Cateva produse care mi-au placut in ultimele saptamani

25.1.23

In ultimele saptamani am incercat multe produse noi si am descoperit unele care imi plac la nebunie, insa nu am neglijat nici cateva preferate vechi de-ale mele, asa ca astazi le-am adunat intr-o postare si vreau sa va spun mai multe despre ele pentru ca sunt produse care merita si care pentru mine sunt o reala placere atunci cand le folosesc.

Chanel este un brand de la care nu am multe produse de machiaj, insa intentionez sa mai incerc cateva produse de la ei pe viitor, desi preturile lor nu sunt tocmai prietenoase. Ce as vrea sa incerc este un bronzer (nu faimosul bronzer crema, ci unul compact) si as mai vrea o nuanta de ruj candva in viitor. Dar sa revin la ce imi place zilele astea: fondul de ten Les Beiges (natural, luminos, nu incarca deloc), rimelul Le Volume Revolution (alungeste, defineste, da volum si rezista foarte bine pe gene), rujul Boy (un nude extrem de apropiat de nuanta naturala a buzelor mele) si un blush pe care il am de ceva vreme (nuanta a fost o editie limitata si ma bucur ca am fost inspirata sa o iau cand s-a lansat).

Am folosit multe creme de maini de cand s-a racit vremea, dar astea 3 sunt in topul preferintelor mele: Spiced Orange de la The Body Shop, Milky Almonds de la Yves Rocher si Snowflakes & Cashmere de la Bath & Body Works - mi-e greu sa aleg una singura pentru ca imi plac in egala masura, asa ca o sa zic ca e egalitate.

Bureteii de machiaj de la Real Techniques raman preferatii mei, insa imi plac la fel de mult si pensulele de la brandul asta. Le cumpar cand gasesc oferte bune si le schimb periodic, iar pentru mine functioneaza foarte bine treaba asta - buretele roz e o noutate pentru mine, e pentru pudra si chiar imi place ce face.

Cei de la Isdin mi-au trimis in noiembrie cateva produse noi sa le incerc si despre 2 dintre ele vreau sa va spun astazi pentru ca le folosesc de cateva saptamani bune si imi plac mult. Apa micelara 4 in 1 nu contine alcool, parfum si nici sapun si face o treaba nemaipomenita. Curata eficient, e blanda cu pielea si nu usuca deloc tenul.

K-Ox Eyes are un aplicator ceramic care mi se pare minunat și care este gandit pentru a se potrivi perfect pe zona de sub ochi, iar formula contine oxid de vitamina K care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, Eyeliss (o combinatie puternica de 3 ingrediente care ajuta cu fermitatea si uniformizarea culorii pielii: hesperidina methyl chalcone, dipeptide Valyl-Tryptophane si lipopeptide PAL-GQRP) si Haloxyl (o combinatie de 3 ingrediente cu actiune impotriva edemului de sub ochi: Pal-GHK, Pal-GQPR cu NHS si crizina care este un flavonoid). 

Formula nu contine alcool, are parfum undeva la jumatatea listei, insa ochii mei sensibili nu sunt deloc deranjati si imi face reala placere sa folosesc produsul asta. A fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine, asa ca am intins zilnic mana dupa el, uneori il folosesc de 2 ori pe zi, alteori doar o data (cand simt nevoia de vitamina C si folosesc o alta crema in zona ochilor).

Ma intorc la vechi preferate ... m-am bucurat in decembrie de multe arome noi, atat pentru casa, cat si pentru corp, dar in serile cand mintea mea a avut nevoie de liniste m-am intors la gama Jing de la Rituals. Lumanarea imi place mult si este a doua oara cand o am, ce-am primit recent si m-a bucurat foarte mult este sprayul pentru par si corp pe care il folosesc seara inainte sa ma bag in pat. Am avut o varianta mini dintr-un set si mi-a ramas gandul la el, iar cineva si-a amintit asta si mi-a luat un cadou pentru sufletul meu.

Just Cavalli este un parfum care imi place mult, dar nu am putut sa-l port o perioada buna de timp (imi amintea de o seara cand l-am purtat si era sa ma spulbere efectiv o masina care a iesit de pe carosabil cand soferul a pierdut controlul - asta apropo de ce legatura exista intre parfumuri si memoria noastra), asa ca m-am bucurat cu adevarat de el in zilele reci cand l-am purtat. 

E un parfum floral, dar cu note lemnoase si cu ambra, iar pe pielea mea este foarte senzual - e singurul mod in care pot sa-l descriu. E cremos, e sexy, imi da o stare misto si ma face sa zambesc, asa ca atunci cand intind mana dupa el stiu ca o sa ma simt bine toata ziua.


Voua ce produse v-au placut in ultima perioada?

4 comentarii

  1. Crezi ca fondul de tennChanel ar fi potrivit si pt un ten gras, ca al meu? Stii cumva ceva potrivit pentru mine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-as recomanda, fiind o formula hidratanta. Sunt multe altele matifiante care sunt mult mai potrivite (stiu ca avea si Chanel unul, dar nu stiu daca se mai produce), insa eu nu am ten gras, deci nu pot sa-ti spun exact cum se comporta si sa recomand ceva anume.

      Din ce-am incercat in ultima vreme, ca si rezistenta, cel de la Rare Beauty mi se pare de incercat. De bine am citit si de cel Serum de la L'Oreal, dar nu l-am incercat.

      Ștergere
  2. Da, pai eu in ultimii ani aveam unul perfect de la Guerlain, dar care acum nu se mai produce. Sunt in cautarea unuia la fel de potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca si NARS a scos unul matifiant interesant, vezi poate te tenteaza.

      Ștergere