Despre multe, dar despre nimic ...

4.3.22

Situatia actuala ne apasa pe toti, iar ceea ce vad eu este ca vom trai asa o perioada mult mai lunga decat am crezut initial si trebuie cumva sa gasim o modalitate sa functionam bine, cu empatie si compasiune si cu ajutor atunci cand putem si vrem sa il dam. Primele zile m-au marcat si pe mine rau si am consumat stiri cum n-am facut din '89 (cenzura e ceva ce-am trait pe propria piele si stiu si cum miroase frica, din pacate), insa mi-am dat seama ca imi fac rau singura si am devenit mult mai selectiva si am iesit din ce nu imi facea deloc bine.

Inca sunt multe lucruri care ma irita si ma dor rau, inca am clipe cand imi vine sa urlu la cate unii sa se trezeasca, dar am vazut si multi oameni si multe tipare de comportament care m-au facut sa zambesc si asta e tot ce conteaza. In 24 februarie viata noastra, a tuturor, s-a schimbat, unii am inteles asta deja, altii inca se fac ca nu s-a intamplat nimic. Timpul ne va arata exact ce-am pierdut si ce-am castigat si va scoate din nou fie binele, fie raul din fiecare. E alegerea fiecaruia ce alege sa simta si sa faca, insa tare m-ar incanta sa vad mai des decenta de a face liniste. Si cu asta inchei subiectul asta.

Va aratam pe Instagram suplimentele astea, QVit Defense, sub forma de film bucal de la Inova Pharma si am vrut sa va povestesc si aici mai multe pentru ca mi se pare o idee foarte misto si cred ca spre asta se va indrepta piata de suplimente alimentare. QVit Defense contine resveratrol, seleniu, coenzima Q10 si vitamina D si poate fi luat oricand pentru ca este un film bucal autoadeziv. Nu e nevoie de apa, se lipeste pe cerul gurii si in maxim 2 minute se dizolva complet, este usor mentolat si nu produce nici un disconfort.

M-am uitat foarte mult la cer in ultimele zile si m-am gandit la multe lucruri, am respirat adanc si m-am simtit norocoasa (nu #blessed ala de ne oboseste, ci recunoscatoare cu adevarat ca sunt unde sunt si ca pot sa respir aer curat). Marea de emotii care ne copleseste in perioada asta e cum e si de multe ori ne ia pe nepregatite. Am vorbit mult cu voi zilele astea si stiu ca v-au incercat, ca si pe mine, multe stari si sentimente, sunt normale si trebuie traite ca atare. Insa panica nu e ceva ce are ce cauta in povestea asta pentru ca nu ajuta la nimic, mintea poate sa-ti fie cel mai bun aliat, dar si cel mai crunt dusman - aveti grija cu ce o hraniti.

Am primit niste produse interesante in ultimele zile, inainte sa inceapa nebunia, dar si dupa, insa nu mi-a stat mintea la poze. Campania celor de la Persil cu Crucea Rosie m-a facut sa imi amintesc (pentru a nu stiu cata oara) cum un gest mic poate face o diferenta majora si cum noi luam de cele mai multe ori de bune lucruri care pentru altii sunt un lux. Perwoll si Persil sunt cele 2 branduri pe care le folosesc de obicei cand spal, asa ca m-a bucurat si surpriza celor de la Perwoll pentru ca sunt produse pe care chiar le folosesc. Sunt lucruri mici, dar care uneori sunt un zambet timid intr-o mare de tristete. Si ma refer la bucuria de a darui, nu la vreo valoare materiala - fiecare dintre noi poate aduce cuiva o bucurie, mica sau mare, conteaza mai putin.

Parfumurile sunt una din placerile mele declarate si ma ajuta sa imi exprim emotiile si sa ma simt bine, aleg parfumul in functie de ce simt. 5 zile la rand n-am folosit nici un parfum si mi-am dat seama in ce porcarie intrase mintea mea daca mi-ar refuzat singura ceva ce imi face placere. Iar primul pe care am ales sa il folosesc a fost Flowerbomb Ruby Orchid, de-abia lansat de Viktor & Rolf, pentru ca imi place, dar si ca o manifestare a starii mele - astea sunt singurele bombe de care ar trebui sa avem habar in viata asta.


Nu am avut stare sa citesc desi am incercat, insa ceea ce am simtit extrem de des a fost ca suntem inconjurati de idioti si cand spun idioti nu ma refer la oameni care nu stiu, ci la aia care se cred mai destepti decat toti, detin adevarul absolut si au dreptul sa judece tot ce misca. Asa cum am vazut umanitate (si cata nevoie aveam de asta), asa am vazut ticalosenie si ipocrizie si tot asa am vazut si presiune pusa inutil pe anumite categorii si prostie dusa intr-un punct care pare ireal. Da, asa e viata, toti avem parti mai bune si mai rele, dar sta in puterea noastra ce alegem sa fim si sa traim.

Doar ganduri ... despre multe, dar despre nimic ... intr-o lume intoarsa cu fundu'n sus, unde masacrul e iertabil, dar nu scuzabil (o aberatie de 2 lei pe care am tot vazut-o - eu nu sunt vreo sfanta sa iert crima si nici nu vreau sa fiu), o lume in care sa ai sentimente e mare lucru ...

Trimiteți un comentariu