7 intr-o saptamana #363

11.9.22

Nu stiu sa descriu saptamana asta si nici nu vreau, a fost cu de toate, cu oboseala, cu stres, cu bucurii, cu momente bune, dar si cu momente nu prea bune, un amalgam de sentimente si de emotii, am avut multe lucruri de facut si multe la care sa ma gandesc. De-abia am asteptat sfarsitul de saptamana, mi-am dorit sa nu pun mana pe telefon si sa petrec clipe de liniste pentru ca in ultimele zile au tot aparut probleme care m-au incurcat aiurea si nu tinea de mine rezolvarea lor.

Toamna si-a intrat in drepturi si isi face simtita prezenta, nu am avut mult timp liber, dar in drumurile pe care le-am avut de facut am vazut ghinde si castane, sunt din ce in ce mai multe frunze uscate, temperaturile scad si se simte schimbarea asta. Au inceput gradinitele si scolile si asta a innebunit tot traficul din Bucuresti (banuiesc ca peste tot e la fel, nu doar aici), am primit si eu un aranjament tematic si am zambit.

Daca ma urmariti pe Instagram stiti ca am avut niste zile mai proaste si ficatul meu a reactionat nu prea bine (eu nu mai am fiere si e un aspect la care trebuie sa fiu mereu atenta). Am primit un produs nou aparut pe piata care mi se pare interesant si pe care am inceput sa il iau, asa ca am vrut sa va spun si voua despre el. E vorba de SteaBlock, un protector hepatic cu silimarina, acid alfa lipoic si seleniu. 

Contribuie la buna functionare a celulelor hepatice si este recomandat persoanelor ce sufera de surmenaj fizic si mental, in cazul abuzului de alcool, celor ce fumeaza sau se confrunta cu mult stres, dar si in cazul unor afectiuni precum diabet, sindrom metabolic, dislipidemii, steatoza hepatica sau hepatita. Gasiti mai multe detalii despre produs pe site, iar daca va intereseaza produsul am vazut ca in perioada asta e in farmacii la promotie 1+1 (produsul nu este unul ieftin, deci oferta asta chiar e buna).

Uleiurile pe care le consum eu sunt de la Mantova si v-am mai spus de ele de multe ori, dar inca mai primesc intrebari si cum am luat unul nou (ulei de masline cu aroma de busuioc) am zis sa vi le arat si sa va spun ca se gasesc in unele magazine Mega Image, pe Sezamo si pe Emag - de unde eu prefer sa le iau cand sunt la oferta, dar si pentru ca au cele mai multe sortimente. Le gasiti aici daca va intereseaza, cel de avocado e singurul pe care eu il folosesc la gatit. 

Tot la capitolul cumparaturi vreau sa va arat papucii astia pe care i-am gasit la Pepco si care sunt foarte caldurosi si haiosi - pe mine hainele din Pepco nu ma tenteaza deloc (stiu ca sunt multe campanii si recomandari, dar fiti atente la calitate si materiale), dar pe partea de papuci am gasit mereu chestii ok si care merita.


Am scos din sertare creme mai luxuriante si unturile de corp si am zambit cand am vazut ca am de la Rituals toate 3 variantele de balsam pentru ingrijirea mainilor de la Ayurveda - gama mea preferata de la ei e Jing, insa si Ayurveda mi se pare interesanta. Am vazut pe site ca au lansat 3 editii limitate, Soulful Rituals, care arata tare bine, insa in Romania se livreaza doar cateva produse - nu stiu daca vor fi disponibile si la noi in magazine, daca cumva le-ati incercat sa-mi spuneti cum vi se par.

Weekendul a fost cu relaxare, cu filme si cu ciocolata calda, timp petrecut cu oameni dragi mie, dar si momente cu mine. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. A inceput scoala si aveam mari emotii pentru ca fiul meu a intrat intr-o noua etapa:clasa a 5 a, dar lucrurile au mers bine pana acum, dar am avut multe acte de facut asa ca la finalul saptamanii ne-am relaxat cu o vizita la Castelul Cantacuzino ca sa vedem expozitia lui DaVinci, pe care eu am mai vazut-o acum multi ani in Franta, tot la un castel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut poze de la Cantacuzino, sa aveti zile frumoase si pe mai departe!

      Ștergere