7 intr-o saptamana #368

16.10.22

Habar n-am ce cuvinte sa aleg pentru saptamana asta, ma simt obosita, dar in acelasi timp simt ca am facut niste pasi mari inainte. Nu am avut un inceput tocmai bun de saptamana, s-au strans multe si le-am simtit din plin, dar am incercat sa imbin lucrurile astfel incat sa am grija de tot ceea ce e important pentru mine, fara sa neglijez lucrurile care trebuie facute, dar care uneori nu sunt chiar placute. Perioada asta mi se pare extrem de stresanta si simt deseori nevoia sa ma indepartez de tot si sa trag aer in piept.

Printre micile placeri pe care mi le-am oferit singura zilele astea se numare smochinele (am mai gasit cateva bune, dar mi se pare ca e cam gata sezonul lor si o sa le duc dorul) si serile pe canapea cu o carte usoara, la caldura pe canapea sub patura (am luat una noua de la Jysk la un super pret), cu o ceasca de ceai si cu o lumanare delicioasa langa. Am fost prin cateva magazine zilele astea si mi se pare ca preturile au luat-o razna de tot, nu stiu spre ce ne indreptam ...


Am primit saptamana asta cateva surprize care mi-au placut mult si m-au facut sa zambesc. Cei de la Bottega Verde mi-au trimis cateva produse din gama Petali di Vaniglia si m-am bucurat mult pentru ca produsele lor de corp miros bine si nu aveam nimic in casa in momentul asta - m-am uitat pe site si am vazut ca au o multime de seturi cadou care arata foarte bine, le gasiti aici pe toate daca vreti un mic rasfat pentru voi sau sunteti in cautarea unui cadou. 

Avon mi-a trimis o gama de noua de ingrijire pentru ten - Anew Sensitive+ - si am ramas surprinsa de formule pentru ca sunt chiar misto produsele: faina de ovaz si niacinamide, fara alcool sau parfum, 3 pasi simpli pentru o piele care are nevoie de ingrediente blande si calmante. O sa incerc produsele si revin cu impresii despre ele pentru ca au preturi bune si sunt mai mult decat interesante.

Ultima surpriza de care vreau sa va spun este de la Colour Catcher care a relansat servetelele anti-transfer si acum sunt mai mari, au o formula ce o ofera o performanta imbunatatita, iar ambalajul este realizat 100% din carton reciclat si biodegradabil. Eu nu le-am incercat pana acum, asa ca sunt chiar curioasa. Coletul a venit intr-o cutie care semana cu o masina mica de spalat si am gasit in cutie si sosete de la Happy Socks, asa ca am zambit larg cand am desfacut cutia.

Finalul de saptamana a insemnat relaxare si timp petrecut in liniste pentru ca mintea mea avea nevoie de asta, m-a ajutat sa ma incarc cu energie pozitiva si sa uit de lucrurile mai putin placute. Temperaturile au scazut si pielea mea a resimtit imediat asta, asa ca am peste tot cate o crema de maini - cele de la Rituals miros foarte bine, dar formula nu este preferata mea. Intra destul de greu in piele (in comparatie cu altele) si nici nu mi se pare ca exceleaza la capitolul hidratare, dar tot se folosesc pentru imi place brandul si conceptul din spatele lui.

Nu am mai pus de mult o poza extra ca highlight, asa ca o fac azi si ce puteam sa aleg daca nu o blanoasa. Luna asta s-au facut 9 ani de cand am gasit-o pe Alma pe strada si ma uitam la poze cu ea de atunci si de acum si in expresia fetei ei e o diferenta enorma - poza asta e facuta intr-o dimineata cand era somnoroasa si nu avea chef de plimbare. Da si ea semne de batranete (as zice ca are peste 12 ani la momentul asta), insa este acelasi caine iubitor si vesel care se topeste de bucurie cand i se acorda putina atentie.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Nici la noi lucrurile nu sunt pe roze, pentru ca ne incearca o viroza, resimtim oboseala si frigul si am fost dezamagiti de Dracula Film Festival 2022, pentru ca era sala goala si un frig de crapau pietrele. Simt nevoia de relaxare si detasare, dar in momentul asta pare doar un vis frumos si indepartat.
    O saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place Rituals , dar daca vrei crema de maini cu adevarat hidratanta cauta la dm Hand San cu 5% uree , miroase si bine si hidrateaza perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma uit, desi nu prea mai intru prin dm, saptamana frumoasa sa ai!

      Ștergere
  3. Înțeleg ce vrei să spui cu prețurile. Iar așteptările mele sunt de coșmar... Nu știu cum e în alte magazine, am înțeles de la colegi că sunt ceva reglementări noi referitoare la produsele marcă proprie când vine vorba de mâncare ale marilor lanțuri de magazine, așa că prin lanțul de magazine în care lucrez eu sunt deja oferte de -30% la majoritatea mâncării marcă proprie care nu e refrigerată să golim și depozitele centrale. Poate ajută pe cineva anunțul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma astept sa creasca si mai mult preturile, nu stiu unde o sa ajunga toata situatia asta ...

      Ștergere