7 intr-o saptamana #367

9.10.22

Saptamana mea a fost un amestec de multa munca si clipe de relaxare totala, insa cel mai mult mi-au placut orele in care am facut poza de mai jos - nu am avut timp sa plecam din oras, asa ca am fugit cateva ore intr-un parc din apropiere si am petrecut timp impreuna. Ne-a iesit de 2 ori saptamana asta si ne-a prins tare bine pentru ca avem o perioada foarte agitata. Nu e tocmai toamna la care ma asteptam, inca e mult verde, dar ne-am bucurat de natura si de liniste.

 

Am inceput saptamana cu cateva produse pe care le-am comandat si de care aveam nevoie. Dupa multi ani m-am intors la Samsung si am luat un Galaxy Tab care sa ma ajute pe partea de munca pentru ca ochii mei sunt din ce in ce mai obositi si ma oboseste foarte tare statul pe telefon. Nu am apucat sa o folosesc cum trebuie ca sa emit o parere pertinenta in momentul asta, dar calitatea imaginii mi se pare fantastica si se misca foarte repede.

Stiam ca de la 1 octombrie se vor scumpi preturile la produsele de la Secretele Ramonei (Ramona a tot anuntat pe Instagram asta de saptamani buni), asa ca am profitat de cardul cadou pe care l-am primit si am plasat o comanda mai mare la Green Sugar. Am luat ciocolata proteica, cateva borcane cu tartinabile, dar si produse pe care nu le-am incercat pana acum: biscuiti si praline, v-am spus mai multe despre ele pe Stories. Stiu ca mai urmeaza cateva lansari interesante, asa ca probabil o sa mai urmeze o alta comanda.


Marti am ajuns la locatia din Titulescu a celor de la El Studio si am inceput ceva de imi doream sa fac de ceva vreme: epilare cu laser. Au introdus serviciul asta de curand si ceea ce m-a convins a fost aparatul pe care il au - un Alexandrite de generatie noua care e mult peste tot ce-am incercat eu in trecut si am mai incercat alte variante de epilare cu laser, cat si IPL.

Luna asta au o promotie misto - sedinta full body este redusa la 450 lei in loc de 600 lei cat e in mod normal. Gasiti mai multe detalii aici, eu ma bucur mult ca in sfarsit se intampla pentru ca a fost pe lista mea de dorinte si in 2020 si in 2021, dar de-abia acum s-au aliniat astrele si mi-am gasit loc in program. Revin in curand cu mai multe informatii despre asta pentru ca am multe sa va povestesc.

Diminetile au fost de multe ori cu mers la sala, chiar daca a trebuit sa strang din dinti pentru asta - am probleme cu un genunchi si imi da batai de cap, asa ca am incercat sa-l menajez, dar sa continui sa ma misc. De cand s-a racit vremea folosesc cuptorul aproape in fiecare seara si am vrut sa va arat varza asta de Bruxelles pentru ca e sezonul ei si mi se pare super misto facuta la cuptor cu condimente - eu am la cuptor un program pentru legume proaspete si am facut 500 grame in mai putin de 8 minute. Doar le-am stropit cu putin ulei de avocado si am adaugat condimente si asta a fost tot.

Vineri am acceptat o invitatie de la Douglas si m-am dus pana in Baneasa sa o cunosc pe Karmen Novak, fondatoarea brandului Flower and Spice, un brand elvetian de care nu auzisem. Nu produsele mi-au starnit interesul, ci afacerea si femeia din spatele ei. Mi-a placut mult discutia cu ea, imi place mereu sa cunosc si sa vorbesc cu oameni care fac din pasiune un business si care reusesc in lumea asta deloc usoara. 

O sa revin cu informatii si despre produse, desi nu sunt extrem de sigura ca o sa ne intelegem, dar ramane sa vad - insa mi-am dat seama cu ocazia asta ca mi-au lipsit totusi astfel de evenimente, nu multe si fara sens (astea chiar nu ma atrag), ci evenimente in care sa cunosti oameni, sa vorbesti despre afaceri, despre tehnologie si inovatie in domeniul de beauty, sa afli povestea din spatele unui brand si cum a luat nastere.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu