7 intr-o saptamana #379

15.1.23

A fost o saptamana incarcata si nu pot sa aleg un singur cuvant care sa o descrie cel mai bine. Am inceput cu munca multa, am continuat cu o batalie castigata intr-un razboi lung (o sa ma rezum doar la atat, dar mi-a dat forta de care aveam nevoie sa continui), dupa care am avut cateva zile nu prea bune, a urmat o discutie care m-a lasat fara cuvinte si mi-a dovedit inca o data la ce nivel a ajuns omenirea si s-a sfarsit cu timp pentru mine, timp de care aveam nevoie.

Durerea de umar este o constanta in viata mea de saptamani bune si e o problema datorata unor miscari zilnice pe care le fac repetat si pe care nu am cum sa le evit (nu prea am solutii in momentul asta, dar nici nu vreau sa intru in detalii), continui sa ma duc la masaj (si chiar simt o imbunatatire pe partea de mobilitate) si sa ma ajut atat cat pot, cu suplimente care stiu ca functioneaza si cu altele care ajuta muschii si articulatiile. Ca sa fie totul "perfect" m-a lovit si o tendinita la mana dreapta, o noutate pentru mine ... la mana nu am avut pana acum.

Insa lucrez si pe partea mentala pentru ca e important sa nu uit ca este doar o problema si ca la un moment dat va trece si nu ma va mai limita. Sper sa pot sa-mi mentin moralul sus pentru ca am avut cateva zile proaste si am simtit cum ma scufund, desi sunt departe de-a fi genul de om care se lasa coplesit de probleme. Dar uneori se aduna prea multe ...

Trecand la lucruri mai frumoase ... mi-am luat o husa noua pentru telefon de pe Aliexpress. Nu am mai comandat de mult de pe site (cred ca de mai bine de un an), dar voiam o husa cu leu si dintr-un material anume si Aliexpress e raiul huselor. A ajuns in 2 saptamani in tara si a stat tot atat la noi la posta pana la livrare, nu am platit taxe suplimentare si husa e exact ce am sperat sa fie.

Cei de la Sezamo mi-au trimis o surpriza la inceputul saptamanii si imi place cand se intampla asta pentru ca mereu descopar produse noi si interesante. Eu comand frecvent de pe site si v-am mai povestit de ei, de data asta mi-au trimis produse plant-based pentru ca au pe site o selectie de peste 400 de produse si daca sunt unele pe care le stiu, precum cele de la Naturli, Verdino si Unfished, am primit acum si unele noi precum cele de la NoMoMoo si Muller pe care probabil ca nu le-as fi incercat altfel. Marti am primit surpriza asta de la ei, iar miercuri am plasat si eu o comanda pe site pentru ca aveam nevoie de cateva lucruri si in Bucuresti a fost frig si a plouat si nu mi-a ars de mers la cumparaturi.


Sfarsitul de saptamana a fost cu mine si despre mine: am fost la masaj (si mi-am facut o nota mentala sa fac din asta un obicei, asa cum era acum ceva vreme), am citit, m-am plimbat si am avut grija de pielea, dar si de mintea mea. M-am gandit mult la ce vreau sa transmit prin prezenta mea on-line, care sunt brandurile care merita din punctul meu de vedere si ce vreau eu sa fac cu partea asta din viata mea. Am tras niste concluzii, mi-am trasat niste directii (nu foarte specifice) si e bine.

Daca tot am zis de branduri vreau sa va spun ca cei de la Paula's Choice au 15% reducere luna asta la produsele full size la comenzi de peste 350 lei si daca vreti sa va luati ceva e momentul potrivit. Nu va mai zic de tratamentul cu 1% retinol pentru ca stiti ca e preferatul meu, dar vreau sa va reamintesc de boostere care au niste super formule. In poza asta sunt cel cu 10% niacinamide si cel cu 8 peptide, dar le am si le folosesc (si imi plac la nebunie) si pe cel cu 15% vitamina C si pe cel pentru buze cu acid hialuronic si peptide.

Poza bonus de saptamana asta e una cu Alma, care are moaca asta de cate ori ploua si nu vrea sa iasa din casa. Ma uit la ea poze vechi cu ea si la poze de acum si vad niste diferente enorme, am gasit pe strada un catel trist si stresat si acum e o babuta linistita si fericita (si cam puturoasa uneori, dar ii trecem cu vederea) care se bucura de fiecare clipa de atentie.


Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Si eu am inceput acest an in forta , la modul ca (iar) am multe de facut , s-a cam dus relaxarea la care visam . mi-am facut o agenda in care am incercat sa simplific totul , dar chiar si asa tot sunt multe de facut. Tare mi-as dori sa am timp sa calatoresc mai mult , sa vad alte locuri , alte culturi , dar nu din astea stresante , ci mai lipsite de griji. Hey Universule , se poate ???:))) . Produsele PC sunt tare faine , am folosit si eu de la ea , acum am ceva de la Lancome cumparate din Duty free , sa vad cum ma impac cu ele ! ai grija de sanatatea ta , e foarte importanta , si eu ma confrunt cu niste dureri la o mana , de fapt la un deget , cred ca e ceva profesional , cand folosim in mod abuziv niste articulatii , se resimt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja ma simt obosita si nu asta era planul, deci inteleg perfect ce zici. Sa avem zile mai bune!

      Ștergere