Ce mi-am luat la inceput de an

13.1.23

Va spuneam la inceputul lunii ca am profitat de niste oferte bune si mi-am luat cateva lucruri de care aveam nevoie, dar mi-am satisfacut si cateva mici mofturi sau sa le spunem ... pofte. Sunt cateva produse de frumusete, incaltaminte si carti, dar si cateva produse pentru unghii, le-am luat pe toate cand am prins reduceri sau vreo promotie buna pentru ca imi place sa cumpar inteligent. Intre timp am mai plasat cateva comenzi, dar despre asta cu alta ocazie ...

ma:nyo este un brand nou pentru mine, l-am descoperit intamplator pe Notino (gasiti aici produsele pe care le au) si mi-a atras atentia Bifida Ampoule Mist. Are o formula foarte bine gandita pentru a reface bariera protectoare a pielii cu peptide, fermenti, extract de ciuperci si alte ingrediente de care tenul meu e incantat, asa ca n-am ezitat sa-l iau. Nu am apucat sa-l folosesc suficient ca sa va povestesc in detaliu despre el, insa imi place mult dupa cateva utilizari.

Am luat iar crema cu peptide de la Drunk Elephant (cred ca este a treia oara cand o am) pentru ca mi se facuse dor de ea si pentru ca in cazul meu peptidele functioneaza foarte bine si vreau sa am cat mai multe tipuri de peptide in produsele pe care le folosesc. Nu prea am ce sa va mai spun despre ea pentru ca am mai scris, imi place, am vrut-o iar si am luat-o.

Rujul de la Givenchy a fost un moft, imi doream de ceva vreme Le Rouge Sheer Velvet (nuanta pe care o aveam in minte a fost N10 Beige Nu) si am tot zis lasa, m-am gandit ca am multe rujuri. Insa am simtit nevoia sa ma rasfat eu pe mine si am stiut ca asta e cel mai potrivit, asa ca am profitat de o oferta buna pe Sephora si am luat N18 Nude Fume (tot un nude, dar unul mai deosebit si cu personalitate - aici puteti sa vedeti toate nuantele disponibile).

A fost prima data cand am comandat on-line la Sephora si experienta a fost una foarte placuta: am optat pentru ridicare din magazin si intr-o ora de la plasarea comenzii am primit sms ca e pregatit coletul, fetele din magazin au fost foarte dragute si mi-au pus si 4 mostre interesante langa produs.

La Notino am plasat 2 comenzi pentru lumanari (am luat cateva pentru mine, dar si pentru niste cadouri) pentru ca le-am gasit la niste super preturi si v-am spus si voua de oferta. Sunt produse in Italia de brandul care face si parfumurile Novellista si miros super bine - eu am avut varianta cu Matcha si pretul a fost in jur de 150 lei, iar acum la lichidare au fost in jur de 20 lei si au 360 grame. Am luat mai multe variante si de-abia astept sa ma bucur de ele.

Nu am mai avut de mult timp produse pentru unghii de la Sally Hansen si am vazut niste oferte bune pe Emag, asa ca am dat o comanda si am impartit produsele pentru ca unele au fost parte dintr-un pachet mai mare. Mi-am oprit un tratament pentru intarirea unghiilor, un top coat si Instant Cuticle Remover si sunt curioasa cum o sa mi se para. Va las aici link catre produse pentru ca atunci cand sunt oferte pe Emag e cel mai bun pret din ce-am gasit eu.

Am inceput anul cu niste ganduri clare in cap dupa ce mi-am dat seama ca in ultima luna din an mi-am iesit din ritm (fortat), asa ca mi-am facut o lista de carti pe care vreau sa le citesc pentru a ma ajuta sa inteleg niste lucruri si sa imi fie mai usor sa renunt la alte lucruri. Lista mea e mai lunga, nu am gasit tot ce voiam, dar astea 4 au fost usor de gasit si le-am pus direct in cos. Nu stiu cat va intereseaza subiectul dezvoltare personala si psihologie, asa ca daca vreti sa va povestesc mai multe despre carti spuneti-mi in comentarii.

CCC a fost siteul pe care am plasat mai multe comenzi pentru ca aveam nevoie de incaltaminte noua. V-am povestit pe Instagram ca eu imi schimb periodic incaltamintea - am avut o dermatita de contact la picioare cu multi ani in urma care a degenerat in cangrena si am fost foarte aproape de amputarea labei piciorului, asa ca sunt extrem de atenta la asta, chiar daca nu am mai avut de foarte mult timp probleme. Nu vreau sa risc nimic, asa ca prefer sa imi schimb incaltamintea la o anumita perioada.

Am prins niste super oferte si cu 410 lei am luat 6 perechi de incaltaminte si o geanta - pretul intreg al produselor depasea 1350 lei daca le luam inainte de reduceri. V-am aratat pe Instagram ce-am luat, vreau doar sa va zic ca brandul Americanos (aici gasiti produsele lor) a fost surpriza cea mai mare pentru mine - nu-l stiam si produsele mi se par super misto.

Mi-am luat perechea asta de ghete si o pereche de incaltaminte sport de la ei si materialele sunt foarte misto, produsele sunt foarte usoare si e clar un brand pe care o sa-l mai urmaresc. Ghetele astea au fost 299 lei si le-am luat cu mai putin de 90 lei - am avut si o reducere suplimentara de 10% la pretul deja redus.

Voi ce v-ati luat la inceputul asta de an?

2 comentarii