7 intr-o saptamana #381

29.1.23

Saptamana asta a fost una dintre cele mai tensionate din ultima vreme si o resimt din plin si acum, desi lucrurile au inceput sa se linisteasca spre sfarsit. Primele zile toata energia mea a fost concentrata pe blanoasa mea pentru ca a trebuit sa ii continui tratamentul acasa (perfuzii, injectii, pastile, ajutor in multe privinte), nu prea m-am intalnit cu somnul, am avut si de munca si a fost extrem de dificil sa fac tot si sa le fac asa cum trebuie.

Insa toate astea au meritat cand am primit rezultatele ultimele analize si parametrii au iesit in limite normale (nici macar medicului nu i-a venit sa creada), asa ca acum urmeaza o luna de tratament (unul mult mai usor decat ce-a fost pana acum), alte analize si vesti bune (sper eu), am scapat de multe griji si sper sa fie totul bine. Experienta asta m-a epuizat fizic si mental, a fost un efort financiar enorm, dar macar acum cand ma uit la ea pot sa rasuflu usurata si sa nu ma mai tem ca e sfarsitul. Are probleme specifice varstei, are nevoie de un regim anume, dar viata ei nu mai e in pericol.

Luni a fost ziua mamei mele si planuisem sa ne petrecem ziua impreuna, sa iesim sa ne plimbam si sa mancam undeva, dar nu am avut cum sa fac asta, asa ca i-am comandat un buchet de la Baiatul cu Flori (e prima data cand comand la ei si totul a fost ok, iar florile arata si acum foarte bine), ne-am luat ceva de mancare (am comandat si pe Tazz pentru prima data, a fost ok si experienta aia) si am incercat sa ne bucuram de zi asa cum am putut.

Partea de ingrijire a fost una basic in perioada asta, m-am bazat pe produse cu ingrediente calmante si hidratante pentru ca stresul si-a spus cuvantul, dar intr-o seara am simtit nevoia de timp pentru mine, de putin rasfat si am intins mana dupa cateva produse de la Helena Rubinstein.


In perioada asta agitata au ajuns cateva comenzi date la inceputul anului, dar nu mi-a stat mintea la ele, asa ca de-abia in ultimele zile am desfacut coletele si albumul asta cu poze cu pui de catei m-a facut sa zambesc larg. L-am luat de pe Antic ExLibris cu 9,99 lei, dar a ajuns greu. V-am spus cateva ceva pe Instagram, siteul are niste chestii foarte interesante, dar e nevoie de rabdare ca sa ajunga comanda. 

Sunt cateva branduri pe care vreau sa le incerc anul asta in materie de ingrijire si Allies of Skin era pe lista asta. Am gasit setul asta la un pret bun (produsele lor au formule super interesante, insa mi se par foarte scumpe) pe Cult Beauty, asa ca l-am luat. Coletul a venit prin curier acasa (a durat destul de mult) si nu am platit taxe, desi pe site scria altceva. Nu a fost singura comanda care a ajuns, dar va povestesc despre asta cu alta ocazie.

Vineri a trebuit sa rezolv multe lucruri pe care le-am tot amanat, nu a fost cea mai buna zi de umblat (a plouat, a nins, peste tot numai mizerie, trafic infernal), dar nu mai puteam sa trag de ele. In drumurile mele m-am oprit si la Niche Parfumerie sa discut ceva si daca tot am ajuns in paradisul lor parfumat am incercat cateva arome si mi-a placut mult OneMore de la Francesca Dell'Oro - cald, picant, dulce, cu note vanilate si citrice, dar si cu putin caramel. Mi s-a parut foarte interesant si mai sunt inca vreo 2 arome de la alte branduri care mi-au placut.

Weekendul a fost in principiu cu relaxare si timp petrecut la caldura, cu cateva filme si niste fistic, cu liniste dupa multe zile si nopti agitate. Am nevoie sa ma intorc la ritmul meu normal de a face lucrurile, insa e destul de greu sa jonglez cu toate lucrurile care au nevoie de atentia mea zilele astea, dar o sa fac cumva sa fie bine. Si sa-mi fie bine.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Cum iti tot ziceam , fiecare vrea sa ii fie bine . Dar binele asta este din ce in ce mai greu de obtinut cu agitatia care ne inconjoara , vrem , nu vrem .Nici nu poti sa stai sa astepti sa iti pice ceva din cer , asa ca e musai sa te bucuri intens de fiecare mica placere a vietii , fie ca e un parfumel , fie ca plimbi un catel afara sau mangai o pisica , fie ca te intalnesti cu cineva drag la o cafea. Sa ai o saptamana linistita , draga mea !!

    RăspundețiȘtergere