Placeri de septembrie

29.9.22

Septembrie e pe final si a fost o luna in care eu m-am concentrat pe mine, pe nevoile si pe dorintele mele pentru ca mi-am dat seama ca daca nu fac asta nu o sa imi fie tocmai bine, mai ales ca in jurul meu viata e cu probleme si cu agitatie multa. Luna asta am incercat sa ma rup si sa ma relaxez, sa termin ziua cat mai frumos, cu lucruri care imi plac si imi dau o stare de bine. Fie ca a fost vorba de o cana de ceai delicios, de o ciocolata calda sau altceva ce-mi place (smochine) am incercat sa fiu atenta la detaliile astea mici.

Se simte clar toamna, diminetile si serile sunt racoroase si eu de-abia am asteptat sa port cateva dintre parfumurile mele preferate pentru perioada asta, dar sa si incerc cateva noi pentru care am asteptat sa se raceasca vremea (am o multime de mostre pe care le-am tot adunat). Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo ma face mereu sa zambesc cand il port, recent am mirosit cateva care mi-au placut mult, asa ca nu exclud un parfum nou in perioada urmatoare.

Unul din motivele pentru care am asteptat cu nerabdare sa se raceasca vremea sunt produsele luxuriante pentru corp si astea de la Marie-Stella-Maris isi asteapta randul pentru ca n-am putut sa ma bucur de ele asa cum as fi vrut - dermatita de contact mi-a dat batai de cap si am intins mana dupa alt gen de produse in cele mai multe seri.

Dar cand si cand am mai trisat si cu astea si le-am folosit in partea superioara a corpului, acolo unde nu am avut probleme mari. Am si cateva produse de la Rituals pe care de-abia astept sa le folosesc si de care o sa ma bucur din plin dupa ce scap de belele.

Cititul ... asa dor mi-a fost sa stau seara pe canapea cu o carte in mana, cu patura si cu o cana de ceai langa si sa citesc. Si nu neaparat carti serioase, nu am mereu chef de viata si ganduri si nici de lecturi care implica multe emotii, cateodata imi place sa zambesc si sa ma amuz. Si cartile scrise de Vi Keeland exact din categoria asta fac parte: povesti care te fac sa razi si sa te rupi de realitate.

Am primit cartea asta intr-un pachet cu mai multe carti si cu un mesaj care m-a facut sa zambesc larg, dar e prea personal ca sa scriu despre asta aici - pe Instagram va mai arat franturi din viata mea si anumite chestii mai amuzante, dar aici inca am retineri. Desi nu asociez blogul cu procesul prin care am trecut datorita lui (si am lucrat mult cu mine ca sa nu las experienta asta sa murdareasca ce fac aici), sunt momente cand am retineri si ma gandesc de mai multe ori inainte sa dau informatii personale.

Ingrijirea pielii - revenim la ea pentru ca pentru mine este o placere si face parte din ceea ce ma relaxeaza. Am incercat luna asta cateva produse noi care imi plac mult si de care o sa va povestesc si voua. Gama Scientivist de la Dr. Irena Eris a fost o surpriza si, desi nu imi plac ambalajele tip borcan, chiar m-am bucurat de produsele astea. Este un brand premium si asta se simte in fiecare produs pe care il fac - gama asta are un miros (de la uleiul de passiflora) si niste texturi de te lasa fara cuvinte. Revin cu mai multe detalii in curand.


Voi cum v-ati rasfatat luna asta?

Trimiteți un comentariu