Mirosul serilor de octombrie

18.10.22

Pentru mine toamna vine la pachet cu multe placeri, dintre cele mai aromate si mai delicioase. Cand zic asta nu ma refer neaparat la mancare desi, are si ea rolul ei in serile racoroase de toamna (ma refer la delicii coapte), ci la arome cat mai dulci si mai gurmande, fie ca e vorba de produse pentru ingrijirea corpului, fie ca e vorba de lumanari parfumate sau cine stie ce alte lucruri care imi fac serile de toamna mai frumoase si ma ajuta sa ma detasez si relaxez la finalul unei zi obositoare.

De-a lungul anilor am incercat lumanari de la multe branduri, mai cunoscute sau mai putin cunoscute, unele mi-au placut, altele m-au dezamagit, inca mai am momente cand cumpar ceva doar sa vad cum e, dar exista un brand de lumanari care e prezent de cativa ani in viata mea si care imi place la nebunie. L-am descoperit pe Notino si de-atunci am incercat multe arome de la ei, mereu verific ce au nou si am profitat de promotii mai mult decat bune de multe ori.

Brandul e DW Home si l-ati vazut la mine de multe ori, ultima mea achizitie e Cake Batter & Vanilla, pe care am luat-o la un super pret in urma cu cateva saptamani si de care m-am bucurat in ultimele seri. E o aroma dulce, gurmanda, o combinatie de zahar si unt, exact pe gustul meu, asta e genul de aroma care imi place in serile racoroase de toamna - zici ca tocmai ai scos din cuptor o tava de cookies deliciosi. Anii trecuti am avut de la brandul asta niste combinatii cu coniac, ambra si piele care ne-au placut la nebunie, daca sunteti in cautare de arome mai altfel merita sa va uitati la ce au.

Lumanarile sunt turnate manual, sunt 100% vegane, cruelty free, ard super bine si aromele se simt exact cat trebuie ca sa fie o placere. Eu pe cele cu un fitil le tin in dormitor (acum am in dormitor una cu dovleac tot de la DW Home primita cadou de la o prietena din Olanda), iar pe cele cu 2 fitiluri in sufragerie si sunt exact ceea ce caut. Le las sa arda intre 3 si 4 ore, astfel incat sa se topeasca ceara cum trebuie si sa nu ramana pe pereti, am grija mereu sa scurtez fitilul si asa ma bucur mult timp de aromele care imi plac.

Daca nu va plac aromele gurmande, Fresh Linen Breeze (luata tot saptamanile trecute la oferta) este o varianta curata, proaspata si florala. Mie imi plac mult ambalajele, dar si capacul din lemn pe interiorul caruia sunt trecute detalii despre aroma. Din gama Farmhouse, din care sunt cele 2 lumanari pe care vi le-am aratat, ma mai tenteaza cateva arome: Sweet Tea & Rum, Pecan Pie & Cream si Cinnamon Apple & Oats.

O aroma de care mi-e dor si pe care n-am avut-o de multa vreme este Vanilla Lime de la Yankee Candle, nu stiu daca se mai produce pentru ca nu am mai vazut decat varianta cu betisoare parfumate si ceara. Si recent tot la Notino am vazut un brand care mi-a atras atentia - My Flame, chiar vreau sa incerc ceva de la ei in curand.

In timp ce-am scris randurile astea m-am bucurat de o cana uriasa de ceai (o varianta de rooibos cu vanilie si flori de portocal), de un macaron cu vanilie si am ascultat niste muzica care mi-a dat o stare de bine. Am de gand sa imi rasfat pielea cu un unt de corp delicios si sa ma cuibaresc pe canapea, cu o carte si cu patura langa mine. Pentru mine astea sunt momentele care fac diferenta, care ma ajuta sa-mi pastrez mintea limpede si sa fiu cea mai buna versiune a mea.

Serile tale de toamna a ce miros?

Trimiteți un comentariu