7 intr-o saptamana #369

23.10.22

Nu a fost cea mai buna saptamana a mea, desi am avut cateva momente extrem de frumoase care mi-au placut mult si mi-au bucurat sufletul. Insa urmeaza o saptamana mult mai buna pe care de-abia o astept, asa cum astept sa ma bucur de cateva produse noi pe care le am cum sunt astea de la Dior. V-am mai spus ca produsele de machiaj de la Dior imi plac mult si am primit cadou (de la cine ma stie cel mai bine) o baza de machiaj cu SPF si un ulei de buze pe care voiam de mult sa le incerc.

Dintre chestiile alea mici care mi-au bucurat zilele vreau sa va arat doua: strugurii astia fara samburi pe care i-am gasit in piata cu 10 lei kilogramul (si care ii depasesc pe cei de la Sezamo care ne-au placut toata vara) si niste avocado luat cu 7 lei plasa de la Carrefour care a fost demential. In ultima vreme am dat numai rateuri cu avocado, desi pe afara era ce trebuie, asa ca ne-am bucurat mult de asta care a fost perfect.

Am dat cam multe comenzi on-line zilele trecute, insa mi-am luat cateva chestii de care aveam nevoie si perechea asta de ghete de iarna de la Skechers mi-a facut ochii sa-mi joace in cap, motivele le gasiti in descrierea de pe cutie, iar faptul ca le-am gasit la un super pret a fost cireasa de pe tort. 

Starea mea nu prea buna s-a datorat unei raceli care m-a prins si care mi-a dat niste dureri de cap destul de puternice, totul intr-un moment extrem de prost cand aveam foarte mult de munca si aveam nevoie de o minte limpede. Produsele astea de la Puressentiel m-au ajutat mult, chiar daca m-a innebunit mirosul puternic de uleiuri esentiale.


Printre cumparaturile mele de saptamana asta s-a numarat si Replica Memory Box de la Maison Margiela pe care v-am aratat-o pe canalele de social media. Nu a fost o achizitie planificata, desi urmaream produsul de ceva vreme - mi s-a parut pretul enorm, insa cand am vazut oferta (o gasiti inca aici la pretul redus) am zis ca e momentul sa o iau si sa-mi satisfac curiozitatea in privinta catorva arome. Nu va spun nimic acum despre parfumuri, dar le-am tot incercat in ultimele zile.

Weekendul meu a fost cu relaxare, cu timp petrecut frumos, cu citit, cu multe cani de ceai, cu admirat natura, cu planuri pentru perioada urmatoare, cu filme si cu multe altele. Inca sunt infundata si ma mai doare capul, dar e mai bine decat a fost zilele trecute, sper sa-mi treaca cat mai repede pentru ca nu-mi place deloc starea asta. Ieri am ajuns in mall pentru ca a trebuit sa fac un retur la H&M si mi-au luat cateva chestii interesante la preturi bune, am gasit o geanta intr-o nuanta superba (nu era in plan vreo achizitie) pe care de-abia astept sa o port in perioada urmatoare.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Si eu sunt intr-o perioada aglomerata cu munca si mai nou cu terapia de substitutie hormonala pe care inca o studiez inainte de a o incepe. Nu gasesc clipuri la noi si nici carti pe tema asta. Si ma rasfat cu produse de la BBW, creme, sapun lichid si bila efervescenta. Si mostre de parfumele de pe vivantis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic de teoria aia, asa ca nu am ce sa-ti zic. Dar pe partea de rasfat ... sunt total de acord. Cat mai multa si mai aromate sa fie produsele in perioada asta.

      Ștergere