Recomandarea zilei #6

17.1.23

Astazi vreau sa va povestesc despre o carte care m-a facut sa stau in fotoliu cateva ore pana am terminat-o, lucru care nu cred ca mi s-a mai intamplat de foarte multi ani. Cartea cu pricina este Heart Bones. Despre agonia unor inimi frante de Colleen Hoover, autoare de care am mai citit carti in ultimii ani, si daca va place stilul ei va recomand sa o cititi. Eu am luat-o de aici la un pret super bun si asa cum v-am spus am savurat-o dintr-o bucata, ca sa zic asa.

Este o carte despre durere, despre greutatile vietii, despre supravietuire, despre 2 oameni care se intalnesc si se regasesc unul in celalalt, desi totul despre ei pare sa fie diferit. Este o carte care te faci sa te gandesti la tine, la copilaria ta, la ce ai si nu pretuiesti, te face sa te intrebi pana unde poate duce disperarea si te duce cu gandul la toate momentele cand ai fost nemultumit si ai fi vrut mai mult.

Cartea asta a reusit sa ma ia prin surprindere pentru ca nu m-am asteptat sa se schimbe actiunea atat de mult si mi se intampla foarte rar lucrul asta cand citesc o carte. Mi-am pus multe intrebari, m-am gandit la multe lucruri si asta e ceea ce ma face sa apreciez o astfel de carte. 

M-am gandit cat de superficiali suntem si cum judecam dupa aparente chiar si atunci cand incercam sa nu facem asta, m-am gandit de cate ori ai puterea sa o iei de la capat cand ajungi pe fundul prapastiei, m-am gandit la singuratate, m-am gandit la rautatea oamenilor, m-am gandit la prejudecati, m-am gandit la viata si m-am gandit la mine.

Stiti cum scrie Colleen Hoover? Va plac cartile ei? Cand a fost ultima data cand nu ati lasat o carte din mana pana n-ati terminat-o?

Trimiteți un comentariu