Se poate si asa (44)

24.3.22

De data asta nu am asteptat sa se umple punga in care strang produsele folosite, ci am decis sa fac pozele si sa scap de ambalaje, dar am ales o zi proasta, cu o lumina si mai proasta si cu o stare a mea care nu m-a ajutat deloc. Astea sunt (aproape) toate produsele pe care le-am terminat in ultimele 2 luni, nu mi se pare ca am facut cine stie ce treaba, desi sunt destule - am terminat multe produse pentru ten si par, dar putine pentru corp pentru ca nu-mi iese deloc partea cu "asteapta sa termini inainte sa incepi altele". Iar am baia plina ....

Tenul este cel la care sunt extrem de atenta, indiferent de ce se intampla in viata mea, si se vede clar de cate ori va arat ce-am mai terminat. Esenta de la Swanicoco mi-a placut mult (o gasiti la Glowrious), la fel si pad-urile cu bakuchiol de la Indeed Labs de care v-am povestit recent (le gasiti aici daca vreti sa le incercati), de la Clinique tot termin doua produse care imi plac mult in sezonul rece (crema Moisture Surge si pudra de curatare cu vitamina C).

Am dat gata multe seruri in perioada asta: cel cu trufe de la d'Alba l-am avut de la Glowrious si mi-a placut, dar am cam tras de el, cel cu 21,5% vitamina C de la Wishtrend mi-a placut la inceput dar dupa o perioada a oxidat rau de tot, iar despre cel de la iUnik cu beta-glucan v-am povestit recent (e ok, dar nu mi s-a parut nimic special la el). Am terminat si o crema hidratanta de la -417 pe care o aveam de ceva vreme, am folosit strict sa sigilez ce-am aplicat pe ten, deci nu prea am ce zice despre ea.

Plasturii cu vitamina C de la Iroha nu-mi lipsesc din casa (formula pentru barbati este identica cu cea pentru femei, asa ca ii iau pe cei care apar la oferta si ii folosesc mereu), de la Dr. Irena Eris am terminat doua produse din gama Clinic Way (SPF-ul pe care l-am mai avut si crema de ochi, ambele imi plac mult), am dat gata si un ser de la Avant pe care il aveam din cutiile Pick'N'Dazzle si am mai terminat inca doua produse de la Paula's Choice pe care vi le-am aratat si in ultima postare de genul asta - Discoloration Repair Serum si CBD Skin Transformative Treatment Milk (am inceput deja altele pentru ca sunt printre preferatele mele).

Pentru buze am terminat mai multe produse, insa am pastrat doar 2 pe care vreau sa vi le arat: Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster de la Paula's Choice (v-am povestit aici despre el - m-a tinut mult mai mult decat am crezut, imi place la nebunie si il am din nou pentru ca este un tratament care merita) si uleiul de buze din colectia Winter Blooming de la Pupa Milano, care din pacate nu mai e disponibil insa am vrut sa vi-l arat pentru ca sigur pe viitor vor mai scoate uleiuri de buze si chiar merita incercate (eu am avut mai multe uleiuri de la ei de-a lungul anilor si mi-au placut toate).

Am terminat 2 parfumuri de la Yves Rocher (aici puteti sa vedeti toate parfumurile lor si sa vedeti ce oferte au in perioada asta) si unul la 10 ml de la Novellista pe care il am deja in varianta full size (de-abia cand am avut varianta full size mi-am "permis" sa termin varianta asta travel pentru ca imi place mult) si am terminat si un spray pentru uscarea rapida a unghilor de la Cien, bunicel si ieftin.

Cum va spuneam la inceput capitolul produse pentru corp mi se pare ca e cel la care ratez cel mai mult cand e vorba de terminate pentru ca incep multe, se tot aduna si le folosesc prin rotatie si parca nu le mai termin (probleme grave, stiu). Gelul de dus Santorini Breeze de la Palmolive mi-a placut la nebunie, am inteles ca e o editie mai veche, eu l-am gasit la Import Direct la un super pret si daca stiam ce misto e as fi luat mai multe.

Cele doua exfoliante din poza au fost super ieftine si super misto, amandoua gurmande cu aroma de vanilie si macadamia (pe cel de la Planeta Organica l-am luat din nou) si am terminat si doua deodorante despre care nu am ce sa zic interesant. 

In apararea mea (glumesc, desigur) pot sa spun ca am si primit multe produse pentru corp care m-au tentat si asa am ajuns sa desfac multe sa vad cum sunt si asta se intampla mereu. In plus mai cumpar si eu cate o aroma care ma tenteaza si ajung in situatia in care sunt acum, noroc ca baia mea e mare si am spatiu de depozitare.

Pentru par am terminat mai multe produse si de majoritatea v-am povestit deja, asa ca nu o sa insist - masca de la Philip Kingsley nu mi-a placut deloc desi e foarte laudata, in schimb am incercat recent un alt produs din gama asta care imi place mult si care cred ca o sa ajunga intr-o postare cu produse misto care merita incercate. Primerul de la Bumble & Bumble este unul din produsele mele preferate de la ei si am deja altul pe care il folosesc, pe final s-a cam infundat pompa si asta e singurul aspect care nu imi place la el.

Palette si Loncolor sunt cele 2 branduri pe care le-am folosit la vopsit, ambele luate la super pret de pe Emag (e singurul site de pe care am cumparat vopsea in ultimul an, cand gasesc cate o oferta misto iau mai multe cutii) si daca va vopsiti acasa va recomand servetelele Efassor (poza de mai sus) de la L'Oreal de care v-am mai spus si care mie nu-mi lipsesc dupa vopsire pentru a indeparta petele.

Ati folosit vreunul din produsele din postarea asta? Voi reusiti sa deschideti un produs doar cand terminati altul sau faceti ca mine?

2 comentarii

  1. Acel gel de dus mai e si pe ieftinel.ro. Eu l-am luat acum cateva luni, dar am verificat acum si inca il mai au, in caz ca pe import direct nu mai e.
    Couture chic cum e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit de site pana acum, o sa ma uit.

      E altceva parfumul - e floral, fructat si gurmand, mi se pare elegant si deosebit.

      Ștergere