7 intr-o saptamana #342

20.3.22

Am avut o saptamana plina, cu multa agitatie si chestii enervante de rezolvat, am pierdut mult timp pe drumuri si asta nu mi-a placut deloc. Au fost rare momentele cand am putut sa stau si sa ma bucur de ce e in jurul meu, dar am reusit sa fur cateva momente de liniste, sa respir aer (n-as zice tocmai curat, dar asta e) si sa folosesc cateva produse din geanta: balsamul de buze de la Bobbi Brown, roll-on cu uleiuri esentiale Happy Vibes si crema de maini din gama Mehr de la Rituals.

Luni am primit o surpriza de la MicroGreens care m-a bucurat mult pentru ca eu cumpar des produsele lor si vi le arat mereu pe Stories: mi-au trimis 2 mixuri de salate care sunt fenomenale si un cod de reducere - CAMELIA10 - care va ofera o reducere de 10% daca comandati direct pe siteul lor (nu am discutat cu ei despre cod, asa ca m-a surprins si pe mine). Aici puteti sa vedeti tot ce au, eu consum microplante si vlastari de la ei (cei de broccoli si cei de chives sunt cei pe care ii cumpar cel mai des), insa de acum inainte o sa iau si mixurile astea de salate pentru ca mi-au placut la nebunie.

Daca tot am avut mixurile de salate (au pret super bun, sunt foarte reusite ca si combinatii), m-am bucurat de ele si am facut diverse salate si am zis sa va arat si voua ce si cum, poate va inspira ce sa mai mancati cand nu aveti timp. Mixurile au doar 80 grame, insa mie mi se par foarte spornice - dintr-o cutie am facut 3 salate satioase.

Am avut o perioada mai agitata cu somnul si dimineata a fost nevoie sa ma ocup mai mult de zona de sub ochi (nu cu foarte mare succes, as zice, dar macar am incercat) si combinatia asta de produse de la Maybelline si Smashbox imi place mult. Am umblat prin sertarele mele cu produse si am scos cateva pentru buze pe care vreau sa le folosesc in perioada asta, insa am incercat si cateva noi de care vreau sa va spun in curand.

 

As fi vrut sa am mai mult timp de petrecut in natura, nu a fost posibil, poate reusesc sa imi organizez mai bine timpul in saptamanile ce urmeaza, dar nu cred ca o sa imi iasa. Incerc - uneori cu succes, alteori fara succes - sa am grija la starea mea de bine si sa imi ajut mintea si corpul asa cum pot, dar lucrurile nu sunt mereu cum as vrea eu si m-am trezit de multe ori in situatii care nu mi-au placut deloc si m-au facut sa ma gandesc si sa ma tot gandesc ...

Weekendul a fost cu somn si relaxare, cu plimbari si timp liber, cu zambete si cu iubire, m-am rupt de cotidian si de ce ma oboseste si mi-a prins tare bine. Am primit cateva surprize saptamana asta de la oameni dragi mie, care mi-au simtit starea si au incercat sa ma bucure cu lucruri care stiu ca imi plac, asa ca am ales ca highlight al saptamanii furtune cookie-ul de la Rituals primit de la o prietena. A mai fost un moment care mi-a ajuns direct la inima saptamana asta, dar poate va spun cu alta ocazie despre ce e vorba si va povestesc mai multe despre ce-am primit.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu