2 produse din gama Galactomyces de la COSRX

10.1.23

Am cumparat produsele astea cu drojdie fermentata de la COSRX la inceputul anului trecut, insa de-abia in vara le-am folosit asa cum trebuie, asa ca m-am gandit sa va povestesc putin despre ele in caz ca va intereseaza. Eu le-am luat de pe Notino la oferta (asa cum fac mai mereu cand vreau ceva, urmaresc produsul pana imi place pretul), le gasiti aici - am vazut ca au mai avut preturi mai mici decat la Tei cand sunt oferte bune. 

Pozele sunt facute acum ceva vreme, nu am si swatchuri la texturi, insa nici nu prea aveam ce sa va arat pentru ca amandoua sunt incolore si lichide, extrem de usoare. Drojdia fermentata e un ingredient interesant care reduce sinteza de melanina si stresul oxidativ, insa are si proprietati hidratante, asa ca am vrut sa vad cum ma inteleg cu produsele. Mi-au placut mult, cand a fost extrem de cald au fost exact ce trebuie si mi s-au parut foarte spornice.


Formulele contin doar chestii misto pentru piele, nu au coloranti si nici sulfati, iar produsele sunt cruelty free, ceea ce ma bucura mult. Ambalajele mi se par extrem de practice si bine gandite, astfel incat nu aplici niciodata mai mult decat trebuie. Tonerul vine cu pulverizator si e foarte usor de folosit, iar esenta are un sistem de dozare care mie imi place mult.

Tonerul (fara alcool, bineinteles) contine 10% ferment filtrat de drojdie, cu aceeasi structura ca cea a pielii, betaina, alantoina. panthenol si acid hialuronic si poate fi folosit atat dupa curatare pe post de toner, cat si pe parcursul zilei pentru reimprospatare. Hidrateaza, ofera vitalitate si stralucire, e genul de produs care aduce beneficii multiple fara batai de cap si fara a astepta sa se absoarba. Mi-a placut mult de tot si cred ca pe viitor o sa il mai iau.

Esenta are o formula extrem de interesanta cu 95% ferment filtrat de drojdie, niacinamide, panthenol, acid hialuronic, alantoina si adenozina si ofera hidratare, dar si un aspect radios. Mi se pare un produs extrem de potrivit pentru un ten tern, lipsit de stralucire si care are nevoie de o doza suplimentara de antioxidanti. Intra imediat in piele, nu lasa nici un fel de pelicula pe piele, este un produs extrem de placut si nu are nici un fel de miros.

Eu le-am folosit atat dimineata, cat si seara, in functie de cum mi-am simtit tenul si cat timp am avut la dispozitie. Tenul meu are tendinte de deshidratare si le-am folosit dupa curatare, intai tonerul, dupa care esenta, urmate de ser si restul produselor de care am simtit ca are tenul meu nevoie. Mi se par extrem de interesante si simt ca mi-au ajutat tenul sa se mentina intr-o stare buna in perioada verii, extrem de solicitanta pentru piele.


Ati incercat vreunul dintre produse? Ati folosit pana acum produse cu drojdie fermentata?

4 comentarii

  1. Bună Camelia,
    A venit la fix articolul scris de tine pentru ca ma tot codesc de vreo câteva zile sa-mi comand un ser cu propolis de la COSRX și încă nu eram hotărâtă. Nu am folosit încă nimic de la ei și chiar eram curioasa sa vad ce părere au unele persoane despre ele.
    Asa ca, am sa îmi cumpăr și eu serul de la ei , sunt curioasa sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au fost de folos informatiile, COSRX are produse bune - nu toata formulele imi plac, dar din ce-am ales sa incerc pana acum de la ei nu m-a dezamagit nici un produs.

      Ștergere
  2. Nu am încercat nici unul din aceste produse.

    RăspundețiȘtergere