7 intr-o saptamana #366

2.10.22

Am avut o saptamana agitata, cu multe lucruri de facut si cu multe drumuri care au insemnat si mult timp pierdut in trafic, asa ca a trebuit sa imi impart timpul foarte bine si sa ma gandesc cu atentie ce si cum vreau sa fac. La finalul zilei m-am simtit extrem de obosita, asa ca am incercat sa imi calmez mintea si sa ma refugiez in lucrurile care imi fac placere si imi aduc o stare de bine.

Dupa mai bine de doua luni in care nu am purtat deloc oja (unghiile mele au fost praf dupa tratamentele pe care i le-am aplicat Tashei dupa ce s-a lovit la cap, v-am povestit despre asta in vara), am ales sa folosesc cateva produse de la Pupa Milano pe care le-aveam si de care am uitat. Mie imi plac mult ojele lor si rezista foarte bine pe unghiile mele, insa de data asta n-am ales tocmai inspirat - mi-a placut mult nuanta metalica pe unghii, dar dupa 3 zile deja se ciobise, nu stiu ce s-a intamplat.

De-abia am asteptat sa se raceasca sa pot sa ma bucur de lumanari parfumate, cele de la DW Home sunt printre preferatele mele (le gasiti aici daca va tenteaza) si am luat cateva saptamanile trecute la reduceri, cu niste preturi foarte bune. Mie imi plac cele gurmande, insa de data asta am luat si una care miroase a curat - Fresh Linen Breeze.

Marti am acceptat o invitatie la un eveniment de beauty - este doar al doilea eveniment la care am fost anul asta, nu am nici timp si nici foarte mare interes pentru anumite lucruri - pentru ca a fost lansarea oficiala a brandului Helena Rubinstein in Romania, iar mie femeia Helena mi se pare fascinanta. S-au implinit si 120 de ani de cand e brandul pe piata si mi s-a parut o ocazie buna sa aflu mai multe despre produse si sa le incerc, fiind vorba de un brand scump. Produsele se gasesc la Douglas, am primit serul Powercell Skinmunity si sigur o sa revin cu impresii dupa ce il folosesc o perioada.

Nu am fost de ceva vreme in Baneasa Shopping City, asa ca am profitat putin si am intrat in cateva magazine. Am vrut sa imi iau ceva de la Bath & Body Works, dar am fost putin dezamagita de oferta (nu ma refer la preturi, ci la produsele pe care le aveau efectiv si la fetele de acolo care nu prea stiau nimic) si am iesit cum am intrat - cu mana goala si cu bani pe card.

Beauty Barometer m-a "fortat" sa intram la Christian Dior si ne-am pierdut putin printre parfumuri, pentru mine a fost o experienta interesanta pentru ca, desi produsele de machiaj de la Dior sunt in topul preferintelor mele, nu pot sa spun acelasi lucru despre parfumuri. Am mirosit destul de multe, mi s-a parut fascinant Tobacolor, o aroma pe care nu m-as fi gandit sa o incerc. E diferit de tot ce am incercat, pe masura ce trece timpul se simte tot mai mult "afumatura" si pielea, e fascinant, asa ca am rugat-o frumos pe fata de acolo sa-mi dea o mostra sa-l port o zi si sa vad daca ficatul meu il tolereaza pentru ca este un parfum destul de intens.

Am reusit sa ajung iar la masaj saptamana asta si mi-a prins tare bine, am ajuns acolo cu o durere puternica de umar si cu tensiune in muschi si am plecat relaxata si cu o stare de bine. Mi-am luat cateva sedinte la un salon de cartier, micut si fara pretentii, imi place mult energie fetei care imi face masaj si a reusit de fiecare data sa ma ajute sa ma relaxez. Mai am o sedinta programata pentru maine, dupa care trebuie sa vad daca mai reusesc sa strecor ceva in programul meu cam agitat luna asta.

In weekend am fugit la munte, nu a fost ceva planificat, am simtit nevoia sa ne rupem de tot si asta am facut. Nu am stat cu telefonul in mana, cred ca am facut 5 poze mari si late, a fost tare bine - nu am avut cine stie ce bagaje, o geanta cu cateva chestii esentiale si multa dorinta de liniste si de timp in aer liber. Lucruri pe care le-am facut si ne-au bucurat mult.

Cea mai mare bucurie a saptamanii este una de care v-am spus pe Instagram si care mi-a mers la suflet: am reusit sa o conving pe mama sa plece singura intr-o vacanta cateva zile (am spus mai multe de ce era asa important sa plece singura pe Instagram, asa ca nu o sa scriu si aici, dar pentru ea a fost un pas urias), i-a placut mult si a zis ca mai vrea.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Mi-as dori si eu sa-mi pot convinge parintii sa plece singuri in vacante, dar nu am nici o sansa. Noi ne-am bucurat de oras si de culorile toamnei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a fost mult de munca, dar era un pas important si trebuia facut.

      Ștergere
  2. Uite, teoretic, mie nu prea îmi plac „parfumurile” de designer, am ce am cu La vie est Belle a celor de la Lancome, iar despre asta se știe sus și tare. Ce nu prea se știe despre mine e faptul că sunt de-a dreptul fascinată de „parfumurile” din colecția Adict a celor de la Dior, mai ales apa de parfum și apa de toaletă le consider bestiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu judec parfumurile dupa ce casa le lanseaza, ma intereseaza cu totul altceva.

      Ștergere