Noutati din ultima perioada

17.3.22

Am terminat o multime de produse pentru ten in ultimele saptamani (si nu numai pentru ten, dar asta e o poveste pentru o alta zi) si am inceput sa folosesc cateva noi, unele cumparate de mine si unele recent lansate si pe care le-am primit in perioada asta agitata. Asa ca m-am gandit sa adun intr-o postare ce am primit si sa va povestesc putin despre ele (sunt primele mele impresii despre produse, n-am mai facut de mult timp o postare cu prime impresii), mai ales ca la unele sunt si oferte zilele astea si daca va tenteaza puteti sa le luati cu un pret mai bun.

O sa incep cu produsul de la Swanicoco pe care l-am primit de la Glowrious, Rena stie cat de mult imi plac produsele cu peptide si, cum a adus noutati, mi-a trimis o surpriza la inceput de primavara. Swanicoco EGF Pure Ampoule este un ser anti-aging imbogatit cu 99% (concentratie 10 ppm) EGF (Epidermal Grow Factor), format din 53 de aminoacizi, care stimuleaza regenerarea epiteliala si intareste bariera de aparare a pielii.

Formula e una scurta, dar eficienta, contine si adenozina si arginina (ultimul ingredient este apa florala de trandafiri, este subtila si ii da un miros placut, eu as fi preferat sa nu fie, dar nu m-a deranjat deloc si de-abia se simte la aplicare), iar textura este de vis - foarte usoara si se absoarbe imediat in piele. Tehnologia folosita este cea lipozomala si se simte imediat la textura si la modul in care se absoarbe produsul, imi place mult de tot si ma astept sa ma ajute cu elasticitate si fermitatea, astfel incat sa nu vad cum liniile fine se transforma in riduri. Daca nu tolerati retinol si alte ingrediente mai puternice, produsul asta e unul de luat in calcul, chiar daca este mai scump.

Colectia de primavara de la Pupa Milano este pe gustul meu si am apucat sa incerc deja produsele pentru ca le am de ceva vreme. Este o editie limitata cu un nume care transmite energie pozitiva - Enjoy yourself, baby! - texturile sunt de vis: cremoase si pigmentate, iar nuantele de roz si nude sunt perfecte pentru primavara si vara. Sunt 5 produse in colectia asta (paleta de farduri, creionul si rujul sunt disponibile in 2 nuante), eu am primit 4 dintre ele, insa intentionez sa ajung in magazin cat de curand sa iau si balsamul de buze de tip gel.

Paleta de farduri Make Your Eyes Smile (varianta din poza este 001 - Smile in Brown) e printre cele mai reusite pe care le am de la Pupa - swatchurile sunt fara primer, cu o simpla trecere a degetului peste fard, imi plac atat nuantele, cat si textura si modul in care se aplica. Rujul are textura de jeleu (nuanta din poza este 112 Enjoy Your Rose, cealalta e o nuanta de nude) si are un finish ultra stralucitor, e genul meu de produs pentru buze. Paleta de iluminoare Shine vine cu doua texturi satinate (extrem de frumoase si reusite) si un top coat foarte perlat pentru cine vrea si mai multa stralucire.

Filorga este un brand care a mai aparut pe blog (am folosit in trecut gama Oxygen-Glow care mi-a placut mult) si acum revine cu o gama de-abia lansata la Douglas - Time-Filler care contine cateva produse extrem de interesante. Motivul pentru care am vrut sa va arat repede produsele este ca pana pe 20 martie le puteti lua, atat on-line, cat si din magazine, cu 20% reducere si, tinand cont ca nu sunt tocmai ieftine, reducerea asta chiar conteaza.

Am primit 3 produse din gama: crema pentru ochi si 5XP Correction Cream (variante full size) si o varianta mini a cremei pentru noapte si am inceput sa le folosesc pe toate 3 pentru ca ma asteptam la niste texturi luxuriante si nu m-am inselat. Nu sunt fana a ambalajelor de tip borcan, insa pentru gama asta fac o exceptie - Filorga este primul brand cu un laborator de medicina estetica din Franta, iar produsele lor contin NCEF (New Cellular Encapsulated Factors), un compus unic ce contine acid hialuronic, inspirat din injectiile de tip filler, si 50 de ingrediente (vitamine, aminoacizi, minerale, coenzime si antioxidanti) inspirate de injectiile revitalizante.

NCEF este incapsulat in cronosfere, vectori microscopici ce actioneaza in perfecta concordanta cu pielea, asigurand patrunderea ingredientelor in fiecare strat al epidermei. Gama Time-Filler este gandita pentru a lupta cu semnele de imbatranire si actioneaza asupra ridurilor, iar crema cu textura de gel 5XP este o reproiectare a celei mai bine vanduta crema a lor, care promite ca netezeste cele 5 tipuri de riduri: linii de expresie, riduri profunde, riduri de uscaciune, riduri de suprafata si riduri de gat. Ce ma astept eu? Sa imi ofere hidratare, sa ma ajute cu elasticitatea si fermitatea si sa mentina aspectul sanatos si tanar al pielii, in timp ce imi ofera rasfat si clipe de placere senzoriala.

Tot pe partea de ingrijire a tenului am primit si de la Yves Rocher o surpriza: 4 produse din gama Elixir Botanique, gama ce contine un complex de caltunas cu efect de oxigenare si micro-alge cu efect antioxidant. Aici puteti sa vedeti produsele din gama, eu am primit 4 din cele 5 (crema cu protectie solara inca nu este disponibila, dar pare foarte interesanta).

Am incercat serul si mi se pare misto - efectul de oxigenare e ceva de cautam toti in lumea asta poluata in care traim si textura fluida este foarte placuta, formula este una buna (as fi preferat sa lipseasca parfumul de pe la jumatatea listei de ingrediente, insa nu este un capat de tara) si poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati. Imi place ambalajul de sticla cu pompa si dimineata este o optiune foarte buna.

Cremele de zi si de noapte au ajuns direct la mama care se intelege foarte bine cu produsele pentru ten de la Yves Rocher, iar ceea ce am inceput eu sa folosesc este crema pentru ochi - o formula foarte curata, fara parfum si fara alcool, si cu un aplicator metalic cu 3 bile mici care este o adevarata placere dimineata. Si am vrut sa va spun de ea pentru ca pana pe 7 aprilie o puteti primi cadou la achizitionarea unui produs anti-aging pentru ten (dintr-o selectie de produse - le gasiti pe toate aici).

Cei de la Yves Rocher au imbunatit siteul si imi place mult ce-au facut: gasesti formulele pe pagina produselor de ingrijire, iar la unele produse sunt si texturile. Si-mi place mult ce-au facut si cu ambalajele: cutiile au doar 2 laturi si astfel se consuma cu 41% mai putin carton. Tot mai multe firme renunta la ambalajele de carton si la foliile de plastic si mie imi place mult asta.

Ultimele produse de care vreau sa va spun sunt de la The Body Shop si gama Wellness m-a incantat de cand am vazut-o, asa ca m-am bucurat mult cand am primit produsele pentru ca atunci cand vorbim de stare de bine, de produse gandite pentru minte, corp si suflet eu sunt prima care zice da si vrea sa incerce tot ce e nou. Sunt 3 variante in gama asta: Sleep (Sleep Better, Wake Stronger) cu lavanda si vetiver, Boost (Uplift Mind & Body, Radiate Good Vibes) cu mandarina si bergamota si Breathe (Reconnect & Find Your Calm) cu eucalipt si rozmarin.

Am cate un produs din fiecare gama si le-am folosit zilnic de cand le am, asa ca pot sa va spun mai multe despre ele. Calming Pillow Mist din gama Sleep imi place la nebunie si e o reala placere sa il pulverizez seara pe perna: lavanda nu este una puternica si aroma este una florala, care persista destul de mult, imi place mult mai mult decat cel pe care l-au avut in trecut pentru perna (nu imi mai amintesc cum se numea) si o sa il consum destul de repede.

Complexul de uleiuri din gama Boost este gandit pentru a fi aplicat pe punctele de puls pentru a da energie buna si pentru a crea un moment de reincarcare cu energie pozitiva, insa se poate folosi in multe alte feluri. Desi nu sunt mai fana a eucaliptului (este prea puternic pentru nasul meu), crema cu textura de gel pentru corp Breathe are ceva ce ma fascineaza - imi da energie si simt cum ma ajuta sa ma conectez mai bine cu mine, textura este usoara si deloc lipicioasa si mirosul ramane pe piele o buna bucata de timp.

Ambalajele sunt de sticla si recipientele sunt reciclabile, atentia celor de la The Body Shop pentru planeta este una de care stie toata lumea. La noi pe site sunt doar o parte din produsele pe care le-am vazut afara, sper sa apara si celelalte pentru ca am vazut cateva care mi s-au parut extrem de interesante.

Te tenteaza sa incerci vreunul dintre produsele de care am povestit azi?

Ce ai inceput sa folosesti nou in ultima perioada?

2 comentarii

  1. ma tenteaza ( din nou ) produsele Filorga ! Le-am mai folosit si in trecut si stiu ca sunt tare eficiente !!!

    RăspundețiȘtergere