Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel de la Paula's Choice

10.3.22

Am primit multe intrebari despre produsul asta de la Paula's Choice dupa ce vi l-am aratat pe Instagram, asa ca am hotarat ca e mai bine sa ii dedic o postare si sa va dau detalii, mai ales ca e vorba despre un produs care a fost asteptat de foarte multa lume si pe care eu nu l-as fi incercat daca nu l-as fi primit pentru ca in ultimii ani tenul meu nu a tolerat prea bine exfoliantii. In plus luna asta il poti lua cu 13% reducere, asa ca mi s-a parut momentul ideal sa va povestesc despre el.

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel este un tratament saptamanal si e genul de produs pe care il cumperi si il folosesti daca stii ce inseamna exfoliantii chimici, daca folosesti deja exfolianti si stii ca tenul tau ii tolereaza. Nu o sa ma apuc sa fac comparatii cu alte produse "similare" de pe piata pentru ca formula asta e una bomba si nu se compara cu nimic altceva din ce am incercat eu in trecut. Iar cea mai clara dovada in acest sens este faptul ca pot folosi produsul asta fara probleme si ca tenul meu il tolereaza foarte bine.

Formula este una la care Paula's Choice a lucrat mult si a dus-o spre perfectiune: un cocktail de acizi AHA (8,4% acid glicolic, 7,1% acid lactic, 5% acid mandelic, 2,5% acid malic si 2% acid tartric), 2% acid salicilic si extracte din plante (musetel, lemn dulce si alantoina) care calmeaza tenul. pH-ul este controlat sa ramana in intervalul 3.5 - 3.9 astfel incat sa fie sigur si eficient, lucru extrem de important cand e vorba de un astfel de produs.

Textura este una foarte placuta, de gel matasos, iar culoarea mai mult decat interesanta este data de extractul natural din floare de butterfly pea care are si efect calmant. Produsul se foloseste o data pe saptamana, se intinde in strat uniform pe ten si se lasa sa actioneze 10 minute dupa care se clateste cu apa. Nu am simtit nici un fel de disconfort cand l-am folosit, nu m-a piscat, nu s-a inrosit pielea, de asta si spun ca formula este extrem de bine gandita.

Ce face concret produsul asta? In timp reduce petele si ridurile si restabileste luminozitatea naturala a tenului, iar ca efect imediat decongestioneaza si reduce porii dilatati si corecteaza imperfectiunile minore. Se poate folosi pe orice tip de ten, insa persoanele care vor avea rezultate vizibile sunt cele cu semne avansate de imbatranire, care se confrunta cu pete solare si pori congestionati si au un ten cu aspect tern si cenusiu.

Fiind vorba de un produs extrem de puternic simt nevoia sa reamintesc cat de importanta este folosirea zilnica a unui produs cu protectie solara (indiferent ca folosesti sau nu acizi exfolianti) si sa va spun sa alegeti cu cap astfel de produse, sa va informati inainte si sa nu va jucati cu tenul vostru pentru ca ti-a spus nu stiu cine ca e normal ca tenul sa se inroseasca si sa usture cand folosesti nu stiu ce minune de produs. Recomandarea mea personala este ca dupa ce folositi produsul asta sa aplicati un produs precum CBD Skin Transformative Treatment Milk sau un alt tratament cu ingrediente calmante si reparatoare pentru a ii oferi tenului tot ce are nevoie.

Te tenteaza produsul asta? In rutina ta ai deja acizi exflolianti?

Trimiteți un comentariu