Blushes? MAC? Yes, please!

17.1.14

Am multe produse pentru machiaj si cateodata ma fixez pe ceva si uit de celelalte, zilele astea am facut curat in sertarele mele si am dat de cateva palete de la MAC pe care nu le-am folosit de ceva vreme si mi-am amintit cat de mult imi place paleta cu blushuri, asa ca am inceput s-o folosesc.


Blunt/ Breath of Plum/ Lightsweep/ Blushbaby
Plum Foolery / Taupe/ Sweet as Cocoa/ Housewine

Blunt si Taupe (ambele inca disponibile in portofoliul MAC) sunt nuante de conturare, mate si foarte pigmentate, care imi plac mult, insa nu le folosesc atat de des pe cat ar trebui (e mai usor sa folosesc bronzerul pentru contur cand ma grabesc, dar o sa incerc sa nu le tin degeaba), Lightsweep este iluminator si e singurul pe care nu l-am prea folosit (pe tenul meu are o tenta de portocaliu care nu ma incanta - insa o sa incerc sa-l folosesc cu o pensula de la Real Techniques si sper sa am rezultate mai bune).

Cele 5 blushuri sunt Breath of Plum (light plum), Blushbaby (beige pink), Plum Foolery (faintly plum - shimmer), Sweet as Cocoa (brown w/pearl - shimmer) si House Wine (deep warm burgundy - o nuanta Pro, nu se mai fabrica si care a suferit si-un accident in paleta mea) si-mi plac toate (desi cu House Wine e nevoie de o mana usoara si o pensula duo fiber, eu folosesc 187 de la MAC, astfel nu arata deloc bine, fiind foarte pigmentat). Cel mai des folosesc Blush Baby, desi nu s-ar zice din poze, pentru ca este o nuanta naturala care arata foarte bine.


De-a lungul timpului am mai avut si alte blushuri de la MAC (Harmony, Well Dressed, Sunbasque, Dollymix - din ce-mi amintesc), insa doar pe astea le-am oprit si nu-mi pare rau. Ce n-am apucat sa incerc si-mi doresc este Melba, insa am prea multe altele de folosit ca sa mai cumpar ceva acum.

Ati incercat blushurile de la MAC? Aveti vreo nuanta preferata?

9 comentarii

  1. ai niste blushuri ft frumoase si versatile. unele vad ca se pot folosi si in loc de pudra de contur sau chiar si pe pleoapa ca si nuanta de tranzitie super! sa le folosesti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Mademoiselle Lorraine, multumesc, imi plac produsele versatile si chiar am folosit doua din nuante in pliu de-a lungul pleoapei (lucru pe care il fac si cu bronzerul) cand vreau doar putina definire a ochiului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Cate ai!
    Sunt foarte dragute toate, dar imi plac cel mai mult cele cu tenta roz :)
    Uultimele trei recunosc ca nu m-as incumeta sa le incerc, dar merg folosite ca fard :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie cred ca mi s-ar potrivi Plum Foolery si Housewine. Chiar ma gandeam sa-mi cumpar unul, dar la fata locului parca nu m-a incantat nici o nuanta, trebuie sa mai vizitez o data MAC-ul.
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am :( A trecut un an de cand mi-am cumparat ultimele blush-uri si cu toate ca am vreo 4 deja simt ca am nevoie de ceva nou si m-am cam plictisit de ceea ce am. Blushbaby arata senzational.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am apucat sa incerc vreun blush de la MAC, insa toate ale tale mi se par superbe, mai ales Plum Foolery!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt toate foarte frumoase, nu stiu care imi place mai mult.

    RăspundețiȘtergere