7 intr-o saptamana #395

14.5.23

Nu stiu cand a trecut saptamana asta, am o perioada extrem de aglomerata si zilnic apar lucruri care trebuie rezolvate urgent, mi se pare ca nu mai apuc sa termin ce-mi propun si ca tot timpul ramane ceva de facut. Iar eu nu functionez asa, adica functionez pentru ca m-am educat sa rezolv lucruri indiferent de context ... dar nu imi place sa fiu pusa in situatii care puteau fi evitate sau gandite mult mai bine, mai ales ca programul meu zilnic e si asa destul de incarcat si agitat.

Am avut mare grija cu produsele pe care le aplic pe ten, am terminat extrem de multe (asa cum v-am povestit in postarea de aici) si am inceput altele - unele noi, altele preferate vechi, cu ingrediente care stiu ca imi ajuta tenul. Pro-Collagen Multi-Peptide Booster de la Paula's Choice are o formula extrem de interesanta cu 6 peptide de generatie noua si o textura care se topeste pe piele, de-abia astept sa va povestesc mai multe despre el, mai ales ca vreau sa-l compar cu vechiul booster cu peptide tot de la ei pe care il folosesc de ani de zile.

Crema K-Ox Eyes de la Isdin mi-a placut la nebunie si mi se pare un produs extrem de spornic, ceea ce balanseaza cumva pretul - am folosit-o mai bine de 5 luni, aproape zilnic si aplicatorul ceramic mi se pare ca face o treaba nemaipomenita dimineata. V-am povestit deja de ea, asa ca nu mai insist. Am inceput sa folosesc si concentratul lor cu acid hialuronic, imi place mult cum se simte pe ten si ce face, dar este putin cam prea parfumat pentru mine, asa ca nu il folosesc zilnic.

Vineri am avut cateva ore doar pentru mine si am fost in vizita la Boltas Hair Studio (va las aici link catre pagina de Instagram - salonul este in Otopeni) la invitatia celor de la Wella. Motivul pentru care m-am dus a fost Shinefinity, o glazura pentru par extrem de interesanta (vreau sa va povestesc separat ce face si ce e, v-am aratat cateva ceva pe Instagram dupa ce am iesit de la studio) care mi-a placut la nebunie si care chiar i-a oferit parului meu o stralucire de vis. Dar o sa revin cu detalii pentru ca merita.

Salonul este al lui Alexandru Boltas, Master Color Expert Wella, iar eu - asa cum fac de obicei - am pus o multime de intrebari si am schimbat o gramada de pareri si mi-a placut la nebunie. V-am mai spus ca mie imi place sa discut cu specialistii in domeniu, sa le aud parerea si sa compar informatia primita cu ceea ce stiu/ am citit/ am incercat si cred si astfel sa caut cele mai bune solutii pentru mine.

Cu Alex am vorbit mult si chiar vreau sa va povestesc mai multe intr-o postare (si cred ca o sa fie de interes pentru ca mereu primesc intrebari legate de par) pentru ca mi-a placut mult abordarea lui in ceea ce priveste parul si modul in care explica clientului ce poate face realist pentru par. Otopeni e departe de mine, dar nu exclud o alta vizita acolo pentru ca imi place mult cum arata si sa simte parul meu, mi-a placut energia de acolo si daca aveti nevoie de o discutie cu o profesionist care sa va spuna niste adevarari despre par si ce inseamna ingrijirea lui, dar care poate sa va duca incet si sigur (si cand zic sigur ma refer la sanatatea parului) spre ceea ce visati are votul meu de incredere.


Nu prea am avut timp de multe mici placeri saptamana asta, dar vreau sa va arat biscuitii astia noi de la Secretele Ramonei - cu flori de sare si fulgi de ciocolata. Ii gasiti aici si, asa cum sunt toate produsele Ramonei, nu contin zahar. Sunt impachetati individual, au gust dulce-sarat si nu au ulei de palmier. Pe site gasiti si o categorie cu Oferte Speciale unde sunt produse cu reduceri, dar si produse care se scot din productie.

Mi-am luat 3 oje noi zilele astea: una cafenie de la Pupa Milano pe care am gasit-o la oferta in magazin cu 10 lei, una holografica de la S-he din dm (e mai mov decat se vede in poza) si Quest for Quartz de la OPI pe care o voiam de ceva vreme. Acum nu am nimic pe unghii si incerc sa ma decid pe care sa o incerc prima data.


As fi vrut sa fie mai mult soare in weekend, dar asta e ... am iesit la plimbare, am dormit (am avut 2 nopti cu extrem de putine ore de somn saptamana asta si m-au cam daramat, asa ca a trebuit sa recuperez), am citit, am gatit, m-am gandit si am incercat sa fac lucruri care ma bucura si stiu ca imi fac bine.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. nu stiu cum se face , dar pare ca timpul se comprima , nu mai am timpul sa le fac pe toate , si aproape ca nici nu mai imi doresc , dar societatea asta te impinge cumva din urma , nu te lasa sa mergi in ritmul tau . Am grija in continuare de tenul meu , dar parca nu imi mai vine sa cumpar produse in nestire , incerc sa fac ceva economie si sa nu ma arunc in cheltuieli inutile . Sper sa si reusesc . Sa ai o saptamana reusita si linistita , ce iti propui , sa duci la bun sfarsit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta cu banii cheltuiti cu usurinta ne apasa pe toti in perioada asta, e nevoie de atentie si cu timpul si cu finantele. Inteleg perfect ce zici cu societatea, totul e pe repede inainte si nu mai avem timp sa ne tragem deloc sufletul. Sa ai si tu zile usoare si frumoase!

      Ștergere
  2. Si saptamana asta a fost agitata dar recunosc ca eu am prea multe pasiuni-flori, parfumuri, seriale,carti. Si pe langa asta mai trebuie sa si muncesc fie si de acasa. Vineri am fost la o intalnire despre frumusetea japoneza si a fost minunat, nu am simtit cum au trecut cele 2ore. Inainte de asta am bantuit pe strada Mantuleasa cu gandul la Eliade. Am mai mirosit glicina, flori de salcam. Chiar acum am desfacut gelul de dus Nala flori de salcam si miroase divin. Si seara mai miros din miniaturi si descopar de la Sisley arome perfecte de vara. Regret ca nu am timp de citit prea mult pentru ca ma scufund in alte carti si apoi fac cercetare dupa autor, carti,subiect...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am incercat vreun produs de la Nala, eu sunt cu Sakura si Jing de la Rituals in perioada asta si cu o aroma de la Treaclemoon de care chiar vreau sa povestesc mai multe in curand.

      Ștergere
  3. Sincer, săptămâna trecută am făcut câteva lucruri pentru mine pe care nu le mai făcusem de prea multă vreme. Și chiar mi-a plăcut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa mai faci! E important si ai nevoie si de momente d-astea.

      Ștergere