Si pentru cei mici, dar si pentru cei mari

22.9.22

Una din placerile mele, declarata si recunoscuta, este ca atunci cand am putin timp liber si sunt in fata monitorului sa ma uit pe siteurile de unde cumpar frecvent si sa vad ce noutati au adus. Nu neaparat pentru a cumpara ceva, ci pentru a vedea ce este nou, daca sunt oferte de care sa va spun si voua, dar si pentru ca imi place sa stiu, sa vad si sa descopar cum avanseaza partea asta de beauty, care pana la urma tine tot de sanatate, un subiect care pe mine ma pasioneaza.

Asa am descoperit si produsele de care vreau sa va povestesc astazi de la un brand polonez de care v-am povestit de multe ori de-a lungul anilor pe blog pentru ca au produse bune si preturi foarte accesibile. Cele 3 produse pe care le folosesc sunt de la Ziaja si le gasiti zilele astea la oferta pe Notino, in mod normal le gasiti in categoria mama si copilul, dar le poate folosi oricine, motivul pentru care eu le-am ales e pielea sensibila si iritatiile cu care m-am confruntat in ultima vreme.


Creamy Bath Soap este un produs de curatare care poate fi folosit incepand cu varsta de 3 luni la copii si este foarte bland cu pielea, curata delicat, fara a usca. Ambalajul este foarte practic si pompa il face extrem de folosit, are parfum pe final de lista, insa este atat de putin incat nu se simte si nici nu face vreo diferenta, mai ales in cazul unor produse care nu raman pe piele si se clatesc. 
 
Mi se pare extrem de misto si daca vreti sa faceti masaj pe o anumita zona la dus, fiind extrem de cremos. Mirosul este foarte placut, de curat, de bebelus, stiti mirosul ala care nu poate fi descris. Iar un aspect care mie imi place mult si m-a facut sa intind des mana dupa produsul asta este ca pielea ramane hidratata dupa folosire, daca sunt pe fuga si nu am timp sa aplic o crema este suficient.


Cei de la Ziaja au multe game care merita incercate, iar asta dedicata celor mici mi se pare extrem de interesanta si sunt mai multe produse care mi-au atras atentia. Laptele de corp nu contine coloranti, are panthenol si un complex de calciu care ajuta la calmarea si hidratarea pielii, se simte extrem de placut pe piele si se absoarbe imediat. Mi s-au parut interesante si uleiurile, dar eu nu ma omor dupa uleiuri, asa ca am preferat produsul mai cremos. In plus imi place cum se simte pielea dupa, dar si mirosul care ramane pe piele - nu e parfumat, e aroma aia de casa, de liniste, greu de pus in cuvinte ...

Interesanta mi s-a parut si crema calmanta cu 10% panthenol si lanolina, un produs fara coloranti si parfum, care calmeaza iritatia si reduce roseata, in timp ce reface bariera de protectie a pielii. Ambalajul plat (are 60 ml produsul asta) il face foarte usor de luat oriunde si este genul de produs care ajuta intreaga familie si e bine de avut in casa. Se poate folosi pe pielea iritata, pe zonele unde apar probleme de la frecare, dar si daca pielea este afectata de soare. Imi place mult de tot si ma bucur mult ca l-am descoperit, produsul asta o sa il mai iau in mod sigur si pe viitor.

Folositi produse de la brandul asta? Are importanta pentru voi categoria in care se incadreaza un produs sau cumparati tinand cont de formula si de ce face un produs efectiv pentru piele?

Trimiteți un comentariu