Comanda de pe SpaceNK

19.1.23

Postarea asta nu a fost una planificata, dar a fost o experienta foarte placuta si am prins si niste super oferte, asa ca m-am gandit ca e mai bine sa va spun pentru ca a fost prima comanda pe care am dat-o pe SpaceNK si au multe oferte care chiar merita. Va las aici linkul catre site, va sfatuiesc sa va uitati si pe paginile brandurilor si prin categorii pentru ca eu am vazut zilele trecute seturi si produse cu reduceri mari (va dau exemplu doar Drunk Elephant si Hourglass) care nu apar ca oferte si nici nu le-am vazut cand am cautat prima data.

Tot ce-am luat a fost la oferta si reducerile au fost de peste 50%, va povestesc la final detalii despre plata si livrare, dar intai sa va arat ce am comandat. The Radiant Color Edit de la Rose Inc a fost la un super pret (126 lei) si vine cu 2 produse cremoase (iluminatorul in nuanta Prismatic si blushul in nuanta Heliotrope) si cu un ruj in nuanta Persuasive.

Am citit multe pareri bune si foarte bune despre brandul creat de Rosie, formulele sunt gandite pentru a oferi si ingrijire, merg pe ideea de sustenabilitate si produsele se gasesc si in forma refill, asa ca nu am ratat oferta asta pentru ca eram chiar curioasa sa vad cum sunt produsele.

De la By Terry am gasit Terryfic Beauty Fave Gift Box la 80 lei si l-am pus direct in cos pentru ca voiam de mult sa incerc Brightening CC Serum in nuanta Sunny Flash (varianta din set are 10 ml si o sa ma tina mult, am si varianta Immaculate Light la 30 ml si o folosesc de ceva vreme) si am vrut sa vad si cum e varianta compacta a pudrei Hyaluronic Hydra Powder (varianta are are 2,5 ml si e perfecta pentru calatorii, eu am varianta pulbere full size si imi place la nebunie).

Un alt set care m-a tentat a fost Hand Cream Trio de la marca lor proprie care vine cu 3 creme de maini la 30 ml in 3 variante: Rewild, Flourish si Voyage. Formula este pe baza de ulei de ovaz si unt de shea si tot setul a fost 28 lei, seturile astea gandite pentru sarbatori au preturi super bune daca le mai gasesti la inceputul anului in categoria Sale.

Ultimul set pe care l-am luat a fost tot din categoria stocking filler, a avut o reducere mare (am dat pe el 23 de lei, pretul initial fiind 57 lei) si este Dream Team de la This Works. Vine cu 2 mini produse la 5 ml: Deep Sleep Pillow Mist si Stress Check Roll On, amandoua erau de ceva vreme pe lista mea de incercat, asa ca mi s-a parut ocazia ideala sa le iau si sa vad cum sunt.

Cei de la SpaceNK au transport gratuit catre Romania pentru comenzile ce depasesc 247 lei, coletul a ajuns in 7 zile si mi l-a adus DPD acasa, fara sa platesc taxe vamale (nu am stiut la ce sa ma astept cand am comandat pentru ca pe alte siteuri din UK am vazut clar mentiunea ca se vor plati taxe vamale in tara de destinatie). Au fost ambalate foarte bine si au ajuns in stare perfecta, mi-am ales si 2 mostre la finalizarea comenzii, amandoua de la Rare Beauty pentru ca exact produsele astea sunt cele pe care vreau sa le incerc.

Cei de la SpaceNK au un program NDulge foarte misto (gasiti detalii pe site), insa am avut surpriza sa gasesc in colet si un gift card de 10 lire pentru ca a fost prima mea comanda. A fost neasteptat pentru ca nu am avut o comanda mare (a fost in jur de 260 lei) si clar o sa mai dau comenzi la ei pe viitor.

Ati comanda vreodata de pe SpaceNK?

2 comentarii