7 intr-o saptamana #341

13.3.22

Cred ca au trecut 3 saptamani de cand am scris ultima oara o postare de duminica si mi-am dat seama ca e cazul sa ma intorc la "rutina" asta pentru ca lucrurile se intampla oricum pe langa noi si in afara de asteptat sa vedem ce se intampla nu sunt multe lucruri concrete pe care le mai putem face. Eu am simtit nevoia sa stau departe de oameni si de situatii pentru ca nu mai tolerez anumite lucruri si imi e mai bine sa imi vad de ale mele, asa ca am ales imaginea asta pentru a incepe postarea pentru ca ... pentru ca.

Am neglijat multe lucruri in ultimele 2-3 saptamani (asa cum sunt convinsa ca multi am facut pentru ca ne-a stat mintea in alta parte), dar nu mi-am neglijat tenul pentru ca de la situatia asta tensionata am simtit imediat ca nu e ok si trebuie sa fiu atenta. Am inceput sa folosesc cateva produse noi de ingrijire de care o sa va povestesc alta data, insa am vrut sa va arat combinatia asta de produse de la By Terry care imi place la nebunie si care ii da tenului meu aspectul ala de proaspat si luminos pe care eu il caut. Nu cred ca v-am povestit de Hyaluronic Hydra Foundation, insa va spun acum ca e fondul de ten care imi place cel mai mult in ultima perioada si atunci cand ma machiez dupa el intind mana.

Zilele trecute am dat o comanda pe Rituals pentru ca am vrut sa iau detergentul si balsamul de rufe din gama Amsterdam, am deja sprayul si imi place mult. Comanda am plasat-o direct pe siteul lor, transportul a fost gratuit si am primit cadou si un set de mini produse (detergent, balsam si spray din gama Sakura pentru casa pe care au lansat-o recent). Nu cred ca produsele astea se gasesc in alta parte, asa ca singura varianta e comanda direct pe siteul lor.

Saptamana asta am facut ceva ce n-am facut pana acum: am mancat strict de la Baba Yaga, mi-au livrat toate mesele 5 zile la rand si mi-a prins tare bine pentru ca am avut niste zile foarte aglomerate (v-am aratat pe Insta Stories cum a aratat meniul zilnic), asa ca ma bucur ca le-am acceptat propunerea pentru ca am incercat cateva lucruri noi, dar am si realizat niste chestii legate de stilul meu de a manca. Eu am ales meniul Nord-American, 1600 calorii zilnic, cu 3 mese principale si 2 gustari si am oscilat intre variantele Fit si Fish in functie de ce m-a tentat mai mult.

M-am simtit super ok, mi-a placut mancarea si este o varianta pe care o sa o iau in calcul cand stiu ca am zile foarte aglomerate si nu am timp sa gatesc. Mi-au placut foarte mult supele lor (desi mi-as fi dorit un alt tip de ambalaj pentru ele), pestele (foarte bine gatit si gustos), orezul (foarte gustos, fara artificii inutile) si am descoperit cateva chestii pe care vreau sa le incerc si eu la gatit - nucsoara la carnea de pui, de exemplu. Am mancat cateva chestii pe care nu le mananc de obicei: telina Apio (tot nu-mi place, dar a mers in cantitati mici), dovlecei (mananc zucchini, dar dovlecei nu ma incanta - in cantitati mici ii pot strecura in alimentatie, am realizat acum) si patrunjel (pe care nu il suport deloc, insa in cantitate mica intr-o pasta de fasole a fost chiar ok).

Am mancat pentru prima data brownie si mi-a placut, asa ca am in plan sa incerc si eu o reteta low carb in seara asta si mai am in minte cateva preparate pe care vreau sa le incerc. Singura masa care nu mi-a placut a fost o salata (combinatia de ingrediente nu a fost deloc pe gustul meu) si nu am incercat grisul cu lapte (pentru ca nu ma tenteaza deloc ideea), in rest mi-a placut tot ce am incercat si stilul lor de a gasit este unul foarte sanatos, ma asteptam sa simt un disconfort tinand cont de trecerea de la mancare gatita de mine la toate mesele gatite de altcineva, dar nu s-a intamplat. Daca va tenteaza sa incercati vreunul dintre meniuri, recomandarea mea este sa vedeti aici toate variantele disponibile pentru ca este meniul afisat pe 3 saptamani - in cele 5 zile cat am primit eu mancare de la ei o singura modificare a fost (intr-o dimineata in loc de afine au fost visine intr-un preparat), asa ca nu o sa aveti surprize.

Singura chestie pe care am adaugat-o la meniul trimis de ei in cele 5 zile a fost ciocolata de la Secretele Ramonei si in unele zile mi-am facut un shake proteic pentru ca am avut zile niste nebune si pline si am avut nevoie de putin ajutor.

Weekendul a fost pentru mine cu liniste si relaxare, cu timp petrecut departe de telefon si de on-line, am stat pur si simplu (m-a fortat putin si o problema de sanatate, dar am si vrut sa fac asta) si nu am lasat nimic sa ma scoata din starea mea zen. Am citit, am ascultat muzica, am iesit la plimbare si am visat cu ochii deschisi la zile mai linistite si cu mai multe zambete.


Saptamana voastra cum a fost? Ce stare aveti zilele astea?

Trimiteți un comentariu