nu este un cuvant potrivit pentru o pila de unghii), dar cred ca intelegeti la ce ma refer - cred ca si ea este "vinovata" ca denivelarile din unghiile mele nu au reaparut.

Ultimul produs incercat este creionul pentru cuticule, care pe langa amestecul de uleiuri contine vitaminele A, C si E, creion care imi place pentru folosirea zilnica din mai multe motive: miroase intr-un mare fel (toate produsele miros foarte bine si el nu face exceptie), hidrateaza usor si nu lasa pielea uleioasa si are capete de schimb (ceea ce nu prea am vazut la produse de genul asta si a trebuit sa le arunc desi mai era produs in ele). Pentru o folosire zilnica (mie imi place sa-l aplic seara cand ma bag in pat) este perfect, dar asta nu inseamna ca o data pe saptamana nu aplic un ulei mai gras pe cuticule pentru o hidratare intensa.

Prin urmare si ca sa nu ma mai intind: produsele Trind mi-au facut o impresie foarte buna, imi place cand descopar produse noi si bune si astept sa vad ce alte minuni vor mai fi disponibile in magazin (deja mi-am facut o idee din brosura cu prezentarea produselor).

Ati incercat produsele Trind pana acum? Va tenteaza vreunul din cele de mai sus?

13 comentarii

  1. N-am incercat nimic, dar din ce citesc deja ma tenteaza super mult :). Astept cu nerabdare lansarea magazinului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi plac mult de tot și au apărut chiar când nu mai aveam speranță, pe termen lung, cel puțin, de la nici un produs. Pe termen scurt, mai toate ajută cumva, dar după o vreme, revin la marile probleme ale unghiilor mele. Cu Trind, văd că, slavă cerului, încă e totul spre foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu le-am incercat , dar am tot auzit de ele perioada aceasta si chiar ma tenteaza sa le incerc .
    ps : iti spuneam zilele trecute ca am primit o reducere de 10% pe Strawberrynet, si am decis sa fac o comanda . Ce crezi ca mi-am luat ? Hot mama de la The Balm :) . Ti-am spus asta pentru ca am vazut adineauri in dreapta paginii un swatch :) si ziceai ca iti place mai mult decat NARS orgasm . Eu abia astept sa il primesc.Pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel puţin interesante! Acel creion pentru cuticule mă tentează cel mai mult ♥.
    Să te bucuri cu rezultate mulţumitoare de toate. Weekend frumos, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Creionul pentru cuticule ma tenteaza cel mai tare! Nu auzisem de aceste produse pana sa le vad pe diverse bloguri din domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma tenteaza si pe mine creionul pentru cuticule si Nail balsam .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-i drept, nu acord o foarte mare atentie unghiilor, spre rusinea mea. Partea terminala a lor a inceput sa capete o culoare usor galbuie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine ma tenteaza orice imi promite unghii sanatoase din nou. Ale mele au luat-o razna de ceva vreme. M-am oprit din vopsirea lor si le ingrijesc cat pot de bine. Si-au mai revenit ele dar parca tot le lipseste rezistenta de alta data.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu le-am incercat, crema de maini mi-a atras atentia pentru ca eu nu am rabdare sa astept sa intre in piele.Ce bine ca iti poti tine unghiile si fara lac, eu nu reusesc, nu imi place sa le vad necolorate, desi stiu ca nu este sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aminara, eu pana acum am auzit numai pareri bune despre produse si pot sa confirm ca-s bune, si eu astept lansarea pentru ca nu stiu ce preturi au :)

    Macnetize, eu am fost putin sceptica si ma gandeam cu groaza ca am renuntat la Natural Nail Basecoat de la OPI si o sa vad efectele, dar n-a fost asa, chiar m-au surprins placut.

    Anamaria, n-am avut decat Orgasm de la NARS, insa din ce-am vazut on-line pare mai interesant Hot Mama, sa-l folosesti cu placere si astept sa-mi spui cum ti se pare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihaela, chiar un pic mai devreme l-am folosit :)

    Andreea, e practic si usor de folosit :)

    JustAnAngel, daca te decizi sa le incerci sunt sigura ca n-or sa te dezamageasca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen, e momentul sa faci ceva sa schimbi asta, mainile spun multe despre o femeie. :)

    Gabriela, Nail Balm sau chiar Nail Repair iti trebuie, sigur o sa vezi rezultate rapide cu ele.

    Adina, nevoia te invata uneori - decat sa pierd timp zilnic cu retusuri si sa fie nevoie sa-mi ascund mainile daca ies undeva in graba, prefer unghii scurte si sanatoase.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucura mult reactiile pozitive. O sa incerc si eu ca si eu ma confrunt cu problema aceasta de mult timp. Multumim pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere