Flowerbomb Ruby Orchid de la Viktor & Rolf

15.3.22

Nu stiu cum miroase primavara voastra, dar a mea vreau sa miroasa a flori si a viata, vreau sa ma bucur de lucrurile mici, vreau sa nu neglijez placerile alea fara importanta, dar care ma ajuta sa zambesc si sa visez. Am avut cateva zile grele la inceputul lunii cand nu mi-a ars de nimic si mi-am promis ca nu o sa mai ajung acolo, orice s-ar intampla in jurul meu. Nu aveam in plan nici un parfum nou pentru primavara asta, dar Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid m-a convins si e parfumul pe care l-am purtat in ultimele zile si de care vreau sa va povestesc astazi.

Chiar daca primele zile de primavara au fost de iarna in Bucuresti, sunt extrem de entuziasmata sa ma bucur de cat mai multe parfumuri pentru primavara, sa le aleg in functie de cum ma simt si de ce vreau sa transmit fara cuvinte, sa zambesc cand ma gandesc ce parfum floral vreau sa port intr-o anumita zi. Pentru mine parfumul e o emotie, e o definitie a starii mele, trebuie sa-mi spuna ceva si sa ma faca sa simt.

Parfumul Flowerbomb de la Viktor & Rolf e in viata mea de multi ani, am atat varianta originala, cat si Midnight si Dew - pe Notino gasiti variante la 10 ml extrem de practice si cu un pret accesibil, daca nu vreti sa dati mult pe un parfum, dar vreti sa va bucurati de o aroma care va place, iar ultimul pe care l-am luat este Ruby Orchid. Am inceput cu varianta de 10 ml, mi-a placut mult si am trecut la 30 ml pentru ca e ce trebuie.

Flowerbomb Ruby Orchid a fost lansat anul trecut si este o creatie a lui Domitille Michalon Bertier, care a creat si varianta Bloom, dar care a colaborat cu alti parfumieri la multe alte variante ale parfumului Flowerbomb. Notele de varf sunt piersica si vita de vie, notele de mijloc sunt date de orhidee, iar baza sunt boabele de vanilie. Aduce clar aminte de varianta originala, insa e mai cald si mai gurmand, mi se pare mult mai jucaus si mai cremos. Cred ca v-am mai spus si cu alte ocazii ca atunci cand vreau ceva unic imi place sa combin variantele de Flowerbomb, sa creez ceva altfel si sa ma bucur de o aroma interesanta si unica.

Ati incercat vreo varianta de Flowerbomb? Care e preferata voastra? Ce parfum ati purtat in ultimele zile?

Trimiteți un comentariu