Placeri de octombrie

31.10.22

Octombrie a fost o luna interesanta, cu multe lucruri frumoase, dar si cu multe momente care m-au epuizat, insa m-am bucurat de fiecare clipa si am incercat sa am grija ce las sa ma afecteze si ce nu. Nu e mereu usor, uneori iese, alteori nu, dar pana la urma asta e viata si trebuie sa invatam sa ne adaptam la ceea ce vine si sa luam lucrurile asupra carora nu avem control asa cum vin si sa nu le lasam sa ne influenteze starea de bine.

Luna asta am folosit aproape zilnic un parfum diferit, aveam o multime de mostre pe care am vrut sa le incerc si sa vad cum sunt, dar de-abia am asteptat sa se raceasca vremea si sa ma pot bucura de cateva preferate vechi de-ale mele. Nu mi-am luat nici un parfum nou, desi am vreo 3 in gand care ma tenteaza dar nu stiu daca o sa iau vreunul pentru ca am deja multe si, oricat de mult ma atrage ceva nou, perioada asta mi se pare una in care cheltuielile ar trebui putin controlate.

Serile imi place sa gatesc ceva cald, sa incerc diverse combinatii la gratar, dar in weekend sau in zilele mai lejere preferam un platou cu branza si cu ce mai e prin frigider pe care sa-l savuram fara prea mare tam-tam, ci doar sa ne bucuram de arome si de texturi. Clatitele proteice au fost si ele prezente in multe dimineti luna asta, pe cele de mai jos le-am combinat cu niste pudinca (tot proteica) cu vanilie si cu capsuni.

De-abia am asteptat sa pot sa ma bucur de diminetile racoroase, dar cu putin soare si de o ceasca de ceai cat mai aromat si delicios. Ceaiurile de la Ronnefeldt imi plac mult, le-am primit prima data din Germania acum vreo 2 ani si dupa aia le-am gasit si la noi. Rooibos Cream Orange si Winter Dream imi plac cel mai mult din ce-am incercat, dar preturile s-au dublat in ultima perioada si mi se pare ca nu se mai opreste cresterea asta.

Luna asta am incercat multe produse noi, m-am bucurat de texturi luxuriante si de produse care mi-au starnit interesul. De unele am apucat sa va spun, de altele inca nu, serile par mai mult un rasfat acum cand vremea e mai rece si pot sa folosesc mai multe produse, cu texturi mai emoliente si arome mai gurmande.

Cel mai tare insa m-au incantat culorile din octombrie, daca la inceputul lunii inca era mult verde pe masura ce-au trecut zilele totul s-a schimbat ... covor de frunze pe jos, copaci cu multe nuante, aer mai rece, toate astea ma fac sa zambesc si sa ma bucur de zilele astea. Nu vreau sa ma gandesc inca la ploaie si la noroi ...


Care au fost placerile voastre in octombrie?

Trimiteți un comentariu