Lipid Booster, inovatie de la System Professional

6.10.22

Nu am avut niciodata probleme reale cu parul, e lung, des, creste cu o viteza uimitoare, episoadele cand il simt fragil si se rupe mai usor sunt rare, asa ca e greu pentru un produs pentru par sa ma impresioneze si sa zic "merita toti banii". Dar produsul de care vreau sa va povestesc astazi este unul care m-a fascinat de la prima folosire (in urma cu cateva luni) si care, desi scump, merita incercat si am vrut sa va spun neaparat despre el.

Este vorba de Lipid Booster de la System Professional, un tratament de ultima generatie creat pentru a fi folosit acasa, fratele lui Lipid Booster+ (care se foloseste in salon), ambele gandite pentru a repara parul degradat. Tehnologia LipidCode, PLEX si Squalane ofera forta parului din interior, practic ceea ce fac este sa regenereze parul in profunzime, nu stiu daca e chiar de 9 ori mai rezistent, dar eu am simtit o diferenta de la prima folosire, lucru pe care nu prea l-am experimentat cu alte produse pentru par.

LipidCode Complex, tehnologie brevetata de cei de la System Professional, include un amestec de doua lipide (Glyceryl Monooleate si Acid Oleic) identice parului care au rolul de a completa lipidele naturale pierdute din par, actionand ca un ciment de tine impreuna "caramizile" de keratina. De la prima folosire parul mea a fost mult mai hidratat si mai neted, l-am simtit diferit la atingere, nu s-a mai electrizat asa rau si arata mult mai bine in mod natural.

Este un tratament leave-in care se aplica pe par o data pe saptamana si in saptamanile cand am uitat sa-l aplic am simtit diferenta (in rau), asa ca acum sunt extrem de atenta sa nu uit de el pentru ca imi place foarte mult cum imi simt si cum arata parul. Este scump, in jur de 250 lei, insa ma va tine o perioada lunga de timp, asa ca are votul meu de incredere. 

Cei de la System Professional mi-au trimis mai multe produse impreuna cu Lipid Booster si pe o parte dintre ele le-am folosit (si terminat deja): samponul Keratin Protect din gama LuxeOil miroase fenomenal, curata delicat si lasa parul hidratat si neted. 

Color Save Bi-Phase Conditioner imi place mult, are o textura laptoasa si este un produs leave-in, plin de antioxidanti, care nu incarca deloc parul, insa il face mai stralucitor si il lasa mai hidratat. Nu stiu cat protejeaza culoarea (nu stiu nici un produs daca reuseste sa faca ceva cu adevarat la cat de puternic e soarele in ultimii ani), dar aduce un plus de ingrijire si hidratare parului si il folosesc dupa fiecare spalare.

Gama Hydrate de la ei imi place mult, am mai avut in trecut samponul si balsamul, iar de data asta am incercat masca (am si terminat-o pana am apucat sa scriu postarea asta) si mi-a placut la nebunie. Are acelasi complex LipidCode de care va ziceam mai sus si glicerina, hidrateaza in profunzime si lasa parul suplu si neted, extrem de matasos. Eu am lasat-o cam 10 minute sa actioneze si a facut ce speram sa faca.

Ce nu am apucat sa incerc, dar am zis ca merita sa va arat sunt produsele astea mini din gama Nativ, o gama gandita pentru a invigora scalpul si a energiza parul. Gama nu contine sulfati, parabeni si nici siliconi si ingredientele sunt in proportie de 95% de origine naturala, asa ca daca sunteti in cautare de astfel de produse uitati-va la gama asta pentru ca are cateva produse care se folosesc inainte de spalare, dar si samponul asta micelar care pare interesant.

Folositi produsele de la System Professional? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Buna! De unde ati achizitionat produsul lipid booster?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se gaseste doar in saloanele partenere System Professional, Beauty Lounge il are sigur.

      Ștergere