7 intr-o saptamana #378

8.1.23

Saptamana asta a fost una de relaxare, dar - cum se intampla mereu in viata - nu a fost lipsita de probleme, asa ca nu prea mi-au iesit lucrurile cum am vrut eu, insa n-am lasat asta sa-mi afecteze starea sau sa ma necajeasca foarte rau. Am citit, m-am uitat la cateva filme, am baut multe cesti de ceai si am incercat sa profit de timpul asta lejer, desi mintea mea deja nu mai e in modul vacanta, desi ar trebui sa fie.

Mi-am facut un plan de bataie (in mintea mea) pentru perioada urmatoare care e una foarte aglomerata si cu multe decizii de luat, dar de maine o sa pun la lucru si plannerul pe care l-am primit cadou si care imi place foarte mult. Am facut si ceva cumparaturi on-line pentru ca aveam nevoie de niste lucruri si am profitat de niste promotii chiar misto, asa ca am tot primit colete zilele astea, v-am aratat cate ceva pe Instagram, dar cred ca o sa urmeze si o postare pe blog pentru ca vreau sa va si spun niste lucruri despre cumparaturile on-line.

Slabiciunea mea pentru Dior continua si de cele mai multe ori cand ma machiez intind mana dupa produsele de la ei pentru ca imi plac si imi dau o stare de bine, in plus imi plac foarte mult ambalajele lor si e o placere sa ma uit la ele. Si daca tot am zis de placeri trebuie sa va arat ursuletii astia de la Lindt care ne-au placut mult in perioada sarbatorilor (un zahar consumat asumat) si i-am pus fie pe ciocolata calda, fie pe ce am avut dulce (in cazul asta un cheesecake delicios).

Daca tot nu am inceput munca am profitat si mi-am facut programare pentru a patra sedinta de epilare cu laser la El Studio si am fost joi. V-am tot spus ca sunt mai mult decat incantata de rezultate - pe picioare si in zona inghinala diferenta e majora, vad clar efecte si la axila si pe fata (zone pe care in trecut am incercat si IPL), bratele mi se pare ca merg cel mai greu insa nu ma mir pentru ca am par foarte putin, subtire si mult mai deschis la culoare. Am inclus epilarea cu laser in postarea in care va spuneam de ce descoperiri misto am facut anul trecut si pentru mine este unul din cele mai bune lucruri pe care le-am facut in ultimii ani.

Eu merg la salonul din Titulescu, la Ramona (la care m-am si pensat ultimele dati) si mereu imi face placere sa stam de vorba si sa mai schimbam impresii. Am vazut in salon fluturasii cu oferta promotionala (gasiti detalii aici) care inca este valabila si daca va tenteaza sa incercati va recomand din plin sa profitati pentru ca merita. Am prietene care in alte orase din tara platesc de 3 ori mai mult, in plus tehnologia este de ultima ora si e rapida si eficienta.

As vrea sa va spun ca m-am dus la masaj pentru rasfat, dar realitatea e alta - m-am dus de nevoie. Una dintre catelele mele nu mai vede si mersul afara e un chin (e un subiect despre care nu vreau sa povestesc mai multe acum, dar pot sa va zic ca e tot mai greu in fiecare zi), iar eu am de cateva saptamani niste dureri de mana si de umar foarte puternice. M-am dus la Urban Masaj, chiar daca preturile sunt mai ridicate decat in alte locuri, pentru ca stiam ca am nevoie de un masaj Deep Tissue ca sa ma refac cat de cat.

Mi-am luat un abonament de 4 sedinte si sper sa ma ajute. Am preferat sa ma duc la ei pentru ca stiu cum isi pregateste Romeo personalul si eu am nevoie de cineva care sa lucreze pe refacere si care sa stie ce face. Cand te duci la relaxare e altceva, dar cand e o problema medicala conteaza foarte mult cine iti face masaj si ce stie.

Voi cum ati inceput anul? Cum a fost saptamana asta?

4 comentarii

  1. Din păcate nu am început anul bine, în prima zi a anului am crezut ca este o răceală combinata cu oboseala dar din păcate aveam covid asa ca încă sunt sub tratament.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o săptămână cam agitată...pe weekend am mai adăugat un an in buchetul vieții...uar de astazi am început școala si am intrat in orogramul zilnic cu piticul... O săptămână minunata îți doresc

    RăspundețiȘtergere