3 x Indeed Labs

8.3.22

Indeed Labs este un brand canadian lansat in 2010 pe care l-ati mai vazut pe blog pentru ca am mai folosit produse de la ei (daca va tenteaza le gasiti aici - va recomand sa le salvati la favorite si sa asteptati o oferta buna sa le luati pentru ca am vazut ca periodic apare o reducere intre 10 si 15% la unele dintre ele). 

V-am povestit anul trecut aici despre produsele pe care le-am incercat, iar astazi vreau sa va povestesc de inca 3 pe care le folosesc in perioada asta. Produsele de la Indeed Labs sunt vegane, nu contin parfum si nici coloranti. Am observat ca unele produse Indeed Labs se gasesc si in magazinul on-line Douglas, nu stiu insa daca sunt si in magazinele fizice pentru ca n-am ajuns in nici unul de curand.

NoAcid Pads mi-au placut mult (si am de gand sa le cumpar din nou), asa ca am vrut sa incerc si Bakuchiol Reface Pads sa vad cum sunt. Pe langa bakuchiol formula contine niacinamide, antioxidanti si ingrediente calmante, asa ca produsul este potrivit si pentru persoanele care nu pot folosi retinol si cauta o alternativa. 

Dischetele sunt 100% din bumbac si sunt bine imbibate cu produs, iar ambalajul este unul de calitate (chiar daca e plastic), astfel incat nu ai surpriza sa se usuce daca nu le folosesti cateva zile. Sunt 30 de bucati intr-o cutie si mie imi place sa le folosesc seara, nu pot sa zic ca au facut minuni pentru mine, insa pe mine ma intereseaza sa ii ofer tenului ingrediente de calitate care sa ma ajute sa mentin cat mai mult aspectul tanar si sanatos al pielii si astea se incadreaza perfect in categoria asta. Sunt practice si usor de folosit, mai ales in serile cand oboseala isi face de cap.

Vitamin C24 nu contine 24% vitamina C, ci 22% (si este acid ascorbic, cea mai pura si mai studiata forma de vitamina C) si are in plus 2% acid hialuronic - nu stiu de ce au preferat denumirea asta, insa am zis ca e bine sa va spun aspectul asta. Eu folosesc vitamina C in concentratii mari de ani de zile si tenul meu o tolereaza foarte bine, asa ca am vrut sa vad si cum e produsul asta, chiar daca nu sunt mare fana a texturilor siliconate.

Insa formula siliconata ajuta ca ingredientele sa ramana stabile si sa nu oxideze, cea mai mare problema cand vine vorba de produse cu vitamina C. Cheia cu produsul asta este cantitatea folosita - e nevoie doar de o boaba de mazare pentru intreaga fata, altfel e prea mult si se simte ciudat pe fata. Nu e textura mea preferata si in general intind mana dupa produsul asta cand stiu ca nu ma machiez, ci doar aplic un produs cu protectie solara dupa, insa face ceea ce promite si e un produs care merita incercat daca tolerati concentratii mari de vitamina C.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este Snoxin II - eu vreau sa incerc Pepta-Bright, insa nu l-am gasit cand am dat comanda, asa ca am luat varianta asta sa vad cum este pentru ca peptidele sunt un alt ingredient care nu lipseste din produsele mele de ingrijire de ceva vreme si se vede - cand am fost in decembrie la un tratament facial cosmeticiana chiar s-a minunat ca am tenul atat de elastic si ferm, tinand cont ca am trecut de 40 de ani.

Cei de la Indeed Labs spun ca rezultatele incep sa apara dupa 2 ore de aplicare (stiti genul de produs care intinde pielea, insa e mult mai evoluat si nu exista vreun disconfort sau vreo senzatie de piele care "tine") si produsul continua sa lucreze pe masura ce trece timpul, eu nu pentru asta l-am luat si nici n-am stat sa ma analizez in oglinda dupa 2/4/ 6 ore de la aplicare, l-am luat pentru ca ajuta cu elasticitatea, accelerand ritmul de reinnoire a celulelor. Imi place.


Ati incercat produse de la Indeed Labs? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu