Noutati interesante de la Pupa Milano

11.10.22

Am vazut colectia asta noua de la Pupa Milano, cu produse pentru ten si corp, on-line si m-am dus direct in magazin sa imi cumpar 2 dintre ele. Am avut 5 pe lista, insa m-am limitat la 2, dar dupa cateva saptamani am primit un colet de la Pupa, asa ca in momentul asta am (si folosesc) 8 dintre produsele nou lansate. As mai avea cateva dorinte, dar raman doar dorinte pentru ca am deja multe produse noi si nu mai e cazul de altele. Nu m-am grabit sa va povestesc despre ele, le-am folosit o perioada si de-abia dupa aia m-am apucat sa scriu, desi pozele le-am facut cand am primit produsele.

Toate 3 serurile mi s-au parut interesante (imi place ambalajul cu pipeta, imi plac culorile si numele de Shots mi se pare foarte potrivit), eu am cumparat Elastin Shots si am primit Hyalu Shots, iar cel de-al treilea este Smog No-More. Formulele sunt simple si eficiente, mi-ar fi placut sa nu aiba deloc alcool, insa este pe finalul listei, intr-o cantitate infima, care nu ma deranjeaza deloc - trebuie sa va povestesc candva despre ce spun ultimele studii despre procentul de alcool care ajunge cu adevarat sa dauneze pielii.

Elastin Shots este pentru fermitate, formula contine extract de galbenele, betaina, eritritol, acid hialuronic si prebiotice, iar Hyalu Shots este pentru hidratare, fiind pe baza de acid hialuronic si prebiotice. Cel de-al treilea, Smog No-More, este un ser anti-poluare cu extract de alge rosii, betaina, eritritol si prebiotice si mi se pare foarte interesant, cand am fost in magazin am oscilat intre el si cel pentru fermitate. 

Texturile sunt foarte usoare si placute, produsele intra imediat in piele si ceea ce imi place mie sa fac este sa combin 2-3 picaturi din fiecare dintre cele doua in palma si sa le aplic pe ten, gat si decolteu. In plus ma fac sa zambesc de cate ori intind mana dupa ele, mi se pare ca au fost tare inspirati cand au ales culorile astea.

Skin Rehab Prebiotic Moisturizing Cream a fost produsul de care am fost cel mai putin entuziasmata pentru ca nu ma dau in vant dupa cremele la borcan, dar am fost curioasa sa o incerc si am avut o surpriza foarte mare: textura e de vis si hidratarea e wow. Formula contine prebiotice si extract de grepfruit rosu si face exact ceea ce promite: hidrateaza si lasa tenul revitalizat. Ca ultim pas pentru sigilarea produselor folosite inainte face o treaba super buna.

M-am bucurat cand am vazut astea doua produse in colet pentru ca mie imi plac produsele pentru luminozitate si astea au preturi bune. Glow Essence Illuminating Tonic Lotion cu 5% acid mandelic si prebiotice este foarte bland si imi place cum imi simt tenul, insa nu pot - realistic vorbind - sa va spun ca am vazut vreun efect care sa ma uimeasca pentru ca folosesc multe produse pentru luminozitate, imi place si o folosesc destul de des dimineata.

Purity Powder este produsul pe care intentionam sa-l cumpar candva (mai am in baie o pudra enzimatica cu papaina care e pe terminate de la un alt brand), asa ca am dus-o direct in baie si am folosit-o pentru ca eram curioasa cum e. Pe langa extractul de papaina contine si microgranule naturale derivate din coji de nuca, se emulsioneaza pe palmele umede pana se obtine o crema si se maseaza pe ten, insistand pe zonele cu mai multe impuritati. Nu este atat de fina precum altele pe care le-am incercat, insa nu este deloc agresiva cu tenul si curata tenul exact cum promite.

V-am spus de multe ori despre produse ca e important sa avem asteptari realiste, nu exista crema care sa te scape de celulita sau sa tonifieze pielea daca nu vine in combinatie cu sport si un regim de viata care sa sustina astfel de rezultate. Dar, chiar si asa, actiunea produselor cosmetice este limitata si pot face lucruri bune pana la un punct.

Eu am cumparat Re-Shape My Body (Firming Slimming Cream) dintre produsele noi pentru corp  cu extract de portocala, carnitina si cafeina cu intentia sa o folosesc dupa sala pe zonele unde pielea nu mai are tonusul pe care il vreau si unde depozitele adipoase sunt mai mari. Nu ma dau in vant dupa miros, insa imi place textura si modul in care imi simt pielea dupa folosire, asa ca am tot folosit-o de cand am luat-o.

Cei de la Pupa mi-au trimis Plump Me Up si Never Again, primul fiind un tratament volumizant pentru fese, iar al doilea un concentrat anticelulitic. Plump Me Up este un gel cu efect de racorire (ma gandesc cat de misto ar fi fost in vara) si contine volufiline (extract natural de gardenia asiatica) si amidon obtinut prin bio-fermentatie. Eu fac destul de multe exercitii pentru fesieri si am muschi, asa ca il folosesc doar o data pe zi seara si imi place mult textura, dar imi place si cat de repede intra in piele. Despre rezultate nu pot vorbi ... dar ma stiti: e important sa mentii si sa previi, asa ca il folosesc constant.

Never Again are o textura usoara, extrem de placuta si este pe baza de amestec de extracte vegetale si acid hialuronic, mie imi place sa fac un masaj usor cu el si sa insist pe zonele unde e nevoie de putin ajutor pentru drenare. Este un produs extrem de placut caruia nu am ce sa ii reprosez, dar nici nu visez sa faca minuni - doar sa ma faca sa ma simt mai bine si sa mentina pielea hidratata si elastica.

Cum vi se par produsele astea noi de la Pupa Milano? Va tenteaza vreunul?

Trimiteți un comentariu