Rasfat cu arome de sarbatoare de la The Body Shop

2.12.22

M-am gandit ca cel mai frumos mod in care pot sa incep ultima luna din an pe blog este sa va povestesc de niste arome noi care se potrivesc perfect cu perioada asta din an, iar editiile de sarbatori de la The Body Shop sunt cele care mi-au venit in minte. Pe langa cele 2 de care o sa va povestesc eu astazi mai e si Love & Plums, pe care probabil vi-o amintiti de anul trecut.

Spiced Orange cu ulei esential de portocala este o aroma calda, condimentata si citrica, perfecta pentru perioada Craciunului care aduce in plin plan o combinatie de portocale zemoase, condimente si vanilie si care te duce cu gandul la momentele petrecute cu cei dragi, cu ceva delicios langa si cu timp pentru a depana amintiri. Sunt 8 produse in colectia asta, iar eu am incercat 3 dintre ele.

Apa de toaleta e calda si dulce, o combinatie de portocala, vanilie si mosc, dar se simt si notele de grepfruit, scortisoara si piper timur. Nu m-as fi gandit la combinatia asta pentru o apa de toaleta, dar imi place mult sa o folosesc in zilele cand stau acasa si vreau sa ma simt confortabil, sa fiu intr-o stare de calm si de liniste, m-a surprins placut si imi da o stare de bine cand o folosesc.

Celelalte doua produse pe care le am si le-am tot folosit sunt balsamul pentru maini si untul de buze, ambele imi plac la nebunie si am fost foarte tentata de Black Friday cand au avut 20% reducere sa mai iau un balsam pentru maini, dar si untul de corp (bine ca mi-am amintit de cate am deja incepute si am stat potolita). Balsamul de maini cu unt de shea are o aroma de vis, se simt foarte bine condimentele si hidrateaza in profunzime, iar produsul pentru buze contine si el unt de shea si se simte foarte placut pe buze, in cazul lui mi se pare ca aroma de grepfruit e cea care se simte cel mai bine.

Wild Pine a fost insa adevarata surpriza pentru mine pentru ca aroma este una mai mult decat reusita - o aroma curata, crispy cu ulei esential de pin, combinata cu menta si lemn de santal, dar si cu note de lamaie, mar, iasomie si trandafir. E genul de aroma care iti invaluie simturile si te duce direct cu gandul la o plimbare intr-o padure de pini. Sunt tot 8 produse in colectia asta, din care am primit si incercat 4.

Produsul care mi-a starnit imediat curiozitatea a fost exfoliantul de corp pe baza de zahar si l-am folosit chiar in seara in care l-am primit si m-a cucerit, exact asa cum mi-am imaginat ca se va intampla. Pe langa aroma, care imi place la nebunie, mi se pare foarte reusita textura - este bland cu pielea, deloc uleios, lasa pielea hidratata si cu un miros care ramane subtil pe piele.

Folosit impreuna cu gelul de dus si lotiunea pentru corp este o reala placere si mie imi place la nebunie combinatia, am de gand sa ma bucur de ea in multe seri din luna asta. Gelul de dus este imbogatit cu aloe vera si se transforma intr-o spuma cu bule atunci cand il aplici pe piele. Lotiunea cu unt de shea este lejera, iar pe piele se transforma intr-un ulei care hidrateaza foarte bine, fara a lasa pielea unsuroasa, o senzatie pe care stiti ca eu o evit. Ambele produse mi se par extrem de reusite si ma bucur ca le am si ma pot rasfata cu ele.

Ultimul produs pe care il am si pe care l-am tot folosit este sprayul pentru camera, care miroase fenomenal, dar care din pacate nu prea rezista. Este o combinatie de chiparos si pin, e festiv si delicios, daca se simtea mai mult in camera era perfect. Ambalajul este de sticla si e foarte elegat, eu l-am lasat in sufragerie si il pulverizez de mai multe ori cand vreau sa ne bucuram de aroma asta.

Cum vi se par aromele astea noi? Ati incercat vreuna dintre ele? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Super aromele... Nici nu-ți mai trebuie brad natural în casa... Mi-ar plăcea sa le încerc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata toate ,cred ca sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimele săptămâni au fost destul de ciudatele, obositoare, cu răceli...cand eu, cand soțul, acum piticul...pentru decembrie îmi doresc sănătate și cât mai mult timp petrecut cu familia... ❤️💋 Deabia aștept sa vad ce conține adventul tău...

    RăspundețiȘtergere